• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Vánoce Jedlé dárky
  • Recepty.cz
  • Toffee poleva na dezerty
Napište svůj komentář k receptu

Toffee poleva na dezerty

autor: hanazealand
0.0
moje hodnoceni
0.0
hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Toffee poleva na dezerty
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 125
      g máslo
    • 250
      g hnědý cukr
    • 300
      ml šlehačka

Postup přípravy receptu

1
Na pánvičce rozpustíme máslo, přidáme cukr a smetanu. Mícháme, počkáme, až poleva začne probublávat, odstavíme. Leje se teplé na dezerty, buchty, zmrzlinu, palačinky... na cokoliv vás napadne.
2
Můžeme uchovávat nějakou dobu i v lednici, před použitím ohřívám v mikrovlnce.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Sticky toffee pudink aneb Datlový koláč s karamelovou omáčkou

Sticky toffee pudink aneb Datlový…

Banánový krém - poháry, dezerty, dorty...

Banánový krém - poháry, dezerty,…

Čokoládová poleva se zakysanou smetanou

Čokoládová poleva se zakysanou…

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Hana Vackova | 26. 7. 2007 03:56

    potom je taky jeste dobre i slazene kondenzovane mleko,myslim SALKO(nebo ho muzete zkaramelizovat)

  • Marie L. | 25. 7. 2007 20:28

    To je nápad, dcera mi přivezla jarovový sirup na ochutnání a já zatím nevím co s ním.

  • Hana Vackova | 22. 7. 2007 21:43

    Ja myslim,ze by to mozna bylo dobre taky napriklad s Javorovym sirupem,nebo s nejakym podobnym sladkym tmavym sirupem.Ten by nahradil i tu melasu v cukru.Dejte vedet jak to dopadlo az budete zkouset Marie.

  • Marie L. | 20. 7. 2007 14:27

    Poohlédnu se ve zdravé výživě, asi nebude problém,nebo vyzkouším z bílého a ta hnědá by se mohla docílit přidáním trošky rozpustné kávy, díky.

  • Hana Vackova | 20. 7. 2007 01:31

    tak to ja teda vazne nevim,myslela jsem ze je bezne k sehnani,ja nejsem v republice,takze nevim,nejlepsi do moucniku je jemny hnedy cukr ma vyraznou chut a aroma,hnede zabarveni je zpusobeno pritomnosti zbytkove melasy.Zkuste se jeste poptat pouzivam ho vice nez bily,je mnohem lepsi do moucniku

  • Jitka H. | 19. 7. 2007 22:38

    Já dělám z bílého cukru a bez másla,po vychladnutí taky zhoustne,jen ten poměr nevím,dělám to od oka

  • Marie L. | 19. 7. 2007 14:49

    To věřím, ale kde ho seženu? nebo když dám místo cukru med bude to mít barvu a výsledek bude stejný?

  • Hana Vackova | 16. 7. 2007 07:06

    tahle poleva je vlastne original na datlovy dort

  • Hana Vackova | 16. 7. 2007 07:05

    je dobry vazne hnedy,hlavne kvuli te barve,je to takova zlato-hneda barva

  • Marie L. | 10. 7. 2007 14:51

    Místo hnědého cukru můžu použít běžný bílý?

  • Anonym | 9. 7. 2007 22:04

    ted jeste pridavam panaka whisky dokonale

  • Hana vac. | 5. 3. 2007 20:23

    ztuhne asi jako med,pred dalsim pouzitim vzdy zahrat

  • Nicol | 5. 3. 2007 14:25

    To by mě taky zajímalo. Ale vzhledem k tomu, že je tam máslo, tak myslím, že to ztuhne.

  • Světlana | 5. 3. 2007 11:20

    ..to vypadá moc hezky...když to vychladne, je to tuhé?...ukládám...

