Treska tmavá na másle pečená
Šťavnatý mrkvový koláč (buchta) s…
Kokosové kostky III.
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
tak pro bližší info : 0,5 sklenice povidel (asi 200g nebo 250 ml) a babička to určitě dávala do sklenic a né do flašek
0,5 sklenice povidel je "dobrá" míra. Moje babička dávala povidla do 2 l flašek.
Rajská polévka se zakysanou smetanou
Jablkový koláč se švestkami a…
Dresing na hlávkový salát
"Třešně v těstě" - vláčný koláč
Spaghetti Carbonara – La ricetta…
Dvoubarevný smetanový piškotový dort
Kokosovo-pomerančový koláč
Chlebovky z žitné mouky (pro alergiky…
Bramborovo-pórková polévka s fazolemi…
Rybí karbanátky s bylinkovými…
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí
Domácí kečup
Klasické lečo
Cuketové bramboráky
Švestková povidla bez míchání
Nepečený ovocný dort
Houbová omáčka s bramborovými buchtami
Originální řecké tzatziki