Konzistence lehká, tvořená přímým prolisováním surovin. Vůně a chuť výrazná, příjemná.
RADA: Připravte avokádovou pomazánku podle VIDEO návodu
Nivová pomazánka
Nivová pomazánka s mascarpone
Nivová pomazánka s mozzarelou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Pórková polévka s drožďovými knedlíčky
Segedínský guláš maďarské babičky
Brambory s tvarohem
Jahodovo-tvarohové šišky (knedlíky)
Vdolky - rozpeky
Cibulovo-česnekové řízky: smetanové
Gratinované brambory s hořčicí
Šťavnatý mrkvový koláč (buchta) s…
Krkovička po maďarsku
Čevapčiči s brambory a žampiony na…
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí
Domácí kečup
Klasické lečo
Cuketové bramboráky
Švestková povidla bez míchání
Nepečený ovocný dort
Houbová omáčka s bramborovými buchtami
Originální řecké tzatziki