Konzistence lehká, tvořená přímým prolisováním surovin. Vůně a chuť výrazná, příjemná.
RADA: Připravte avokádovou pomazánku podle VIDEO návodu
Nivová pomazánka
Nivová pomazánka s mascarpone
Nivová pomazánka s mozzarelou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Lasagne á la kamarádka Terka
Těstoviny s houbovou smaženicí
Špízy se sýrem a uzeninou
Snadné a rychlé kuře na paprice
Cibulovo-česnekové řízky: smetanové
Nakládaný chilli-hermelín pro tvrďáky
Těstovinový salát s tuňákem a…
Losos (nejen) v bylinkách
Ovesné vločky (zdravá snídaně)
Kapie plněné kuřecím masem
Meruňková marmeláda (džem)
Báječná cuketová polévka
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.
Kynuté borůvkové knedlíky
Cukeťák z trouby
Kelímkový jogurtový koláč s ovocem
Hrnkový cuketový perník
Pečený květák s uzenou paprikou