Konzistence lehká, tvořená přímým prolisováním surovin. Vůně a chuť výrazná, příjemná.
RADA: Připravte avokádovou pomazánku podle VIDEO návodu
Nivová pomazánka
Nivová pomazánka s mascarpone
Nivová pomazánka s mozzarelou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Čebureky II.
Divoká sekaná
Pikantní okurkový salát
Buchta celulitida
Tvarohová bábovka s kakaem
Nakládané brusinky
Velikonoční beránek dle časopisu F.O…
Kuřecí nudličky pro labužníky
Banánový chlebíček s kokosem
Kuřecí miso polévka s nudlemi a…
Meruňková marmeláda (džem)
Báječná cuketová polévka
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.
Kynuté borůvkové knedlíky
Cukeťák z trouby
Kelímkový jogurtový koláč s ovocem
Hrnkový cuketový perník
Pečený květák s uzenou paprikou