Konzistence lehká, tvořená přímým prolisováním surovin. Vůně a chuť výrazná, příjemná.
RADA: Připravte avokádovou pomazánku podle VIDEO návodu
Nivová pomazánka
Nivová pomazánka s mascarpone
Nivová pomazánka s mozzarelou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Bramborové krokety
Lososová pomazánka
Tvarohový makovec
Dančí kýta na pivu
Pečený pstruh s holandskou omáčkou
Drožďové knedlíčky - kořeněné
Jednoduché sýrové řízky (karbanátky,…
Jemné lívance z acidofilního mléka -…
Jemné palačinky z acidofilního mléka
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí
Domácí kečup
Klasické lečo
Cuketové bramboráky
Švestková povidla bez míchání
Nepečený ovocný dort
Houbová omáčka s bramborovými buchtami
Originální řecké tzatziki