• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Vánoce Jedlé dárky
  • Recepty.cz
  • Tiramissu po česku
Napište svůj komentář k receptu

Tiramissu po česku

autor: Vlastina
0.0
moje hodnoceni
4.6
hodnotilo: 12
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Tiramissu po česku
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 1
      balení cukrářské piškoty
    • 4
      ks tučný tvaroh
    • 0,75
      l černá káva
    • 10
      lžíce hnědý rum
    • 6
      lžíce vaječný koňak
    • 5
      lžíce cukr
    • 2
      špetka skořice - mletá
    • 1
      kelímek smetana ke šlehání ušlehaná
    • čokoláda nebo Granko
    • mandlové lupínky - loupané opražené nebo sekané oříšky opražené

Postup přípravy receptu

1
Připravíme si kulatou skleněnou mísu.
2
Kávu necháme vychladnout, promícháme s cukrem a rumem. V této kávě namáčíme cukrářské piškoty. Namočenými piškoty vykládáme mísu na dnu i na stranách (vyložíme zevnitř celou mísu).
3
Tvaroh, cukr, vaječný koňak, skořici promícháme, lehce zamícháme do husta ušlehanou šlehačku. Část této hmoty natřeme na piškoty a položíme na ni další vrstvu namočených piškotů. Takto pokračujeme až do vypotřebování tvarohové hmoty.
4
Povrch tvoří tvarohová hmota, kterou uhladíme, posypeme čokoládou a mandlemi nebo oříšky. Přikryjeme poklicí nebo alobalem a dáme do druhého dne do lednice uležet.
5
Potom krájíme na řezy, zdobíme ovocem a šlehačkou a podáváme. Můžeme též nabírat lžící do pohárů a zdobit šlehačkou, čokoládou a ovocem.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Tiramisu po česku

Tiramisu po česku

Tiramisu po česku III.

Tiramisu po česku III.

Česnečka po česku

Česnečka po česku

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • lubosmoric@seznam.cz | 31. 10. 2010 21:16

    POKUD MOŽNO POTŘEBOVAL BYCH TEN RECEPT NA TIRAMISU Z POMAZANKOVÉHO MÁSLA-PŘEDEM DÍKY. :'(

  • Anonym | 5. 2. 2007 21:51

    Nic moc. Tiramisu z pomazánkového másla je mnohem lepší. A nevím, proč všichni argumentujete syrovými žloutky - v tom druhém receptu totiž nejsou...

  • Anonym | 23. 6. 2006 08:56

    Včera jsem dělala a bylo výborné

  • Karlina | 22. 6. 2006 18:12

    Výborné a nejsou tam vejce co preferuji

  • Zapletalka | 19. 6. 2006 20:49

    Výborné, nejsou tam syrové žloutky ani pomazánkové máslo a proto u mě tohle tiramisu vyhrává. Dávám někdy tvaroh nebo Lučinu nebo Mascarpone, chválím je to za jedna

  • blanka v | 19. 6. 2006 11:29

    I já musím tento recept velmi pochválit, je opravdu výborný. Jen jsem spotřebovala mnohem méně kávy /asi jen 1/4 litru/, než uvádí recept, ale možná záleží na druhu piškotu - každý saje přece jen trošku jinak.

  • Zdenka Koblihová | 17. 2. 2006 21:58

    Výborný, nejsou tam syrové žloutky.

  • Lenka S. | 31. 1. 2006 19:52

    Tiramisu po cesku je opravdu vynikajici, udelala jsem ho na oslavu a kazdy si pochvaloval tuto dobrotu.POMAZANKOVE MASLO PERFEKTNE NAHRADI MASCARPONE A REKLA BYCH, ZE CHUTNA JESTE LIP. VYBORE!!!!!

  • Fleur | 30. 6. 2005 10:45

    Doporučuji, je opravdu výborný

  • Květa Dostálová | 11. 1. 2005 18:53

    Lépe mi chutná než tiramisu z pomazánkového másla

  • Lubor | 13. 11. 2004 09:28

    Výborné, daleko lepší než druhé tiramisu z pomazánkového másla. Tohle je opravdová bašta

  • Alis | 11. 10. 2004 19:03

    Doporučuji udělat tento druh, je opravdu výborný

  • Anonym | 28. 8. 2004 15:35

    Výborné, dělám pravidelně také z toho důvodu, že v receptu nejsou syrové žloutky, ale vaječný koňak.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Nejlepší dezerty
Moučníky Nepečené Návštěva Dobrůtka Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Černá káva Čokoláda Cukr Cukrářské piškoty Hnědý rum Mandlové lupínky - loupané Skořice - mletá Smetana ke šlehání Tučný tvaroh Vaječný koňak
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Gyros po řecku s českým masem

Gyros po řecku s českým masem

Špagety s brokolicí

Špagety s brokolicí

Lístkoví šnečci s marmeládou

Lístkoví šnečci s marmeládou

Makový koláč s rebarborou

Makový koláč s rebarborou

Čokoládový korpus

Čokoládový korpus

Šunková pomazánka

Šunková pomazánka

Gulášová krkovička

Gulášová krkovička

Nádivkový beránek

Nádivkový beránek

Vaječné toasty

Vaječné toasty

Doporučujeme

20 minut
Těstoviny se sušenými rajčaty

Těstoviny se sušenými rajčaty

50 minut
Vánočka ze šesti pramenů

Vánočka ze šesti pramenů

90 minut
Vánoční jihočeský kuba

Vánoční jihočeský kuba

10 minut
Pečené kapří hranolky s tymiánem a slaninou

Pečené kapří hranolky s tymiánem a…

50 minut
Štědrovečerní hrachová polévka

Štědrovečerní hrachová polévka

40 minut
Smažený kapr bez kostí

Smažený kapr bez kostí

50 minut
Jemná rybí polévka

Jemná rybí polévka

30 minut
Těstoviny se smetanovou omáčkou, zeleninou a kuřetem

Těstoviny se smetanovou omáčkou,…

35 minut
Klasická zelňačka

Klasická zelňačka

Poslední sledované recepty

45
Rumové kuličky nepečené a snadné
Rumové kuličky nepečené…
30
Poctivé pečené kuře
Poctivé pečené kuře
21
Klasický recept na polevu na perníčky
Klasický recept na…
19
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
15
Jednoduchý pečený losos
Jednoduchý pečený losos

Zajímavé články

Nejlepší vánočky: Zkuste vymazlenou Moniky Absolonové, dokonalou Ivety Fabešové nebo zdravou Ivky z MasterChefa
Nejlepší vánočky: Zkuste vymazlenou Moniky…
Jak připravit ten nejlepší bramborový salát? Známe odpověď!
Jak připravit ten nejlepší bramborový salát?…
Znáte croquembouche? Tento elegantní francouzský dezert skvěle ozdobí nejenom vánoční stůl
Znáte croquembouche? Tento elegantní francouzský…
Nejlepší recepty na vánoční punč: Připravte si tradiční, nealkoholický, jasmínový nebo orientální
Nejlepší recepty na vánoční punč: Připravte si…
Vánoce v barvách exotiky: Zapojte do příprav ovoce, které oživí klasiku
Vánoce v barvách exotiky: Zapojte do příprav…
AHA.cz Brzobohatý odhalil pravdu: Dohoda s Danielou nejspíš padne!

Brzobohatý odhalil pravdu: Dohoda s Danielou nejspíš padne!

Mimibazar Otestovali jste: Mluvící tablík Kvído od Albi – interaktivní hračka, která baví i učí

Otestovali jste: Mluvící tablík Kvído od Albi – interaktivní hračka, která baví i učí

Dáma.cz Zápasíte s balením dárků? Návod, jak co nejlépe zabalit měkoně, tvrdoně i láhev!

Zápasíte s balením dárků? Návod, jak co nejlépe zabalit měkoně, tvrdoně i láhev!

Blesk pro ženy Princezny a princové z vašich oblíbených pohádek tehdy a dnes. Jak se změnili?

Princezny a princové z vašich oblíbených pohádek tehdy a dnes. Jak se změnili?

Ženy.cz Vánoční kvíz jinak: Poznáte sváteční filmové klasiky podle naštvaných recenzí?

Vánoční kvíz jinak: Poznáte sváteční filmové klasiky podle naštvaných recenzí?

Blesk.cz Exkluzivní vánoční pečení s Maršálkem: 3 mistrovské recepty!

Exkluzivní vánoční pečení s Maršálkem: 3 mistrovské recepty!

SportRevue.cz Budou tu navždy? 10 rekordů z historie NHL, které už (zřejmě) nikdy nikdo nepřekoná

Budou tu navždy? 10 rekordů z historie NHL, které už (zřejmě) nikdy nikdo nepřekoná

Maminka.cz Přehnaně liberální výchova je naprostá ohavnost. My se nepřizpůsobujeme dítěti. Dítě se přizpůsobuje nám, říká Marek Herman

Přehnaně liberální výchova je naprostá ohavnost. My se nepřizpůsobujeme dítěti. Dítě se přizpůsobuje nám, říká Marek Herman

Blesk Horoskopy Ideální Vánoce podle znamení zvěrokruhu: Berani touží po akci, Blíženci milují společnost a Štíři chtějí klid

Ideální Vánoce podle znamení zvěrokruhu: Berani touží po akci, Blíženci milují společnost a Štíři chtějí klid

  • Recepty.cz
  • Tiramissu po česku
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact