• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Toskánské těstoviny s fazolemi
Napište svůj komentář k receptu

Toskánské těstoviny s fazolemi

autor: F.O.O.D.
0.0
moje hodnoceni
2.8
hodnotilo: 5
doba přípravy: 20 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Toskánské těstoviny s fazolemi
Toskánské těstoviny s fazolemi
Toskánské těstoviny s fazolemi
Toskánské těstoviny s fazolemi
Toskánské těstoviny s fazolemi
Toskánské těstoviny s fazolemi
4fotografie
Nahrát fotku
 

Těstoviny jsou velmi oblíbené pro svou snadnou přípravu a tyto tagliatelle nejsou výjimkou. S rajčaty, špenátem a bílými fazolemi se stanou sytou večeří pro celou rodinu. A v kuchyni přitom nebudete muset strávit více jak 20 minut.

Suroviny

4 porce
    • 300
      g italské těstoviny tagliatelle
    • 2
      stroužek česnek
    • 2
      hrst cherry rajčátka
    • olivový olej
    • 2
      lžička bazalka sušená
    • 3
      hrst baby špenát
    • 400
      g fazole ve slaném nálevu bílé
    • strouhaný parmazán k podávání
    • sůl
    • pepř mletý

Postup přípravy receptu

1
Těstoviny dejte vařit podle návodu na obalu. Česnek pokrájejte na plátky, rajčata na poloviny.

RADA: Jak snadno oloupat česnek?

2
Jakmile začne voda na těstoviny vřít a vsypete je do hrnce, rozehřejte v pánvi dvě lžíce oleje.
3
3. Do pánve dejte česnek, rajčata a sušenou bazalku, restujte asi dvě minuty. Přidejte špenát, zalijte asi naběračkou vody z těstovin, špenát nechte zavadnout a tekutinu zredukovat. Vmíchejte slité fazole a scezené těstoviny. Ochuťte solí a pepřem a dobře promíchejte. Na talíři těstoviny zakápněte trochou oleje a zasypte nastrouhaným parmazánem.

RADA: Uchovávání sýrů

4
Recept pro vás připravil časopis F.O.O.D.

RADA: Chci si koupit aktuální číslo nebo předplatit časopis F.O.O.D.

Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Tagliatelle se smaženými artyčoky a parmazánem

Tagliatelle se smaženými artyčoky a…

Zelené tagliatelle

Zelené tagliatelle

Tagliatelle se žampiony

Tagliatelle se žampiony

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.
Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Těstoviny & rizota FOOD
Vaření Restování Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Baby špenát Bazalka Česnek Cherry rajčátka Fazole ve slaném nálevu Italské těstoviny Olivový olej Pepř mletý Strouhaný parmazán Sůl

Jak vařit těstoviny, aby se neslepily

Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Černá buchta jednička

Černá buchta jednička

Zelný salát s koprem

Zelný salát s koprem

Sněhové rohlíčky

Sněhové rohlíčky

Koláčky na neděli

Koláčky na neděli

Lehký těstovinový salát s tuňákem a cuketou

Lehký těstovinový salát s tuňákem a…

Jablečný perník s tvarohem

Jablečný perník s tvarohem

Banánový chlebíček s kokosem

Banánový chlebíček s kokosem

Kuřecí maso na žampionech

Kuřecí maso na žampionech

Dědkova tlačenka z bůčku a vajec

Dědkova tlačenka z bůčku a vajec

Doporučujeme

30 minut
Topinky s houbami a čedarem

Topinky s houbami a čedarem

45 minut
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Domácí kečup

Domácí kečup

30 minut
Klasické lečo

Klasické lečo

15 minut
Cuketové bramboráky

Cuketové bramboráky

300 minut
Švestková povidla bez míchání

Švestková povidla bez míchání

30 minut
Nepečený ovocný dort

Nepečený ovocný dort

65 minut
Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Houbová omáčka s bramborovými buchtami

15 minut
Originální řecké tzatziki

Originální řecké tzatziki

Jak vařit těstoviny, aby se neslepily

Poslední sledované recepty

55
Kachna s fíkovým zelím
Kachna s fíkovým zelím
43
Kýta v žampionové omáčce
Kýta v žampionové omáčce
41
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
30
Hrnková bábovka s citronovou kůrou a mákem
Hrnková bábovka s…
29
Domácí kuřecí čína
Domácí kuřecí čína

Zajímavé články

Tipy na večeři nebo oběd na všední dny: 5 snadných receptů od pondělí do pátku
Tipy na večeři nebo oběd na všední dny: 5…
Je libo švestičky ze zahrádky? Poradíme vám, jak je zpracovat
Je libo švestičky ze zahrádky? Poradíme vám, jak…
Domácí sušená rajčata: Podrobný návod, jak chutně zpracovat úrodu
Domácí sušená rajčata: Podrobný návod, jak chutně…
Amatérská cukrářka vyrábí neskutečné dorty: Dokáže udělat sladký bazén, ostrov i vázu s květinami
Amatérská cukrářka vyrábí neskutečné dorty:…
Domácí kečup hotový do hodiny? Pět tipů, jak na něj!
Domácí kečup hotový do hodiny? Pět tipů, jak na…
AHA.cz Sajler kontra Slanina: Skutečný důvod krachu Kluků v akci

Sajler kontra Slanina: Skutečný důvod krachu Kluků v akci

Mimibazar Nechte kávu a čaj pracovat podruhé: Jak využít lógr a vyluhované sáčky

Nechte kávu a čaj pracovat podruhé: Jak využít lógr a vyluhované sáčky

Dáma.cz Jogurt, džus, müsli: Škodlivé potraviny, které byste měla vyřadit z jídelníčku

Jogurt, džus, müsli: Škodlivé potraviny, které byste měla vyřadit z jídelníčku

Blesk pro ženy Kámen podle měsíce vašeho narození: Oblečte se v barvách, které radí hvězdy!

Kámen podle měsíce vašeho narození: Oblečte se v barvách, které radí hvězdy!

Ženy.cz Jak obléknout svého muže, aby vám nedělal ostudu?

Jak obléknout svého muže, aby vám nedělal ostudu?

Blesk.cz Dara Rolins po fotkách Nedvěda s jinou: Pravda o jejich vztahu a velkých změnách!

Dara Rolins po fotkách Nedvěda s jinou: Pravda o jejich vztahu a velkých změnách!

SportRevue.cz FOTO: Je to tak, nejhezčí manželku v Atlétiku Madrid má Španěl Álvaro Morata

FOTO: Je to tak, nejhezčí manželku v Atlétiku Madrid má Španěl Álvaro Morata

Maminka.cz Od sedmi let je označují za nejkrásnější dvojčata na světě. Jak vypadají dnes a jak pomohla otci v boji s leukémií?

Od sedmi let je označují za nejkrásnější dvojčata na světě. Jak vypadají dnes a jak pomohla otci v boji s leukémií?

Blesk Horoskopy Velký horoskop práce a financí: Koho v práci povýší a kdo bude bojovat se syndromem vyhoření?

Velký horoskop práce a financí: Koho v práci povýší a kdo bude bojovat se syndromem vyhoření?

Další doporučené recepty:

Toskánská chlebová polévka ribollita
Toskánská chlebová polévka ribollita
Toskánská polévka
Toskánská polévka
Toskánské čatní
Toskánské čatní
Toskánské závitky z mletého masa s rajskou omáčkou
Toskánské závitky z mletého masa s…
Tostadas se salátem a avokádem
Tostadas se salátem a avokádem
Tostones - smažený zeleninový banán
Tostones - smažený zeleninový banán
  • Recepty.cz
  • Toskánské těstoviny s fazolemi
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact