Konzistence lehká, tvořená přímým prolisováním surovin. Vůně a chuť výrazná, příjemná.
RADA: Připravte avokádovou pomazánku podle VIDEO návodu
Nivová pomazánka
Nivová pomazánka s mascarpone
Nivová pomazánka s mozzarelou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Papriky plněné sýrem
Kakaové řezy s tvarohem a jablky
Pstruh na grilu, ve slanině, plněný…
Zapečené buřty s nivou a cibulí
(nejen) Jahodovo-tvarohový dezert z…
Kuřecí stehna na medu s jablky
Smetanové tvarůžky (syrečky)
Kiwi smoothie
Placičky ze zbylé bramborové kaše
Šťavnaté masové koule s parmazánem a…
Meruňková marmeláda (džem)
Báječná cuketová polévka
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.
Kynuté borůvkové knedlíky
Cukeťák z trouby
Kelímkový jogurtový koláč s ovocem
Hrnkový cuketový perník
Pečený květák s uzenou paprikou