• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Topinka Arnošta z Pardubic
Napište svůj komentář k receptu

Topinka Arnošta z Pardubic

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
3.0
hodnotilo: 2
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Topinka Arnošta z Pardubic
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • sůl
    • vejce
    • pepř mletý
    • kečup - jemný
    • chleba
    • čerstvá zelenina na ozdobu, cibule, rajče apod.
    • hořčice
    • olej
    • játrová paštika

Postup přípravy receptu

1
Chléb nakrájíme na plátky (celé, ne půlky) v chlebu vyřízneme střed, na který namažeme játrovou paštiku v silné vrstvě.
2
Okraj - kůrku opečeme na oleji, z jedné strany, otočíme a do otvoru vyklepneme vejce, osolíme, opepříme. Vajíčko necháme srazit a do středu zatlačíme vnitřek namazaný paštikou (paštikou do vajíčka).¨
3
Vajíčko vyteče, chvíli smažíme, pak otočíme a smažíme do zlatova druhou stranu.
4
Topinku ochutíme hořčicí, kečupem, nazdobíme zeleninou. Je to dobrá a celkem rychlá večeře.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Hermelínová topinka

Hermelínová topinka

Pálivá topinka cibulka

Pálivá topinka cibulka

Smradlavoučká topinka

Smradlavoučká topinka

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Marie Svobodová | 21. 10. 2005 19:13

    VYzkoušeno k večeři, ale poněvadž jsem neměla játrovou paštiku nahradila jsem pomazánkou "Dračí tousty". Bezva večeře a další tip na využití ztvrdlého chleba.

  • Regína Prostá | 21. 10. 2005 19:12

    Fajn ,ale já to dělám trochu jinak:krajíc chleba-i starši-po jedné straně namažeme játr.paštikou a tou nenamazanou osmažíme jako topinku,potřeme potom česnekem a stranu s játr.paštikou namočíme v rošlehaných vejcích a osmažime po této straně.Potom potřeme hořticí,dáme kolečka cibule.Je to rychlá a dobrá večeře

  • Pavlína | 21. 10. 2005 14:23

    Achjo,koukám,že jsem anonym,já to vedu .o) tak na omluvu přidávám recept na báječný vločkový cukroví..někde tu bude.P.

  • Anonym | 21. 10. 2005 14:20

    Jano,to bylo na mě.o) že jsem psala recept a ani se nepodepsala hmm..není tam autor..proto jsem reagovala.Je fakkt,že je celkem jedno,kdo to píše,hlavně,že chutná.

  • airan | 21. 10. 2005 13:26

    Jano, tobe taky hezky den, je zajimave vedet proc se pokrm jmenuje prave tak:-))

  • Jana Wernischova | 21. 10. 2005 11:30

    Pavlíno, onmlouvám se - já sem někdy vlezu a když chci jen tak "v rychlosti mrknout", tak se občas zapomenu předem přihlásit, nic zlého tím nemyslím, ani nehodlám být podlý anonoym. A jsem fakt moc ráda že jste ten přdpis připomněla, myslím že stojí za to! (jo a ještě jsem si vzpomněla, proč jsou to topinky Arnošta z Pardubic: protože ho ten pan Hora nebo-li "Péťa vařič"jedl poprvé u studentů na koleji Arnošta z Pardubic. Tak) Díky a hezký den!

  • Pavlína | 20. 10. 2005 19:50

    Koukám,že tam není podpis..píšu recept poprvé.o) příště se polepším..Recept jsem převzala od rodičů, myslím,že k němu přišli stejně jako Vy,paní Jano.Nyní ho úspěšně vařím své rodině a má velký úspěch..a veřím,že za 30 let bude mít také.Pavlína z Pard.

  • Jana | 20. 10. 2005 18:28

    Také dělávám už vcelku úspěšně pár let. Rychlé, dobré a teplé - s čajem bezva večeře. A víte, že asi tak před 30 lety tenhle recept vyšel v Mladém světě od Petra Hory a později to vydal v knížce "Péťa Vařič? Byla to knížka pro méně zklušené a studenty např,. na kolejích a s málo penězi - kdo máte tuhle knížku ještě doma, zkuste , je tam toho víc!!!Ale za p edpis dík , je skvělý ho připomenout.

  • Jana z VM | 20. 10. 2005 12:43

    Tuto chuťovku znám, je to velká dobrota a k večeři nestačím dělat a než se rodina zasytí, už na mě nic nezbyde.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Předkrmy, chuťovky & svačiny Chlebíčky Maso & ryby & mořské plody Uzeniny & mleté maso
Maso Chuťovky Z vajec Uzeniny Svačina Večeře Smažení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Čerstvá zelenina Chleba Hořčice Játrová paštika Kečup - jemný Olej Pepř mletý Sůl Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Houbová čalamáda

Houbová čalamáda

Úžasná vajíčková pomazánka

Úžasná vajíčková pomazánka

Meruňkový koktejl

Meruňkový koktejl

"Péřová" bublanina

"Péřová" bublanina

Těstoviny s ricottou, parmezánem a piniovými oříšky

Těstoviny s ricottou, parmezánem a…

Kokosové kari s krůtími prsíčky

Kokosové kari s krůtími prsíčky

Bramborové knedlíky plněné cibulovo-masovou směsí

Bramborové knedlíky plněné cibulovo…

Domácí kulajda

Domácí kulajda

"Patizoňáčky" - bramboráky z patizonu

"Patizoňáčky" - bramboráky z patizonu

Doporučujeme

30 minut
Fazolky nakyselo s vejci

Fazolky nakyselo s vejci

10 minut
Domácí lučina

Domácí lučina

45 minut
Bleskové kuře na paprice

Bleskové kuře na paprice

80 minut
Bublanina s ostružinami

Bublanina s ostružinami

50 minut
Kuřecí prsa na kari se smetanou

Kuřecí prsa na kari se smetanou

10 minut
Šopský salát

Šopský salát

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

65 minut
Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Houbová omáčka s bramborovými buchtami

50 minut
Makovec se švestkami

Makovec se švestkami

Poslední sledované recepty

170
Troubový segedinský guláš
Troubový segedinský guláš
86
Arašídovo-banánové chia
Arašídovo-banánové chia
27
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
26
Losos na pomerančích
Losos na pomerančích
22
Jahodový dort - krémový
Jahodový dort - krémový

Zajímavé články

Zázračný rakytník a jeho využití v kuchyni
Zázračný rakytník a jeho využití v kuchyni
10 nejlepších receptů z ostružin: Udělejte z nich super koláč, džem nebo omáčku
10 nejlepších receptů z ostružin: Udělejte z nich…
Těstovinový salát je chutný oběd hotový do dvaceti minut!
Těstovinový salát je chutný oběd hotový do…
Od pondělí do pátku: Chutné a jednoduché večeře z jednoho hrnce
Od pondělí do pátku: Chutné a jednoduché večeře z…
Tatarská omáčka není jen chutný doplněk. Tipy, jak ji využít při přípravě oběda nebo večeře
Tatarská omáčka není jen chutný doplněk. Tipy,…
AHA.cz Pawlowská v péči odborníků: Kolik zhubla a o své roli v Zoo

Pawlowská v péči odborníků: Kolik zhubla a o své roli v Zoo

Mimibazar Jak přežít léto, když nejste milovník horka

Jak přežít léto, když nejste milovník horka

Dáma.cz Tato znamení zemřou sama: Jste odsouzena ke smrti v ústraní?

Tato znamení zemřou sama: Jste odsouzena ke smrti v ústraní?

Blesk pro ženy Parfémy podle horoskopu: Blíženci vyhledávají svěží vůně, Štírům sedí smyslné a výrazné aroma

Parfémy podle horoskopu: Blíženci vyhledávají svěží vůně, Štírům sedí smyslné a výrazné aroma

Ženy.cz Utíká váš muž za mladší? Nechte ho a začněte žít

Utíká váš muž za mladší? Nechte ho a začněte žít

Blesk.cz Petr Janda (83) smutní: Opouští ho dcera (16)!

Petr Janda (83) smutní: Opouští ho dcera (16)!

SportRevue.cz FOTO: Krásná tenistka Anna Kurnikovová. Tak se měnila v průběhu času

FOTO: Krásná tenistka Anna Kurnikovová. Tak se měnila v průběhu času

Maminka.cz Neuvěřitelné – tahle holčička se narodila přeložená napůl!

Neuvěřitelné – tahle holčička se narodila přeložená napůl!

Blesk Horoskopy Největší zlatokopky zvěrokruhu: Komu jde jenom o peníze?

Největší zlatokopky zvěrokruhu: Komu jde jenom o peníze?

  • Recepty.cz
  • Topinka Arnošta z Pardubic
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact