Konzistence lehká, tvořená přímým prolisováním surovin. Vůně a chuť výrazná, příjemná.
RADA: Připravte avokádovou pomazánku podle VIDEO návodu
Nivová pomazánka
Nivová pomazánka s mascarpone
Nivová pomazánka s mozzarelou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Olomoucká tvarohová pomazánka
Kotlety (řízky) v alobalu
Sýrový nákyp II.
Smetanová omáčka s hlívou ústřičnou
Prdelačka z jelítka - jíšková
Fantastické sušenky KOKA
Batáty s masem a zeleninou - zapečené
Rukolový salát s novými bramborami
Kýta v žampionové omáčce
Srbské rizoto
Americké lívance
Brokolicová polévka se smetanou
Čevabčiči
Bramborový salát s čočkou a pečenou…
Kulajda
Jablečná buchta
Makovec se švestkami
Huevos rancheros