Konzistence lehká, tvořená přímým prolisováním surovin. Vůně a chuť výrazná, příjemná.
RADA: Připravte avokádovou pomazánku podle VIDEO návodu
Nivová pomazánka
Nivová pomazánka s mascarpone
Nivová pomazánka s mozzarelou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Kuřecí roláda se špenátem
Gazpacho - andaluská zeleninová…
Čočková pomazánka
Blesková smaženka
Maso jako z KFC
Těstoviny se žampiony ala pizza
Zavařené houby ve sladkokyselém nálevu
Vegetariánské kari s kurkumou,…
Ledový salát s karotkou
Kuřecí miso polévka s nudlemi a…
Pravé maďarské lečo
Cuketová polévka s mátou a hráškem
Cuketovomrkvové placky
Cukeťák z trouby
Meruňkový koláč s kokosovou drobenkou
Roláda s mletým masem a zeleninou
Čokoládová buchta z cukety
Kelímkový jogurtový koláč s ovocem