  • englicka marketa | 5. 3. 2007 09:39

    mňaminy mňam,ukládám a těším se až v nejbližší době použiju:o)))

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Přílohy, pečivo a luštěniny
Přílohy Dobrůtka Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Hnědý cukr Máslo Šlehačka
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Dudácký guláš

Dudácký guláš

Rebarborový koláč se sněhem

Rebarborový koláč se sněhem

Zeleninové kari

Zeleninové kari

Špagety se špenátovým pestem

Špagety se špenátovým pestem

Cuketovo - smetanová omáčka na fusilli

Cuketovo - smetanová omáčka na fusilli

Žampionová játra

Žampionová játra

Jednoduché rajčatové těstoviny s tuňákem

Jednoduché rajčatové těstoviny s…

Krkovice zapečená s cibulí a sýrem

Krkovice zapečená s cibulí a sýrem

Rizoto s hlívou

Rizoto s hlívou

Doporučujeme

Burgundská hovězí pečeně

Burgundská hovězí pečeně

60 minut
Mandlové vanilkové rohlíčky

Mandlové vanilkové rohlíčky

50 minut
Vánoční marokánky

Vánoční marokánky

120 minut
Masarykovo cukroví

Masarykovo cukroví

70 minut
Pudinkové cukroví

Pudinkové cukroví

30 minut
Nejlepší vaječný likér

Nejlepší vaječný likér

50 minut
Podvodnice

Podvodnice

20 minut
Pralinky s burisony

Pralinky s burisony

30 minut
Florentýnky

Florentýnky

Poslední sledované recepty

74
Rumové kuličky nepečené a snadné
Rumové kuličky nepečené…
41
Klasický recept na polevu na perníčky
Klasický recept na…
33
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
22
Domácí kuřecí čína
Domácí kuřecí čína
22
Nejlepší vaječný likér
Nejlepší vaječný likér

Zajímavé články

Toskánské vánoční sušenky bez mouky, které chutnají jako marcipán: Upečte si ricciarelli!
Toskánské vánoční sušenky bez mouky, které…
Nejkrásnější vánoční dorty: Inspirujte se v naší galerii
Nejkrásnější vánoční dorty: Inspirujte se v naší…
Vaječný koňak ze salka: 3 recepty, které oceníte nejen na Vánoce
Vaječný koňak ze salka: 3 recepty, které oceníte…
Upečeno za víkend: Čtyři těsta, z nichž uděláte spoustu druhů cukroví
Upečeno za víkend: Čtyři těsta, z nichž uděláte…
Nepečené vánoční kuličky: Cukroví, které zvládne úplně každý
Nepečené vánoční kuličky: Cukroví, které zvládne…
AHA.cz Poslední mejdan pro Hezuckého: Podivné chování Mareše s manželkou

Poslední mejdan pro Hezuckého: Podivné chování Mareše s manželkou

Mimibazar Otestovali jste: Mluvící tablík Kvído od Albi – interaktivní hračka, která baví i učí

Otestovali jste: Mluvící tablík Kvído od Albi – interaktivní hračka, která baví i učí

Dáma.cz Takhle vypadala zima a Vánoce za socialismu. Které věci jste také měli?

Takhle vypadala zima a Vánoce za socialismu. Které věci jste také měli?

Blesk pro ženy Horoskop na další týden: Kdo naletí podvodníkům a kdo bude čelit nevěře?

Horoskop na další týden: Kdo naletí podvodníkům a kdo bude čelit nevěře?

Ženy.cz Vymezování hranic. Nutná obrana, nebo  moderní výmluva pro sobectví?

Vymezování hranic. Nutná obrana, nebo moderní výmluva pro sobectví?

Blesk.cz Leoš Mareš na rozlučce s Hezuckým: Pil jen kávu! Odjel brzy, ale...

Leoš Mareš na rozlučce s Hezuckým: Pil jen kávu! Odjel brzy, ale...

SportRevue.cz FOTO: Toto jsou Ice Girls! Sexy kočky, které v NHL baví nejen diváky

FOTO: Toto jsou Ice Girls! Sexy kočky, které v NHL baví nejen diváky

Maminka.cz Princezna Kate se pochlubila zbrusu novými snímky ze soukromí. Podívejte se, jak dovádí s dětmi

Princezna Kate se pochlubila zbrusu novými snímky ze soukromí. Podívejte se, jak dovádí s dětmi

Blesk Horoskopy Horoskop na další týden: Kdo naletí podvodníkům a kdo bude čelit nevěře?

Horoskop na další týden: Kdo naletí podvodníkům a kdo bude čelit nevěře?

  • Recepty.cz
  • Toffee poleva na dezerty
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact