Konzistence lehká, tvořená přímým prolisováním surovin. Vůně a chuť výrazná, příjemná.
RADA: Připravte avokádovou pomazánku podle VIDEO návodu
Nivová pomazánka
Nivová pomazánka s mascarpone
Nivová pomazánka s mozzarelou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Pizza na plech
Rychlovka z papiňáku
Pečené kuřecí s chřestem
Drobenkový koláč s rebarborou
Veganská houbová omáčka
Jednoduchý obrácený koláč s ovocem
Koláčky s drobenkou
Jednoduchá vajíčková pomazánka se…
Hovězí karabáček na světlém pivu
Francouzské brambory podle časopisu F…
Švestková povidla
Pravé maďarské lečo
Cuketová polévka s mátou a hráškem
Švestkový koláč s vanilkovým krémem
Cukeťák z trouby
Roláda s mletým masem a zeleninou
Cuketovomrkvové placky
Kelímkový jogurtový koláč s ovocem