• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Toffee poleva na dezerty
Napište svůj komentář k receptu

Toffee poleva na dezerty

autor: hanazealand
0.0
moje hodnoceni
0.0
hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Toffee poleva na dezerty
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 125
      g máslo
    • 250
      g hnědý cukr
    • 300
      ml šlehačka

Postup přípravy receptu

1
Na pánvičce rozpustíme máslo, přidáme cukr a smetanu. Mícháme, počkáme, až poleva začne probublávat, odstavíme. Leje se teplé na dezerty, buchty, zmrzlinu, palačinky... na cokoliv vás napadne.
2
Můžeme uchovávat nějakou dobu i v lednici, před použitím ohřívám v mikrovlnce.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Sticky toffee pudink aneb Datlový koláč s karamelovou omáčkou

Sticky toffee pudink aneb Datlový…

Banánový krém - poháry, dezerty, dorty...

Banánový krém - poháry, dezerty,…

Čokoládová poleva se zakysanou smetanou

Čokoládová poleva se zakysanou…

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Hana Vackova | 26. 7. 2007 03:56

    potom je taky jeste dobre i slazene kondenzovane mleko,myslim SALKO(nebo ho muzete zkaramelizovat)

  • Marie L. | 25. 7. 2007 20:28

    To je nápad, dcera mi přivezla jarovový sirup na ochutnání a já zatím nevím co s ním.

  • Hana Vackova | 22. 7. 2007 21:43

    Ja myslim,ze by to mozna bylo dobre taky napriklad s Javorovym sirupem,nebo s nejakym podobnym sladkym tmavym sirupem.Ten by nahradil i tu melasu v cukru.Dejte vedet jak to dopadlo az budete zkouset Marie.

  • Marie L. | 20. 7. 2007 14:27

    Poohlédnu se ve zdravé výživě, asi nebude problém,nebo vyzkouším z bílého a ta hnědá by se mohla docílit přidáním trošky rozpustné kávy, díky.

  • Hana Vackova | 20. 7. 2007 01:31

    tak to ja teda vazne nevim,myslela jsem ze je bezne k sehnani,ja nejsem v republice,takze nevim,nejlepsi do moucniku je jemny hnedy cukr ma vyraznou chut a aroma,hnede zabarveni je zpusobeno pritomnosti zbytkove melasy.Zkuste se jeste poptat pouzivam ho vice nez bily,je mnohem lepsi do moucniku

  • Jitka H. | 19. 7. 2007 22:38

    Já dělám z bílého cukru a bez másla,po vychladnutí taky zhoustne,jen ten poměr nevím,dělám to od oka

  • Marie L. | 19. 7. 2007 14:49

    To věřím, ale kde ho seženu? nebo když dám místo cukru med bude to mít barvu a výsledek bude stejný?

  • Hana Vackova | 16. 7. 2007 07:06

    tahle poleva je vlastne original na datlovy dort

  • Hana Vackova | 16. 7. 2007 07:05

    je dobry vazne hnedy,hlavne kvuli te barve,je to takova zlato-hneda barva

  • Marie L. | 10. 7. 2007 14:51

    Místo hnědého cukru můžu použít běžný bílý?

  • Anonym | 9. 7. 2007 22:04

    ted jeste pridavam panaka whisky dokonale

  • Hana vac. | 5. 3. 2007 20:23

    ztuhne asi jako med,pred dalsim pouzitim vzdy zahrat

  • Nicol | 5. 3. 2007 14:25

    To by mě taky zajímalo. Ale vzhledem k tomu, že je tam máslo, tak myslím, že to ztuhne.

  • Světlana | 5. 3. 2007 11:20

    ..to vypadá moc hezky...když to vychladne, je to tuhé?...ukládám...

  • englicka marketa | 5. 3. 2007 09:39

    mňaminy mňam,ukládám a těším se až v nejbližší době použiju:o)))

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Přílohy, pečivo a luštěniny
Přílohy Dobrůtka Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Hnědý cukr Máslo Šlehačka
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Krůtí rolky se zeleninou

Krůtí rolky se zeleninou

Paprikový salát

Paprikový salát

Grilovaná křidélka v jogurtu

Grilovaná křidélka v jogurtu

Cmunda na pekáči

Cmunda na pekáči

Vesnické šunkofleky

Vesnické šunkofleky

Kuřecí směs s bramboráčky

Kuřecí směs s bramboráčky

Kuřecí gyros harmonika - grilovaná

Kuřecí gyros harmonika - grilovaná

Kořeněné škubánky-opečenky

Kořeněné škubánky-opečenky

Salát z jemných párků

Salát z jemných párků

Doporučujeme

45 minut
Kuře na paprice

Kuře na paprice

20 minut
Dýňová polévka s hruškami

Dýňová polévka s hruškami

40 minut
Houbová omáčka II.

Houbová omáčka II.

30 minut
Krupicový dezert se švestkovým rozvarem

Krupicový dezert se švestkovým…

30 minut
Topinky se smaženicí

Topinky se smaženicí

40 minut
Nepečený jablkový dort

Nepečený jablkový dort

30 minut
Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem

Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem

40 minut
Houbový guláš

Houbový guláš

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

Poslední sledované recepty

52
Kuřecí vývar s ořechovými nudlemi
Kuřecí vývar s…
48
Zapečené těstoviny se sýrovou omáčkou
Zapečené těstoviny se…
37
Pórková polévka s cizrnou
Pórková polévka s cizrnou
31
Vepřové s mrkví, hráškem a bylinkovými bramborami
Vepřové s mrkví, hráškem…
29
Francúzska cibuľová polievka
Francúzska cibuľová…

Zajímavé články

Cookies 5x jinak: Upečte si sladké domácí sušenky, které jsou perfektní k snídani i svačině
Cookies 5x jinak: Upečte si sladké domácí sušenky…
Proč milovat špagetovou dýni? Dá se v jídle skvěle zamaskovat a vařit s ní je legrace
Proč milovat špagetovou dýni? Dá se v jídle…
Chcete jíst víc bílkovin? Těchto 7 trvanlivých potravin by vám doma nemělo chybět
Chcete jíst víc bílkovin? Těchto 7 trvanlivých…
Hitparáda hřibů: Víte, které jsou nejchutnější a jak je poznáte?
Hitparáda hřibů: Víte, které jsou nejchutnější a…
Od pondělí do pátku: 5 rychlých a originálních večeří z brambor
Od pondělí do pátku: 5 rychlých a originálních…
AHA.cz Odvážné rozhodnutí Charlotte Elly Gottové: Táta by byl pyšný

Odvážné rozhodnutí Charlotte Elly Gottové: Táta by byl pyšný

Mimibazar Recenze aplikace Molecula: Inovace v péči o zdraví! Pomáhá mít zdraví celé rodiny pod kontrolou

Recenze aplikace Molecula: Inovace v péči o zdraví! Pomáhá mít zdraví celé rodiny pod kontrolou

Dáma.cz Ideální boty na jaro jsou balerínky: Našli jsme vám ty nejhezčí na sezónu 2024. GALERIE

Ideální boty na jaro jsou balerínky: Našli jsme vám ty nejhezčí na sezónu 2024. GALERIE

Blesk pro ženy Yvetta Blanarovičová slaví neuvěřitelné 62. narozeniny: 5 věcí, které stojí za jejím mladistvým vzhledem

Yvetta Blanarovičová slaví neuvěřitelné 62. narozeniny: 5 věcí, které stojí za jejím mladistvým vzhledem

Ženy.cz Porodnost neustále klesá aneb proč současná generace nechce děti

Porodnost neustále klesá aneb proč současná generace nechce děti

Blesk.cz Režisér Adamec pár dní před »únosem« z kavárny: Dal pokyn k odříznutí Jany od účtu!

Režisér Adamec pár dní před »únosem« z kavárny: Dal pokyn k odříznutí Jany od účtu!

SportRevue.cz Jedou z kopce. 9 slavných fotbalistů, jejichž kdysi zářivá kariéra padá strmě dolů

Jedou z kopce. 9 slavných fotbalistů, jejichž kdysi zářivá kariéra padá strmě dolů

Maminka.cz Kdybych mu dala lahvičku, ještě by byl naživu, říká zdrcená maminka, jejíž syn zemřel tři týdny po narození na dehydrataci

Kdybych mu dala lahvičku, ještě by byl naživu, říká zdrcená maminka, jejíž syn zemřel tři týdny po narození na dehydrataci

Blesk Horoskopy Tajemství andělského čísla 111. Co znamená, když vidíte často tři jedničky? Na tohle se zaměřte

Tajemství andělského čísla 111. Co znamená, když vidíte často tři jedničky? Na tohle se zaměřte

  • Recepty.cz
  • Toffee poleva na dezerty
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact