Konzistence lehká, tvořená přímým prolisováním surovin. Vůně a chuť výrazná, příjemná.
RADA: Připravte avokádovou pomazánku podle VIDEO návodu
Nivová pomazánka
Nivová pomazánka s mascarpone
Nivová pomazánka s mozzarelou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Rybí filé v těstíčku
Labužníkova kuřecí stehna
Janiny kuřecí medailonky
Lahůdkový guláš s fazolkami
Tortelloni alla panna
Přírodní plátek se šunkou a žampiony
Čínské nudle s kuřecím masem III.
Plněné taštičky z listového těsta
Čokoládové sušenky (Chocolate Chip…
Srbské rizoto
Americké lívance
Brokolicová polévka se smetanou
Čevabčiči
Bramborový salát s čočkou a pečenou…
Kulajda
Jablečná buchta
Makovec se švestkami
Huevos rancheros