Konzistence lehká, tvořená přímým prolisováním surovin. Vůně a chuť výrazná, příjemná.
RADA: Připravte avokádovou pomazánku podle VIDEO návodu
Nivová pomazánka
Nivová pomazánka s mascarpone
Nivová pomazánka s mozzarelou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Třená bábovka klasik
Pikantní škvarková pomazánka nejen na…
Bábovka s tvarohovou náplní
Rychlá kuřecí roláda z řízků
Sladké jednohubky
Mrkvový koláč s tvarohem nebo jablky,…
Dušené kuře se zeleninou (tajine /…
Plněné kuřecí prsíčko listovým…
Valašský Frgál
Lečo s fazolemi a klobásou
Švestkové knedlíky z bramborového…
Klasické lečo
Domácí kečup
Cuketové bramboráky
Švestková povidla bez míchání
Houbová omáčka s bramborovými buchtami
Nepečený ovocný dort
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí