Konzistence lehká, tvořená přímým prolisováním surovin. Vůně a chuť výrazná, příjemná.
RADA: Připravte avokádovou pomazánku podle VIDEO návodu
Nivová pomazánka
Nivová pomazánka s mascarpone
Nivová pomazánka s mozzarelou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Pomazánka z tuňáka
Jogurtová bábovka s pudinkem
Králík na hořčici II
Cuketa na smetaně II.
Bábovka bez vajec: perníkovo-jablečná
Pikantní kuřecí nudličky
Velikonoční nádivka dle časopisu F.O…
Sýrová pomazánka s vejci
Sýrová omáčka s čerstvou bazalkou
Čočka na kyselo
Americké lívance
Brokolicová polévka se smetanou
Čevabčiči
Bramborový salát s čočkou a pečenou…
Kulajda
Jablečná buchta
Makovec se švestkami
Huevos rancheros