Konzistence lehká, tvořená přímým prolisováním surovin. Vůně a chuť výrazná, příjemná.
RADA: Připravte avokádovou pomazánku podle VIDEO návodu
Nivová pomazánka
Nivová pomazánka s mascarpone
Nivová pomazánka s mozzarelou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Slaný závin s plísňovým sýrem
Brokolicový nákyp se smetanovo…
Nejjednoduší rohlíky z domácí pekárny
Melounové jednohubky (salát)
Spaghetti aglio olio e peperoncino
Těstovinový salát s kukuřicí a tuňákem
Dušené maso (nejen) na špeku s…
Květákové řízky
Třešňový dort s mákem
Cuketové placky
Švestková povidla
Pravé maďarské lečo
Cukeťák z trouby
Švestkový koláč s vanilkovým krémem
Roláda s mletým masem a zeleninou
Cuketovomrkvové placky
Kelímkový jogurtový koláč s ovocem
Nepečený ovocný dort