• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Tmavé a světlé BeBe řezy
Napište svůj komentář k receptu

Tmavé a světlé BeBe řezy

autor: aknesad
0.0
moje hodnoceni
5.0
hodnotilo: 3
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Tmavé a světlé BeBe řezy
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
  • Tmavé
    • sušenky be-be
    • jahodová marmeláda
    • vanilkový pudink
    • 4
      dl mléko
    • cukr
  • Světlé
    • sušenky be-be
    • marmeláda
    • 4
      dl mléko
    • cukr
    • kokos
    • puding kakaový Dr. Oetker

Postup přípravy receptu

1
Uvaříme pudink, ale dáme jen 4 dcl mléka a cukr podle chuti. Necháme vychladit. Pak promazáváme sušenky střídavě pudinkem a marmeládou a dáváme za sebe. Zbytkem pudinku pomažeme celý řez a posypeme kokosem a zabalíme do alobalu a necháme uležet. Krájíme šikmé řezy.
2
Pak ještě dělám světlou variantu, kdy použiju světlé BEBE sušenky, meruňkovou marmeládu a kakaový pudink. Na talířek pak servíruju jeden tmavý a jeden světlý řez.
3
Je to rychlé, nenáročné, ale hezky to vypadá i chutná.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Ořechové  pracny světlé.

Ořechové pracny světlé.

Tmavé housky pro domácí pekárnu

Tmavé housky pro domácí pekárnu

Bebe řezy II.

Bebe řezy II.

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • HelenaPa | 5. 10. 2012 08:34

    S roztíráním vystydlého hustého pudinku (ze 4 dl mléka je dost hustý) nemám dobré zkušenosti. Dala bych přednost jinému krému (viz předchozí komentáře).

  • Kamila B.
    Kamila B. | 5. 10. 2012 07:20

    Je to podobné, ale ne stejné. Tady je navíc marmeláda a nepoužívá se máslo. :-)

  • Simča S.
    Simča S. | 9. 8. 2011 20:21

    To je v podstatě toto: http://www.recepty.cz/recept/rychle-be-be-rezy-3846

  • Vendul | 9. 8. 2011 18:33

    Tak tuhle dobrůtku jsem dělala o víkendu, ale místo krému dávám 1 tvaroh(kostku), 1 kelímek kysané smetany a do toho přidám jednu lžíci mouč. cukru z těchto surovin udělám krém a potírám střídavě světlou a tmavou sušenku a ještě tam dávám slabé kolečko banánu. Když je to vše slepené poliji oplatky trochu rumem a poté potřu zbytkem krému a navrh čokoládu (čok. na vaření) pak to ještě dozdobím nastrouhanou oplatkou nebo kokosem.. Je to rychlejší než dělat puding. :-[

  • Angelinek8 | 9. 8. 2011 16:32

    Taky dělám tuto variaci, jen dělám vanilkový krém na obě dvě a střídám tmavou sušenku se světlou, na tmavých je marmeláda a na světlých krém. Bez chybičky.

  • Irena Klasová | 16. 4. 2007 09:01

    Já to znám pod názvem "Nepečený moučník z BEBE sušenek". Sušenky jsou světlé, krém střídám jeden světlý a druhý tmavý. Krémem potřu nakonec celý řez a posypu kokosem. Celé pak zabalím do alobalu a nechám v lednicče ztuhnout. Též je to dobré.

  • Zuzana Šindlerová | 13. 4. 2007 09:52

    Moc dobré a rychlé, dělám jen s malou změnou, že z pudinku udělám máslový krém a střídám světlé a tmavé sušenky potřené rybízovou marmeládou a střídavě světlý a tmavý krém. Na řezu vypadá nádherně barevně.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Nejlepší dezerty
Moučníky Dopolední svačina Svačina Pozdní večeře Vaření Výjimečný den Posvícení Dobrůtka Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cukr Jahodová marmeláda Kokos Marmeláda Mléko Puding Sušenky BE-BE Vanilkový pudink
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Mraky

Mraky

Vaječná omeleta a la Brillat Savarin

Vaječná omeleta a la Brillat Savarin

Nedělní štola

Nedělní štola

Tuňáková pomazánka III.

Tuňáková pomazánka III.

Pstruh na grilu, ve slanině, plněný pomerančem

Pstruh na grilu, ve slanině, plněný…

Svíčková Stroganoff

Svíčková Stroganoff

Knedlíky z rýžové mouky

Knedlíky z rýžové mouky

Čína s kuřecím

Čína s kuřecím

Banánovo – avokádové smoothie

Banánovo – avokádové smoothie

Doporučujeme

40 minut
Čevapčiči s brambory a žampiony na grilu

Čevapčiči s brambory a žampiony na…

50 minut
Kuřecí prsa na kari se smetanou

Kuřecí prsa na kari se smetanou

50 minut
Ostružinový koláč s broskvemi

Ostružinový koláč s broskvemi

15 minut
Cuketové bramboráky

Cuketové bramboráky

20 minut
Tabouleh

Tabouleh

Zapečená plněná rajčata

Zapečená plněná rajčata

80 minut
Bublanina s ostružinami

Bublanina s ostružinami

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

10 minut
Šopský salát

Šopský salát

Poslední sledované recepty

62
Vanilkový pudink s medovým mangem
Vanilkový pudink s…
58
Pórková polévka s cizrnou
Pórková polévka s cizrnou
33
Špagety Carbonara
Špagety Carbonara
31
Řecký salát s cizrnou
Řecký salát s cizrnou
28
Fazolková rýže - (nejen) příloha
Fazolková rýže - (nejen)…

Zajímavé články

Jak dokonale nakrájet zeleninu? Naučte se triky od profíků
Jak dokonale nakrájet zeleninu? Naučte se triky…
6 tipů, jak zpracovat úrodu chilli papriček: Usušte je, naložte nebo z nich uvařte džem
6 tipů, jak zpracovat úrodu chilli papriček:…
Nejjednodušší ovocný koláč: Vyzkoušejte vděčný recept, který zvládnete i bez váhy a může být pokaždé jiný
Nejjednodušší ovocný koláč: Vyzkoušejte vděčný…
Recepty z hrušek nasladko i naslano, které vás ohromí
Recepty z hrušek nasladko i naslano, které vás…
Brynza je víc než jen sýr. Tahle probiotická bomba doslova nakopne imunitu
Brynza je víc než jen sýr. Tahle probiotická…
AHA.cz Tsunami u Moniky Marešové a Leoše: Jde o malou Alex

Tsunami u Moniky Marešové a Leoše: Jde o malou Alex

Mimibazar Island: Země ohně a ledu

Island: Země ohně a ledu

Dáma.cz Boubelky, za křivky se nestyďte: Tyto jednodílné plavky vám budou slušet!

Boubelky, za křivky se nestyďte: Tyto jednodílné plavky vám budou slušet!

Blesk pro ženy Nejkrásnější české a slovenské zrzky: Která srší největším sex-appealem?

Nejkrásnější české a slovenské zrzky: Která srší největším sex-appealem?

Ženy.cz Otestujte se: 7 typů toxických kamarádek, nejste jedna z nich?

Otestujte se: 7 typů toxických kamarádek, nejste jedna z nich?

Blesk.cz Margita prozradil plány na výročí: Na hrob Haničky Písničky nepůjde sám

Margita prozradil plány na výročí: Na hrob Haničky Písničky nepůjde sám

SportRevue.cz Nahota, běh, plavání, moře piva a zábava - takhle opět přivítají dánští studenti jaro

Nahota, běh, plavání, moře piva a zábava - takhle opět přivítají dánští studenti jaro

Maminka.cz Herečka Brigitte Nielsen po deseti umělých oplodněních a následném porodu v 54 letech: Frida je moje největší výhra!

Herečka Brigitte Nielsen po deseti umělých oplodněních a následném porodu v 54 letech: Frida je moje největší výhra!

Blesk Horoskopy 4 znamení zvěrokruhu, která vždy vyhrávají: Komu úspěch nikdy neuteče?

4 znamení zvěrokruhu, která vždy vyhrávají: Komu úspěch nikdy neuteče?

  • Recepty.cz
  • Tmavé a světlé BeBe řezy
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact