Konzistence lehká, tvořená přímým prolisováním surovin. Vůně a chuť výrazná, příjemná.
RADA: Připravte avokádovou pomazánku podle VIDEO návodu
Nivová pomazánka
Nivová pomazánka s mascarpone
Nivová pomazánka s mozzarelou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Mrkvová bábovka
Vajíčková pomazánka II.
Těstoviny brokolice ham a mňam
Okurkový salát s jogurtem a…
Jablkovo-tvarohový koláč se…
Zapečená brokolice se zeleninou a…
Mandlový dort DIA
Houbové rizoto se sýrem
Kuskus s krůtím masem a pikantní mrkví
Marinované řecké kuře
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí
Domácí kečup
Klasické lečo
Cuketové bramboráky
Švestková povidla bez míchání
Nepečený ovocný dort
Houbová omáčka s bramborovými buchtami
Originální řecké tzatziki