Konzistence lehká, tvořená přímým prolisováním surovin. Vůně a chuť výrazná, příjemná.
RADA: Připravte avokádovou pomazánku podle VIDEO návodu
Nivová pomazánka
Nivová pomazánka s mascarpone
Nivová pomazánka s mozzarelou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Bábovka s jablky a skořicí
Bábovka ze zbylých bílků
Pařížské rohlíčky od Dáši
Domácí pizza podle Míši
Jednoduchá nivová pomazánka s křenem
Rychlý koláč s broskvemi a tvarohem
Vepřová játra obalovaná
Přírodní plátek se sýrovou zeleninou …
Čokoládové řezy se zakysanou smetanou
Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem
Švestková povidla
Pravé maďarské lečo
Cukeťák z trouby
Švestkový koláč s vanilkovým krémem
Roláda s mletým masem a zeleninou
Cuketovomrkvové placky
Kelímkový jogurtový koláč s ovocem
Nepečený ovocný dort