• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Toskánské těstoviny s fazolemi
Napište svůj komentář k receptu

Toskánské těstoviny s fazolemi

autor: F.O.O.D.
0.0
moje hodnoceni
2.8
hodnotilo: 5
doba přípravy: 20 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Toskánské těstoviny s fazolemi
Toskánské těstoviny s fazolemi
Toskánské těstoviny s fazolemi
Toskánské těstoviny s fazolemi
Toskánské těstoviny s fazolemi
Toskánské těstoviny s fazolemi
4fotografie
Nahrát fotku
 

Těstoviny jsou velmi oblíbené pro svou snadnou přípravu a tyto tagliatelle nejsou výjimkou. S rajčaty, špenátem a bílými fazolemi se stanou sytou večeří pro celou rodinu. A v kuchyni přitom nebudete muset strávit více jak 20 minut.

Suroviny

4 porce
    • 300
      g italské těstoviny tagliatelle
    • 2
      stroužek česnek
    • 2
      hrst cherry rajčátka
    • olivový olej
    • 2
      lžička bazalka sušená
    • 3
      hrst baby špenát
    • 400
      g fazole ve slaném nálevu bílé
    • strouhaný parmazán k podávání
    • sůl
    • pepř mletý

Postup přípravy receptu

1
Těstoviny dejte vařit podle návodu na obalu. Česnek pokrájejte na plátky, rajčata na poloviny.

RADA: Jak snadno oloupat česnek?

2
Jakmile začne voda na těstoviny vřít a vsypete je do hrnce, rozehřejte v pánvi dvě lžíce oleje.
3
3. Do pánve dejte česnek, rajčata a sušenou bazalku, restujte asi dvě minuty. Přidejte špenát, zalijte asi naběračkou vody z těstovin, špenát nechte zavadnout a tekutinu zredukovat. Vmíchejte slité fazole a scezené těstoviny. Ochuťte solí a pepřem a dobře promíchejte. Na talíři těstoviny zakápněte trochou oleje a zasypte nastrouhaným parmazánem.

RADA: Uchovávání sýrů

4
Recept pro vás připravil časopis F.O.O.D.

RADA: Chci si koupit aktuální číslo nebo předplatit časopis F.O.O.D.

Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Tagliatelle se smaženými artyčoky a parmazánem

Tagliatelle se smaženými artyčoky a…

Zelené tagliatelle

Zelené tagliatelle

Tagliatelle se žampiony

Tagliatelle se žampiony

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.
Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Těstoviny & rizota FOOD
Vaření Restování Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Baby špenát Bazalka Česnek Cherry rajčátka Fazole ve slaném nálevu Italské těstoviny Olivový olej Pepř mletý Strouhaný parmazán Sůl

Jak vařit těstoviny, aby se neslepily

Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Blesková vajíčková polévka

Blesková vajíčková polévka

Krkonošská pohádka

Krkonošská pohádka

Lovecké řízky

Lovecké řízky

Gnocchi s rajčatovo-smetanovou omáčkou a cuketou

Gnocchi s rajčatovo-smetanovou…

Hořčicové hovězí na špeku a zelenině

Hořčicové hovězí na špeku a zelenině

Barevné hrnkové knedlíky

Barevné hrnkové knedlíky

Ananasové řezy "Piña Colada"

Ananasové řezy "Piña Colada"

Italské Tiramisu (Florencie)

Italské Tiramisu (Florencie)

Spaghetti alla Carbonara ( Podle Antonia Carluccia )

Spaghetti alla Carbonara ( Podle…

Doporučujeme

30 minut
Rybí karbanátky s bylinkovými bramborami

Rybí karbanátky s bylinkovými…

45 minut
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Domácí kečup

Domácí kečup

30 minut
Klasické lečo

Klasické lečo

15 minut
Cuketové bramboráky

Cuketové bramboráky

300 minut
Švestková povidla bez míchání

Švestková povidla bez míchání

30 minut
Nepečený ovocný dort

Nepečený ovocný dort

65 minut
Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Houbová omáčka s bramborovými buchtami

15 minut
Originální řecké tzatziki

Originální řecké tzatziki

Jak vařit těstoviny, aby se neslepily

Poslední sledované recepty

85
Klasické lečo
Klasické lečo
85
Šunkové kapsy se špenátem
Šunkové kapsy se špenátem
56
Rajčatový salát s fazolemi
Rajčatový salát s…
49
Rýžové chlebíčky s vajíčkem
Rýžové chlebíčky s…
45
Progresivní špagety, základní recept
Progresivní špagety,…

Zajímavé články

Tipy na večeři nebo oběd na všední dny: 5 snadných receptů od pondělí do pátku
Tipy na večeři nebo oběd na všední dny: 5…
Je libo švestičky ze zahrádky? Poradíme vám, jak je zpracovat
Je libo švestičky ze zahrádky? Poradíme vám, jak…
Domácí sušená rajčata: Podrobný návod, jak chutně zpracovat úrodu
Domácí sušená rajčata: Podrobný návod, jak chutně…
Amatérská cukrářka vyrábí neskutečné dorty: Dokáže udělat sladký bazén, ostrov i vázu s květinami
Amatérská cukrářka vyrábí neskutečné dorty:…
Domácí kečup hotový do hodiny? Pět tipů, jak na něj!
Domácí kečup hotový do hodiny? Pět tipů, jak na…
AHA.cz Sajler kontra Slanina: Skutečný důvod krachu Kluků v akci

Sajler kontra Slanina: Skutečný důvod krachu Kluků v akci

Mimibazar Ostružiny: Proč využít jejich sezónu naplno

Ostružiny: Proč využít jejich sezónu naplno

Dáma.cz Tragické osudy českých dětských hvězd: Drogy, alkohol, deprese i rakovina

Tragické osudy českých dětských hvězd: Drogy, alkohol, deprese i rakovina

Blesk pro ženy Kámen podle měsíce vašeho narození: Oblečte se v barvách, které radí hvězdy!

Kámen podle měsíce vašeho narození: Oblečte se v barvách, které radí hvězdy!

Ženy.cz Jak obléknout svého muže, aby vám nedělal ostudu?

Jak obléknout svého muže, aby vám nedělal ostudu?

Blesk.cz Temná minulost Laufera (†84), který by oslavil »86«: V jeho bytě se zabila dívka

Temná minulost Laufera (†84), který by oslavil »86«: V jeho bytě se zabila dívka

SportRevue.cz FOTO: Paulina Gretzky – sexy blondýna, která kdysi dráždila (nejen) golfistky

FOTO: Paulina Gretzky – sexy blondýna, která kdysi dráždila (nejen) golfistky

Maminka.cz Od sedmi let je označují za nejkrásnější dvojčata na světě. Jak vypadají dnes a jak pomohla otci v boji s leukémií?

Od sedmi let je označují za nejkrásnější dvojčata na světě. Jak vypadají dnes a jak pomohla otci v boji s leukémií?

Blesk Horoskopy Velký horoskop práce a financí: Koho v práci povýší a kdo bude bojovat se syndromem vyhoření?

Velký horoskop práce a financí: Koho v práci povýší a kdo bude bojovat se syndromem vyhoření?

Další doporučené recepty:

Toskánská chlebová polévka ribollita
Toskánská chlebová polévka ribollita
Toskánská polévka
Toskánská polévka
Toskánské čatní
Toskánské čatní
Toskánské závitky z mletého masa s rajskou omáčkou
Toskánské závitky z mletého masa s…
Tostadas se salátem a avokádem
Tostadas se salátem a avokádem
Tostones - smažený zeleninový banán
Tostones - smažený zeleninový banán
  • Recepty.cz
  • Toskánské těstoviny s fazolemi
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact