• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Tiramisu Renata
Napište svůj komentář k receptu

Tiramisu Renata

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
5.0
hodnotilo: 1
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Tiramisu Renata
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 250
      g mascarpone
    • 3
      kelímek vanilkový pribináček 2-3
    • 250
      g tučný tvaroh šlehaný
    • 1
      kelímek zakysaná smetana
    • 1
      lžíce moučkový cukr
    • 1
      balíček vanilkový cukr
    • 3
      balíček cukrářské piškoty
    • 1
      šálek instantní káva
    • 2
      lžíce hnědý rum 1-2
    • kakao

Postup přípravy receptu

1
Smícháme Mascarpone s Pribináčkem, tvarohem, zakysanou smetanou, vanilkovým cukrem, práškovým cukrem a 1-2 lžícemi rumu. Vše vyšleháme el. šlehačem do hladkého krému. Piškoty namáčíme v silné kávě s rumem a klademe do připravené formy (29x18 cm), na vrstvu piškotů naneseme vrstvu krému a tak opakujeme, až máme 3 vrstvy piškotů, poslední vrstva je krém, který posypeme kakaem. Dáme ztuhnout do lednice, postačí několik hodin hodin a můžeme konzumovat!
2
Netrpělivcům doporučuji dát tiramisu ztuhnout tak na 2 hod. do mrazáku.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Ricetta Tiramisù, Recept na Tiramisu

Ricetta Tiramisù, Recept na Tiramisu

Tiramisu s jahodami a čokoládou

Tiramisu s jahodami a čokoládou

Pravé tiramisu bez vajec

Pravé tiramisu bez vajec

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Jana z VM | 25. 11. 2004 07:37

    Každý máme přece jinou chuť a ne všem vyhovuje stejné jídlo, ale na Tiramisu po česku je tolik chvály a je potřeba je zkusit, ochutnat a posuzovat.Jedla jsem tiramisu z mascarpone a nijak mě nenadchlo, navíc doma dělat tiramisu z tohoto drahého sýru je finančně náročné a tak většině těch, kteří zkusili to po česku, právě toto vyhovuje také kvůli peněžence...., ale navíc je velimi dobré, cvož potvrdil téměř každý, kdo je jedl. :))))

  • Veronika Nováková | 24. 11. 2004 15:03

    Paní jano tak s tou vaší Tiramisou opravdu nemohu souhlasi ,myslím si ,že pravé Mascarponenamůže nahradit pomazankové máslo.S pozdravem Veronika

  • Jana z VM | 9. 11. 2004 09:37

    Paní Koutníková, právě v tom "Tiramisu po česku" je místo Mascarpone, tvarohu a pribináčku 2x pomazánkové máslo, potom 2 šlehačky, cukr, rum, káva, piškoty - no, však se podívejte přímo na recept. S pozdravem

  • Jiřina Koutníková | 9. 11. 2004 09:05

    Tento recept jsem si přivezla od mé kamarádky Renaty ze Švýcarska a je opravdu lahodný. Je pravda, že Maskarpone je drahé, ale dá se již celkem snadno sehnat ve větší obchodních centerch. Švagrová nahradila Maskarpone pomazánkovým máslem a bylo to také skvělé.Budu muset vyzkoušet i Tiramisu po česku, ať mohu porovnávat.

  • Jana z VM | 9. 11. 2004 07:04

    Je to obdivuhodné, co existuje "obměn" TIRAMISU ! Bylo by potřeba vyzkoušet všechny, ale přece jenom se budu stále vracet k ¨"Tiramisu po česku" nejen pro jeho lahodnost, ale také proto, že je cenově dostupné. Sýr Mascarpone je velice drahý a ne vždycky k dostání.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Nejlepší dezerty
Moučníky Nepečené Dopolední svačina Svačina Chlazení Výjimečný den Oslava Návštěva Itálie Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cukrářské piškoty Hnědý rum Instantní káva Kakao Mascarpone Moučkový cukr Tučný tvaroh Vanilkový cukr Vanilkový pribináček Zakysaná smetana
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Kapr na černo

Kapr na černo

Bramborová pomazánka

Bramborová pomazánka

Dětský dvoupatrový dort

Dětský dvoupatrový dort

Palačinky snů

Palačinky snů

Jednoduchý drobenkový jablečný koláč - výborný

Jednoduchý drobenkový jablečný koláč …

Květák - nakládaný, sterilovaný

Květák - nakládaný, sterilovaný

Kuřecí závitek s nivou

Kuřecí závitek s nivou

Zdravý ovesný dortík

Zdravý ovesný dortík

Čokoládový krém II.

Čokoládový krém II.

Doporučujeme

25 minut
Houbová frittata s rajčaty

Houbová frittata s rajčaty

50 minut
Kuřecí prsa na kari se smetanou

Kuřecí prsa na kari se smetanou

50 minut
Ostružinový koláč s broskvemi

Ostružinový koláč s broskvemi

15 minut
Cuketové bramboráky

Cuketové bramboráky

20 minut
Tabouleh

Tabouleh

Zapečená plněná rajčata

Zapečená plněná rajčata

80 minut
Bublanina s ostružinami

Bublanina s ostružinami

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

10 minut
Šopský salát

Šopský salát

Poslední sledované recepty

55
Fajnový mix na topinky a do salátů
Fajnový mix na topinky a…
48
Gurmánské pečené vepřové maso na pivě
Gurmánské pečené vepřové…
36
Tvarohové řezy s mákem
Tvarohové řezy s mákem
35
Kachna s fíkovým zelím
Kachna s fíkovým zelím
28
Guláš na pivu a hrubozrnné hořčici
Guláš na pivu a…

Zajímavé články

Nejjednodušší ovocný koláč: Vyzkoušejte vděčný recept, který zvládnete i bez váhy a může být pokaždé jiný
Nejjednodušší ovocný koláč: Vyzkoušejte vděčný…
Recepty z hrušek nasladko i naslano, které vás ohromí
Recepty z hrušek nasladko i naslano, které vás…
Brynza je víc než jen sýr. Tahle probiotická bomba doslova nakopne imunitu
Brynza je víc než jen sýr. Tahle probiotická…
Jablečný koláč podle babičky Blaženky: 100 let starý recept je sázka na jistotu
Jablečný koláč podle babičky Blaženky: 100 let…
Kvíz: Kolik toho (ne)víte o rajčatech? Otestujte se!
Kvíz: Kolik toho (ne)víte o rajčatech? Otestujte…
AHA.cz Luďan z MOSTu! sundal teplákovku a... Z Hofmanna je drsňák

Luďan z MOSTu! sundal teplákovku a... Z Hofmanna je drsňák

Mimibazar Island: Země ohně a ledu

Island: Země ohně a ledu

Dáma.cz Toto je nejošklivější žena světa: Mrkněte na její fotky od miminka do dospělosti

Toto je nejošklivější žena světa: Mrkněte na její fotky od miminka do dospělosti

Blesk pro ženy Trik této české absolventky funguje! Po škole získala práci snů

Trik této české absolventky funguje! Po škole získala práci snů

Ženy.cz Otestujte se: 7 typů toxických kamarádek, nejste jedna z nich?

Otestujte se: 7 typů toxických kamarádek, nejste jedna z nich?

Blesk.cz Dana Morávková: Vypekl ji manžel!

Dana Morávková: Vypekl ji manžel!

SportRevue.cz Hašan a spol. Toto je 8 nejlepších brankářů v historii světového hokeje

Hašan a spol. Toto je 8 nejlepších brankářů v historii světového hokeje

Maminka.cz KVÍZ: Kolik si toho pamatujete z první a druhé třídy? Otestujte se, jak jste na tom s prvoukou

KVÍZ: Kolik si toho pamatujete z první a druhé třídy? Otestujte se, jak jste na tom s prvoukou

Blesk Horoskopy Ideální zaměstnání podle zvěrokruhu: Štíři patří na patologii, Lvům vyhovuje svobodné povolání. A co vám?

Ideální zaměstnání podle zvěrokruhu: Štíři patří na patologii, Lvům vyhovuje svobodné povolání. A co vám?

  • Recepty.cz
  • Tiramisu Renata
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact