Treska tmavá na másle pečená
Šťavnatý mrkvový koláč (buchta) s…
Kokosové kostky III.
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
tak pro bližší info : 0,5 sklenice povidel (asi 200g nebo 250 ml) a babička to určitě dávala do sklenic a né do flašek
0,5 sklenice povidel je "dobrá" míra. Moje babička dávala povidla do 2 l flašek.
Italská bábovka II.
Kuřecí prsíčka v tatarce
Nekynuté rychlé těsto na pizzu
Pivní preclíky, housky, rohlíky
Bramborovo-sýrové lívance
Kávovo-ořechový dort (korpus) -…
Dýně s mletým masem nejen na těstoviny
Svíčková dle Ládi Hrušky
Těstoviny ala Lasagne bez bešamelu a…
Cuketové placky
Švestkové knedlíky z bramborového…
Klasické lečo
Domácí kečup
Cuketové bramboráky
Švestková povidla bez míchání
Houbová omáčka s bramborovými buchtami
Nepečený ovocný dort
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí