• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Toffee poleva na dezerty
Napište svůj komentář k receptu

Toffee poleva na dezerty

autor: hanazealand
0.0
moje hodnoceni
0.0
hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Toffee poleva na dezerty
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 125
      g máslo
    • 250
      g hnědý cukr
    • 300
      ml šlehačka

Postup přípravy receptu

1
Na pánvičce rozpustíme máslo, přidáme cukr a smetanu. Mícháme, počkáme, až poleva začne probublávat, odstavíme. Leje se teplé na dezerty, buchty, zmrzlinu, palačinky... na cokoliv vás napadne.
2
Můžeme uchovávat nějakou dobu i v lednici, před použitím ohřívám v mikrovlnce.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Sticky toffee pudink aneb Datlový koláč s karamelovou omáčkou

Sticky toffee pudink aneb Datlový…

Banánový krém - poháry, dezerty, dorty...

Banánový krém - poháry, dezerty,…

Čokoládová poleva se zakysanou smetanou

Čokoládová poleva se zakysanou…

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Hana Vackova | 26. 7. 2007 03:56

    potom je taky jeste dobre i slazene kondenzovane mleko,myslim SALKO(nebo ho muzete zkaramelizovat)

  • Marie L. | 25. 7. 2007 20:28

    To je nápad, dcera mi přivezla jarovový sirup na ochutnání a já zatím nevím co s ním.

  • Hana Vackova | 22. 7. 2007 21:43

    Ja myslim,ze by to mozna bylo dobre taky napriklad s Javorovym sirupem,nebo s nejakym podobnym sladkym tmavym sirupem.Ten by nahradil i tu melasu v cukru.Dejte vedet jak to dopadlo az budete zkouset Marie.

  • Marie L. | 20. 7. 2007 14:27

    Poohlédnu se ve zdravé výživě, asi nebude problém,nebo vyzkouším z bílého a ta hnědá by se mohla docílit přidáním trošky rozpustné kávy, díky.

  • Hana Vackova | 20. 7. 2007 01:31

    tak to ja teda vazne nevim,myslela jsem ze je bezne k sehnani,ja nejsem v republice,takze nevim,nejlepsi do moucniku je jemny hnedy cukr ma vyraznou chut a aroma,hnede zabarveni je zpusobeno pritomnosti zbytkove melasy.Zkuste se jeste poptat pouzivam ho vice nez bily,je mnohem lepsi do moucniku

  • Jitka H. | 19. 7. 2007 22:38

    Já dělám z bílého cukru a bez másla,po vychladnutí taky zhoustne,jen ten poměr nevím,dělám to od oka

  • Marie L. | 19. 7. 2007 14:49

    To věřím, ale kde ho seženu? nebo když dám místo cukru med bude to mít barvu a výsledek bude stejný?

  • Hana Vackova | 16. 7. 2007 07:06

    tahle poleva je vlastne original na datlovy dort

  • Hana Vackova | 16. 7. 2007 07:05

    je dobry vazne hnedy,hlavne kvuli te barve,je to takova zlato-hneda barva

  • Marie L. | 10. 7. 2007 14:51

    Místo hnědého cukru můžu použít běžný bílý?

  • Anonym | 9. 7. 2007 22:04

    ted jeste pridavam panaka whisky dokonale

  • Hana vac. | 5. 3. 2007 20:23

    ztuhne asi jako med,pred dalsim pouzitim vzdy zahrat

  • Nicol | 5. 3. 2007 14:25

    To by mě taky zajímalo. Ale vzhledem k tomu, že je tam máslo, tak myslím, že to ztuhne.

  • Světlana | 5. 3. 2007 11:20

    ..to vypadá moc hezky...když to vychladne, je to tuhé?...ukládám...

  • englicka marketa | 5. 3. 2007 09:39

    mňaminy mňam,ukládám a těším se až v nejbližší době použiju:o)))

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Přílohy, pečivo a luštěniny
Přílohy Dobrůtka Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Hnědý cukr Máslo Šlehačka
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Delikatesní salát

Delikatesní salát

Polévka ze zeleného hrášku

Polévka ze zeleného hrášku

Sendvič s tuňákem

Sendvič s tuňákem

Závin z bramborového těsta

Závin z bramborového těsta

Slané copánky z listového těsta

Slané copánky z listového těsta

Plněné máslové sušenky

Plněné máslové sušenky

Sacher dort

Sacher dort

Zeleninové ratatouille

Zeleninové ratatouille

Domácí ovocná limonáda

Domácí ovocná limonáda

Doporučujeme

40 minut
Ratatouille IV.

Ratatouille IV.

45 minut
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Domácí kečup

Domácí kečup

30 minut
Klasické lečo

Klasické lečo

15 minut
Cuketové bramboráky

Cuketové bramboráky

300 minut
Švestková povidla bez míchání

Švestková povidla bez míchání

30 minut
Nepečený ovocný dort

Nepečený ovocný dort

65 minut
Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Houbová omáčka s bramborovými buchtami

15 minut
Originální řecké tzatziki

Originální řecké tzatziki

Poslední sledované recepty

63
Míchaná vajíčka s paštikou
Míchaná vajíčka s…
60
Maďarský guláš po našem
Maďarský guláš po našem
59
Vegetariánské karbanátky (rýžovo-zeleninové)
Vegetariánské karbanátky…
43
Smetanové fleky se zelím
Smetanové fleky se zelím
36
(nejen) Vepřová uzenářská pečeně
(nejen) Vepřová…

Zajímavé články

7 oblíbených letních tvarohových dezertů: Využijte naplno tajnou ingredienci našich babiček
7 oblíbených letních tvarohových dezertů:…
Ledový čaj: Recept na domácí variantu bez zbytečného cukru a umělých aromat
Ledový čaj: Recept na domácí variantu bez…
Grilovaná zelenina: Jak ji připravit, aby chutnala božsky?
Grilovaná zelenina: Jak ji připravit, aby…
Osvěžení do vedra: Objevte kouzlo studených polévek
Osvěžení do vedra: Objevte kouzlo studených…
KVÍZ: Jak zdatný jste houbař? Otestujte se!
KVÍZ: Jak zdatný jste houbař? Otestujte se!
AHA.cz Zásadní zvrat u Boučka! Konec v Máme rádi Česko a Inkognito?

Zásadní zvrat u Boučka! Konec v Máme rádi Česko a Inkognito?

Mimibazar Jak přežít léto, když nejste milovník horka

Jak přežít léto, když nejste milovník horka

Dáma.cz Nevkusné devadesátky: Seriály, kapely, jídlo i móda, za které se dodnes stydíme

Nevkusné devadesátky: Seriály, kapely, jídlo i móda, za které se dodnes stydíme

Blesk pro ženy Módní přiznání Petry Černocké: Nakupuji v Sapě! A k čemu se nikdy nesníží?

Módní přiznání Petry Černocké: Nakupuji v Sapě! A k čemu se nikdy nesníží?

Ženy.cz Přestaňte mi cpát hormony. Jak těžké je pochopit, že antikoncepci nechci?

Přestaňte mi cpát hormony. Jak těžké je pochopit, že antikoncepci nechci?

Blesk.cz Zraněný syn Bartošky (†78) Janek (39): Magnet na ženy!

Zraněný syn Bartošky (†78) Janek (39): Magnet na ženy!

SportRevue.cz FOTO: Sexy holky se slunečníky. Strážní andělé motocyklových závodníků

FOTO: Sexy holky se slunečníky. Strážní andělé motocyklových závodníků

Maminka.cz Od sedmi let je označují za nejkrásnější dvojčata na světě. Jak vypadají dnes a jak pomohla otci v boji s leukémií?

Od sedmi let je označují za nejkrásnější dvojčata na světě. Jak vypadají dnes a jak pomohla otci v boji s leukémií?

Blesk Horoskopy Největší stíhačky podle horoskopu: Která znamení patří k nejžárlivějším?

Největší stíhačky podle horoskopu: Která znamení patří k nejžárlivějším?

  • Recepty.cz
  • Toffee poleva na dezerty
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact