Konzistence lehká, tvořená přímým prolisováním surovin. Vůně a chuť výrazná, příjemná.
RADA: Připravte avokádovou pomazánku podle VIDEO návodu
Nivová pomazánka
Nivová pomazánka s mascarpone
Nivová pomazánka s mozzarelou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Nouzová polévka
Tvarohový mřížkový koláč
Vepřová pečeně s dušeným zelím a…
Palačinky (na palačinkovač)
Mléčná žampionová polévka
Těstovinový salát s kukuřicí a tuňákem
Mrkvové smoothie s jogurtem
Plněné papriky s knedlíkem
Drožďová (kvasnicová) pomazánka s…
Letní těstoviny
Báječná cuketová polévka
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.
Kynuté borůvkové knedlíky
Cuketové hranolky
Hrnkový cuketový perník
Pečený květák s uzenou paprikou
Kelímkový jogurtový koláč s ovocem
Nepečený ovocný dort