Konzistence lehká, tvořená přímým prolisováním surovin. Vůně a chuť výrazná, příjemná.
RADA: Připravte avokádovou pomazánku podle VIDEO návodu
Nivová pomazánka
Nivová pomazánka s mascarpone
Nivová pomazánka s mozzarelou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Šťouchané brambory
Halušky se zelím a vařeným masem
Domácí rohlíky plněné šunkou a sýrem
Závin z bramborového těsta
Rychlé chilli fazole
Teplý mungo salát s tofu a kuskusem
Vepřový kotlík s fazolemi
Rajčatový krém z čerstvých rajčat
Bábovka (buchta, dort) z červené řepy…
Cuketové stripsy s parmazánem
Švestkové knedlíky z bramborového…
Klasické lečo
Domácí kečup
Cuketové bramboráky
Švestková povidla bez míchání
Houbová omáčka s bramborovými buchtami
Nepečený ovocný dort
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí