Konzistence lehká, tvořená přímým prolisováním surovin. Vůně a chuť výrazná, příjemná.
RADA: Připravte avokádovou pomazánku podle VIDEO návodu
Nivová pomazánka
Nivová pomazánka s mascarpone
Nivová pomazánka s mozzarelou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Tuňákový salát
Tvarohový mřížkový koláč
Hnětynky - posvícenská specialita z…
Dětská pomazánka
Pudinkové řezy - jako žloutkové
Vánoční jihočeský kuba
Olejová bábovka VII.
Ananasový koláč naruby
Salát Caesar
Ratatouille IV.
Báječná cuketová polévka
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.
Kynuté borůvkové knedlíky
Cuketové hranolky
Nepečený ovocný dort
Pečený květák s uzenou paprikou
Hrnkový cuketový perník
Kelímkový jogurtový koláč s ovocem