• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Těstoviny se sušenými rajčaty
Napište svůj komentář k receptu

Těstoviny se sušenými rajčaty

autor: F.O.O.D.
0.0
moje hodnoceni
3.9
hodnotilo: 141
doba přípravy: 20 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Těstoviny se sušenými rajčaty
Těstoviny se sušenými rajčaty
Těstoviny se sušenými rajčaty
Těstoviny se sušenými rajčaty
Těstoviny se sušenými rajčaty
Těstoviny se sušenými rajčaty
4fotografie
Nahrát fotku
 

Těstoviny jsou velmi oblíbenou večeří, na které si pochutnají děti i dospělí. Vyzkoušejte výtečný recept podle časopisu F.O.O.D., ve kterém se snoubí chuť smetany, mozzarelly a sušených rajčat. Jistě si jej zamilujete již od prvního sousta.

Jak uvařit těstoviny, aby se neslepily

Suroviny

4 porce
    • 300
      g těstoviny
    • 3
      stroužek česnek
    • 150
      g rajčata sušená
    • 300
      g mozzarella
    • olivový olej
    • 200
      ml smetana 12%
    • 150
      ml mléko
    • 1
      lžička bazalka sušená
    • chilli vločky dle chuti
    • bazalka čerstvá k podávání

Postup přípravy receptu

1
Těstoviny dejte vařit podle návodu na obalu. Česnek očistěte a nasekejte nadrobno, sušená rajčata pokrájejte na malé kousky, mozzarellu nastrouhejte nahrubo.

RADA: Nejčastější chyby při vaření těstovin: Děláte je taky?

2
Ve větší pánvi rozehřejte asi lžíci oleje, přidejte česnek a rajčata, asi minutu restujte. Přilijte smetanu, mléko a přiveďte k varu. Přidejte nastrouhanou mozzarellu, vařte na mírnějším plameni, dokud se nerozpustí. Ochuťte sušenou bazalkou, chilli vločkami, solí a pepřem. Těstoviny slijte a vmíchejte do omáčky. Můžete přidat pár lístků čerstvé bazalky.

RADA: Jak na poslední kapku oleje

3
Recept pro vás připravil časopis F.O.O.D.

RADA: Chci si koupit aktuální číslo nebo předplatit časopis F.O.O.D.

Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Citronové těstoviny

Citronové těstoviny

Těstoviny s květákovou omáčkou

Těstoviny s květákovou omáčkou

Těstoviny s restovanou zeleninou

Těstoviny s restovanou zeleninou

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.
Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Těstoviny & rizota FOOD
Vaření Restování Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Bazalka Česnek Chilli Mléko Mozzarella Olivový olej Rajčata Smetana 12% Těstoviny
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Sýrové fondue

Sýrové fondue

Tatarská pomazánka na topinky

Tatarská pomazánka na topinky

Základ na jakoukoliv zeleninovou polévku

Základ na jakoukoliv zeleninovou…

Zapékaná zelenina se sýrem

Zapékaná zelenina se sýrem

Cikánská pečeně na víně s kořenovou zeleninou

Cikánská pečeně na víně s kořenovou…

Růžičková kapusta po indicku

Růžičková kapusta po indicku

Jednoduché lečo z trouby

Jednoduché lečo z trouby

Chia dezert s mangem

Chia dezert s mangem

Čokoládové tartaletky

Čokoládové tartaletky

Doporučujeme

40 minut
Kuřecí paličky s pečenou zeleninou a bramborami

Kuřecí paličky s pečenou zeleninou a…

40 minut
Polévka z pečené mrkve a červené čočky

Polévka z pečené mrkve a červené čočky

120 minut
Pikantní pečený bůček

Pikantní pečený bůček

65 minut
Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Houbová omáčka s bramborovými buchtami

50 minut
Cuketové kuličky v rajčatové omáčce

Cuketové kuličky v rajčatové omáčce

40 minut
Hrnková dýňová roláda

Hrnková dýňová roláda

Křížaly - sušená jablka

Křížaly - sušená jablka

50 minut
Makovec se švestkami

Makovec se švestkami

15 minut
Huevos rancheros

Huevos rancheros

Poslední sledované recepty

45
Chřest ve slanině - smažený, pečený i na gril
Chřest ve slanině -…
27
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
27
Těstoviny (nejen) s krevetami a cuketou
Těstoviny (nejen) s…
21
Výpečky z remosky po každé jinak
Výpečky z remosky po…
20
Krémový dušený špenát
Krémový dušený špenát

Zajímavé články

Fíky dozrávají. Dopřejte si tohle zdravé a šťavnaté ovoce, které milovala i královna Kleopatra
Fíky dozrávají. Dopřejte si tohle zdravé a…
Nejlepší holandský řízek, jaký jste kdy jedli: Naučte se poctivý recept na tuhle klasiku
Nejlepší holandský řízek, jaký jste kdy jedli:…
Začínají podzimní šípkové žně! Jak je nasbírat, usušit a zpracovat?
Začínají podzimní šípkové žně! Jak je nasbírat,…
Jablečný závin, který chutná božsky aneb osvědčené triky našich babiček
Jablečný závin, který chutná božsky aneb…
7 receptů na tu nejšťavnatější vepřovou krkovičku
7 receptů na tu nejšťavnatější vepřovou krkovičku
AHA.cz Konec Krajča! Zpěvák oznámil smutnou zprávu

Konec Krajča! Zpěvák oznámil smutnou zprávu

Mimibazar Poutavý svět kávy: Od zrnka v Etiopii po váš šálek

Poutavý svět kávy: Od zrnka v Etiopii po váš šálek

Dáma.cz Tohle jsou géniové zvěrokruhu: Která znamení mají předurčené vysoké IQ?

Tohle jsou géniové zvěrokruhu: Která znamení mají předurčené vysoké IQ?

Blesk pro ženy Oblečte hvězdu mezi svetry: Pro princeznu Kate má speciální význam!

Oblečte hvězdu mezi svetry: Pro princeznu Kate má speciální význam!

Ženy.cz „Dělám to přece pro tebe!“ Jak dobré úmysly ničí vztahy

„Dělám to přece pro tebe!“ Jak dobré úmysly ničí vztahy

Blesk.cz Hvězdy Milla Jovovich, Lady Gaga a další: Oblékají módu české značky

Hvězdy Milla Jovovich, Lady Gaga a další: Oblékají módu české značky

SportRevue.cz FOTO: Jsou rychlé a sexy! Toto je 13 nejkrásnějších (ex)lyžařek z posledních sezon

FOTO: Jsou rychlé a sexy! Toto je 13 nejkrásnějších (ex)lyžařek z posledních sezon

Maminka.cz Holčička váží v pěti letech 44 kilogramů. Udržet ji, aby se neujedla k smrti, je úkol na celý den, říká její maminka

Holčička váží v pěti letech 44 kilogramů. Udržet ji, aby se neujedla k smrti, je úkol na celý den, říká její maminka

Blesk Horoskopy Znamení zvěrokruhu a čakry: Která je ve vašem životě nejdůležitější a kterou byste si měli odblokovat?

Znamení zvěrokruhu a čakry: Která je ve vašem životě nejdůležitější a kterou byste si měli odblokovat?

Další doporučené recepty:

Těstoviny se smetanovou omáčkou a lososem
Těstoviny se smetanovou omáčkou a…
Těstoviny se smetanovou omáčkou, zeleninou a kuřetem
Těstoviny se smetanovou omáčkou,…
Těstoviny se sušeným ovocem
Těstoviny se sušeným ovocem
Těstoviny se sušenými rajčaty
Těstoviny se sušenými rajčaty
Těstoviny se sýrovou omáčkou zapečené
Těstoviny se sýrovou omáčkou zapečené
Těstoviny se špenátem
Těstoviny se špenátem
  • Recepty.cz
  • Těstoviny se sušenými rajčaty
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact