Konzistence lehká, tvořená přímým prolisováním surovin. Vůně a chuť výrazná, příjemná.
RADA: Připravte avokádovou pomazánku podle VIDEO návodu
Nivová pomazánka
Nivová pomazánka s mascarpone
Nivová pomazánka s mozzarelou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Roštěnky na kmínu
Špenátové palačinky zapečené
Kuřecí kousky ala Donald
Maková buchta - skvělá a rychlá
Broskvový koláč z listového těsta
Nepečený tvarohový dort s ovocem II.
Sojová směs na topinky, těstoviny...
Dančí kýta na pivu
Brambory na plechu s bylinkami
Marinované řecké kuře
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí
Domácí kečup
Klasické lečo
Cuketové bramboráky
Švestková povidla bez míchání
Nepečený ovocný dort
Houbová omáčka s bramborovými buchtami
Originální řecké tzatziki