• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Topinka Arnošta z Pardubic
Napište svůj komentář k receptu

Topinka Arnošta z Pardubic

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
3.0
hodnotilo: 2
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Topinka Arnošta z Pardubic
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • sůl
    • vejce
    • pepř mletý
    • kečup - jemný
    • chleba
    • čerstvá zelenina na ozdobu, cibule, rajče apod.
    • hořčice
    • olej
    • játrová paštika

Postup přípravy receptu

1
Chléb nakrájíme na plátky (celé, ne půlky) v chlebu vyřízneme střed, na který namažeme játrovou paštiku v silné vrstvě.
2
Okraj - kůrku opečeme na oleji, z jedné strany, otočíme a do otvoru vyklepneme vejce, osolíme, opepříme. Vajíčko necháme srazit a do středu zatlačíme vnitřek namazaný paštikou (paštikou do vajíčka).¨
3
Vajíčko vyteče, chvíli smažíme, pak otočíme a smažíme do zlatova druhou stranu.
4
Topinku ochutíme hořčicí, kečupem, nazdobíme zeleninou. Je to dobrá a celkem rychlá večeře.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Hermelínová topinka

Hermelínová topinka

Pálivá topinka cibulka

Pálivá topinka cibulka

Smradlavoučká topinka

Smradlavoučká topinka

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Marie Svobodová | 21. 10. 2005 19:13

    VYzkoušeno k večeři, ale poněvadž jsem neměla játrovou paštiku nahradila jsem pomazánkou "Dračí tousty". Bezva večeře a další tip na využití ztvrdlého chleba.

  • Regína Prostá | 21. 10. 2005 19:12

    Fajn ,ale já to dělám trochu jinak:krajíc chleba-i starši-po jedné straně namažeme játr.paštikou a tou nenamazanou osmažíme jako topinku,potřeme potom česnekem a stranu s játr.paštikou namočíme v rošlehaných vejcích a osmažime po této straně.Potom potřeme hořticí,dáme kolečka cibule.Je to rychlá a dobrá večeře

  • Pavlína | 21. 10. 2005 14:23

    Achjo,koukám,že jsem anonym,já to vedu .o) tak na omluvu přidávám recept na báječný vločkový cukroví..někde tu bude.P.

  • Anonym | 21. 10. 2005 14:20

    Jano,to bylo na mě.o) že jsem psala recept a ani se nepodepsala hmm..není tam autor..proto jsem reagovala.Je fakkt,že je celkem jedno,kdo to píše,hlavně,že chutná.

  • airan | 21. 10. 2005 13:26

    Jano, tobe taky hezky den, je zajimave vedet proc se pokrm jmenuje prave tak:-))

  • Jana Wernischova | 21. 10. 2005 11:30

    Pavlíno, onmlouvám se - já sem někdy vlezu a když chci jen tak "v rychlosti mrknout", tak se občas zapomenu předem přihlásit, nic zlého tím nemyslím, ani nehodlám být podlý anonoym. A jsem fakt moc ráda že jste ten přdpis připomněla, myslím že stojí za to! (jo a ještě jsem si vzpomněla, proč jsou to topinky Arnošta z Pardubic: protože ho ten pan Hora nebo-li "Péťa vařič"jedl poprvé u studentů na koleji Arnošta z Pardubic. Tak) Díky a hezký den!

  • Pavlína | 20. 10. 2005 19:50

    Koukám,že tam není podpis..píšu recept poprvé.o) příště se polepším..Recept jsem převzala od rodičů, myslím,že k němu přišli stejně jako Vy,paní Jano.Nyní ho úspěšně vařím své rodině a má velký úspěch..a veřím,že za 30 let bude mít také.Pavlína z Pard.

  • Jana | 20. 10. 2005 18:28

    Také dělávám už vcelku úspěšně pár let. Rychlé, dobré a teplé - s čajem bezva večeře. A víte, že asi tak před 30 lety tenhle recept vyšel v Mladém světě od Petra Hory a později to vydal v knížce "Péťa Vařič? Byla to knížka pro méně zklušené a studenty např,. na kolejích a s málo penězi - kdo máte tuhle knížku ještě doma, zkuste , je tam toho víc!!!Ale za p edpis dík , je skvělý ho připomenout.

  • Jana z VM | 20. 10. 2005 12:43

    Tuto chuťovku znám, je to velká dobrota a k večeři nestačím dělat a než se rodina zasytí, už na mě nic nezbyde.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Předkrmy, chuťovky & svačiny Chlebíčky Maso & ryby & mořské plody Uzeniny & mleté maso
Maso Chuťovky Z vajec Uzeniny Svačina Večeře Smažení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Čerstvá zelenina Chleba Hořčice Játrová paštika Kečup - jemný Olej Pepř mletý Sůl Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Salát z mozzarelly a rajčat

Salát z mozzarelly a rajčat

Magdiny plátky

Magdiny plátky

Mňamková pomazánka z Nivy

Mňamková pomazánka z Nivy

Cannelloni s boloňskou omáčkou a bešamelem

Cannelloni s boloňskou omáčkou a…

Pesto ze sušených nakládaných rajčat

Pesto ze sušených nakládaných rajčat

Kávovo-smetanové "cappuccino" řezy (dort)

Kávovo-smetanové "cappuccino" řezy …

Farmářská polévka

Farmářská polévka

Pomerančové mojito

Pomerančové mojito

Brokolice / květák v sýrovém těstíčku

Brokolice / květák v sýrovém těstíčku

Doporučujeme

35 minut
Halušky s brynzou a slaninou

Halušky s brynzou a slaninou

40 minut
Kaplická cmunda

Kaplická cmunda

70 minut
Dýňová polévka s červenou čočkou

Dýňová polévka s červenou čočkou

55 minut
Butter chicken masala

Butter chicken masala

60 minut
Dýňový cheesecake s ricottou

Dýňový cheesecake s ricottou

170 minut
Maďarský guláš

Maďarský guláš

90 minut
Rychlá bábovka

Rychlá bábovka

105 minut
Řepánky

Řepánky

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

Poslední sledované recepty

22
Kýta v žampionové omáčce
Kýta v žampionové omáčce
19
Rychlá bábovka
Rychlá bábovka
15
Míša řezy
Míša řezy
13
Pikantní sladkokyselá polévka na pekingský způsob
Pikantní sladkokyselá…
13
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka

Zajímavé články

Sladká snídaně podle odborníků: 3 snadné recepty, které si můžete dát bez výčitek
Sladká snídaně podle odborníků: 3 snadné recepty,…
Bramborové knedlíky, vdolky i šišky, nasladko i naslano: 5 receptů, na které je škoda zapomenout
Bramborové knedlíky, vdolky i šišky, nasladko i…
Od pondělí do pátku: Husté a rychlé podzimní polévky k večeři
Od pondělí do pátku: Husté a rychlé podzimní…
Vlašské ořechy dozrávají: Jak je správně skladovat a proč je dobré je namočit?
Vlašské ořechy dozrávají: Jak je správně…
Koláče jako z pohádky: Američanka ohromuje svět sladkými příběhy ukrytými v pečivu
Koláče jako z pohádky: Američanka ohromuje svět…
AHA.cz Slováček u konce s dechem: Mačká mě v duši, v krku, v žaludku

Slováček u konce s dechem: Mačká mě v duši, v krku, v žaludku

Mimibazar Muzikál „Taťkové“: Rozlučka se svobodou, jak ji nečekáte! Recenze představení plného mužských emocí

Muzikál „Taťkové“: Rozlučka se svobodou, jak ji nečekáte! Recenze představení plného mužských emocí

Dáma.cz Hysterky podle zvěrokruhu: Žít vedle těchto znamení fakt nechcete

Hysterky podle zvěrokruhu: Žít vedle těchto znamení fakt nechcete

Blesk pro ženy Věčné dilema: Tělové silonky – na sebe, nebo do koše? Tohle radí stylistka!

Věčné dilema: Tělové silonky – na sebe, nebo do koše? Tohle radí stylistka!

Ženy.cz Hygiena krčních mandlí: účinná prevence proti zápachu z úst a mandlovým kamenům

Hygiena krčních mandlí: účinná prevence proti zápachu z úst a mandlovým kamenům

Blesk.cz Potlučený kuchař Jiří Babica (64): Zmlátili ho na derby! Dvakrát...

Potlučený kuchař Jiří Babica (64): Zmlátili ho na derby! Dvakrát...

SportRevue.cz FOTO: 17 sportovkyň, které se toho nebály a pózovaly nahé pro Playboy

FOTO: 17 sportovkyň, které se toho nebály a pózovaly nahé pro Playboy

Maminka.cz První sedmerčata na světě: 42 lahví mléka a 52 plenek denně. Jejich táta nezvládl péči a opustil je, dnes jsou z nich premianti

První sedmerčata na světě: 42 lahví mléka a 52 plenek denně. Jejich táta nezvládl péči a opustil je, dnes jsou z nich premianti

Blesk Horoskopy Karmický horoskop na říjen: Býci se musí soustředit na své vztahy, Panny se odevzdají svým touhám

Karmický horoskop na říjen: Býci se musí soustředit na své vztahy, Panny se odevzdají svým touhám

  • Recepty.cz
  • Topinka Arnošta z Pardubic
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact