Konzistence lehká, tvořená přímým prolisováním surovin. Vůně a chuť výrazná, příjemná.
RADA: Připravte avokádovou pomazánku podle VIDEO návodu
Nivová pomazánka
Nivová pomazánka s mascarpone
Nivová pomazánka s mozzarelou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Růžičková kapusta na kari
Sýrový nákyp II.
K - Nadívaná kuřecí stehna
Smetanovo-křenová nebo česneková…
Kokosové kari s krůtími prsíčky
Piškotová mňamka
Květák (brokolice) nejen v sýrovém…
Těstoviny se smetanovo-sýrovou…
Kuřecí prsa s cuketou
Srbské rizoto
Americké lívance
Brokolicová polévka se smetanou
Čevabčiči
Bramborový salát s čočkou a pečenou…
Kulajda
Jablečná buchta
Makovec se švestkami
Huevos rancheros