Konzistence lehká, tvořená přímým prolisováním surovin. Vůně a chuť výrazná, příjemná.
RADA: Připravte avokádovou pomazánku podle VIDEO návodu
Nivová pomazánka
Nivová pomazánka s mascarpone
Nivová pomazánka s mozzarelou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Zapečený bulgur
Krémová polévka z topinambur
Teplý ovocný koláč - rohlíkový
Limetkový cheesecake s borůvkami
Aspikové mističky
Vajíčková pomazánka se sýrem
Omáčka "šufrung" na špagety
Bůček na pivu - pikantní
Jarní závitky s krevetami, bylinkami…
Kuřecí prsa na kari se smetanou
Americké lívance
Brokolicová polévka se smetanou
Čevabčiči
Bramborový salát s čočkou a pečenou…
Kulajda
Jablečná buchta
Makovec se švestkami
Huevos rancheros