Čočková polévka s bůčkem
Kuře s bůčkem na žampionech
Bramborovo-vepřové karbanátky s…
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Uzený, mlety buček nebo upečený je určitě lepší.
1*
Dnes je máme zrovna k obědu-na špagetách.Jsou výborné i na topinkách např. s volským okem.Já ale bůček melu už upečený(chuťově lepší),jako náhražka bůčku je dobrý i kabanos a česneku dávám jen polovinu.Jiří
Karamelové řezy II.
Slané jednohubky z listového těsta
Jablečná přesnídávka z papiňáku
Palačinkové rolky (roládky)
Palačinky s jahodovým přelivem
Jahodovo-tvarohové šišky (knedlíky)
Dršťková polévka z kuřecích žaludků
Jednoduchý (nejen) rajský salát
Dušené kuře se zeleninou (tajine /…
Ratatouille IV.
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí
Domácí kečup
Klasické lečo
Cuketové bramboráky
Švestková povidla bez míchání
Nepečený ovocný dort
Houbová omáčka s bramborovými buchtami
Originální řecké tzatziki