• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Grilování & BBQ
  • Recepty.cz
  • Těstoviny se špenátem a tuňákem
Napište svůj komentář k receptu

Těstoviny se špenátem a tuňákem

autor: Veronika807642
0.0
moje hodnoceni
2.8
hodnotilo: 5
doba přípravy: 30 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Těstoviny se špenátem a tuňákem
Nahrát fotku
 

Suroviny

4 porce
    • 1
      ks cibule středně velká
    • 2
      plechovka tuňák - ve vlastní šťávě
    • 3
      lžíce olivový olej záleží na Vás
    • 1
      balíček mražený špenát případně si sami můžete spařit listový, ale mražený sekany v kuličkách je dobrý
    • 1
      balíček těstoviny doporučuji velké mušle a uvařit opravdu al dente
    • 0,50
      lžička sůl dle chuti
    • 0,50
      lžička pepř mletý dle chuti

Postup přípravy receptu

1
Těstoviny si uvaříme na skus. Potom si na větší nebo hlubší pánvi rozehřejeme olivový olej a na něm osmahneme cibulku. Když je cibulka sklovitá, tak přidáme tuňáka. Toho nemusíme dlouho smažit, stačí, aby se jen prohřál a trošku osmažil. Nakonec přidáme špenát a necháme za stálého míchání rozpustit. (Opravdu nedoporučuji protlak, kdyby to někoho napadlo =o) )
2
Osolíme a opepříme a nakonec můžeme smíchat ve větší míse nebo hrnci s těstovinami.
3
Jídlo je vydatné, lehké a prý moc dobré. Tímto děkuji mému strejdovi za recept, který už vařím cca 15 let.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Těstoviny s tuňákem a rajčaty

Těstoviny s tuňákem a rajčaty

Zapečené těstoviny s tuňákem II.

Zapečené těstoviny s tuňákem II.

Těstoviny s tuňákem po boloňsku

Těstoviny s tuňákem po boloňsku

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Irena | 23. 12. 2015 21:41

    Vařila jsem 340 g těstovin a použila 3 plechovky tuňáka, příště dám i 4, ve výsledku toho bylo málo.

  • Irena | 23. 12. 2015 21:40

    K cibulce a tuňákovi na pánvi jsem nakonec přidala listy špenátu, není nutné spařit, listy se samy "zpracují" po pár sekundách. Příště možná zkusím přidat dva stroužky česneku na plátku, nějak mě to nutí k tomu špenátu. Recept moc dobrý, určitě zkusím znovu.

  • Yveta | 22. 4. 2015 17:05

    Vyborny a jednoduchy recept, doporucuji posypat parmesanem.

  • Yveta | 22. 4. 2015 17:05

    Vyborny a jednoduchy recept, doporucuji posypat parmesanem.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Těstoviny & rizota Maso & ryby & mořské plody Ryby
Maso Pokrmy Zdravě i chutně Ostatní Z těstovin Dietní Rybí Oběd Smažení Vaření Dietní Itálie Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cibule Mražený špenát Olivový olej Pepř mletý Sůl Těstoviny Tuňák - ve vlastní šťávě
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Krevety s pikantní omáčkou

Krevety s pikantní omáčkou

Paprikový salát

Paprikový salát

Vosí hnízda

Vosí hnízda

Panenka v česnekovo-sýrové krustě

Panenka v česnekovo-sýrové krustě

Paprikové (nejen) jehněčí špízy s tzatziki

Paprikové (nejen) jehněčí špízy s…

Pikantní masová směs na topinky - PÁLIVKA

Pikantní masová směs na topinky -…

Šafránové rizoto s cuketami

Šafránové rizoto s cuketami

Jablečný (hruškový) hřích - dort

Jablečný (hruškový) hřích - dort

Rychlá vajíčková pomazánka s pomazánkovým máslem

Rychlá vajíčková pomazánka s…

Doporučujeme

20 minut
Salát s quinoou a sýrem halloumi

Salát s quinoou a sýrem halloumi

30 minut
Třešňová marmeláda

Třešňová marmeláda

80 minut
Čevapčiči

Čevapčiči

20 minut
Jahodové tiramisu podle časopisu F.O.O.D.

Jahodové tiramisu podle časopisu F.O…

10 minut
Voňavý sirup z bezinkových květů

Voňavý sirup z bezinkových květů

150 minut
Koprová omáčka s hovězím masem

Koprová omáčka s hovězím masem

30 minut
Jahodové knedlíky raz dva

Jahodové knedlíky raz dva

40 minut
Třešňový koláč s tvarohem

Třešňový koláč s tvarohem

40 minut
Havajské kuře huli huli

Havajské kuře huli huli

Poslední sledované recepty

53
Velikonoční nádivka
Velikonoční nádivka
30
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
28
Kuřecí maso na gril i do trouby
Kuřecí maso na gril i do…
27
Grilovaná zelenina s omáčkou chimichurri a fetou
Grilovaná zelenina s…
22
Zapečený rýžový nákyp s meruňkami
Zapečený rýžový nákyp s…

Zajímavé články

Máte neustálé chutě na sladké? Co s nimi, poradí nutriční terapeutka Lada Nosková
Máte neustálé chutě na sladké? Co s nimi, poradí…
Zavařování třešní, které zvládne i začátečník: Vsaďte na jednoduchý třešňový kompot!
Zavařování třešní, které zvládne i začátečník:…
Marinády na gril 7x jinak: Využijete je na žebra, kuře, ryby i steak
Marinády na gril 7x jinak: Využijete je na žebra,…
10 třešňových dezertů, na kterých si určitě pochutnáte!
10 třešňových dezertů, na kterých si určitě…
Dokonalý steak na grilu krok za krokem: Praktický návod, jak ho vybrat, opéct i ochutit
Dokonalý steak na grilu krok za krokem: Praktický…
AHA.cz Další trápení Haliny Pawlowské: Může si za to bohužel sama

Další trápení Haliny Pawlowské: Může si za to bohužel sama

Mimibazar Jak probíhá návštěva lékaře homeopata? Zjistili jsme to za vás!

Jak probíhá návštěva lékaře homeopata? Zjistili jsme to za vás!

Dáma.cz Nevkusná retro móda: Ledvinka a další kousky, za které se dodnes stydíme

Nevkusná retro móda: Ledvinka a další kousky, za které se dodnes stydíme

Blesk pro ženy Módní peklo: Režisérka Eva Toulová nepřestává šokovat svými bizarními modely

Módní peklo: Režisérka Eva Toulová nepřestává šokovat svými bizarními modely

Ženy.cz Jablko, Oliva nebo také Šalvěj: Které celebrity pojmenovaly své děti podle jídla?

Jablko, Oliva nebo také Šalvěj: Které celebrity pojmenovaly své děti podle jídla?

Blesk.cz Syna Krause u soudu po obvinění ze znásilnění:   Vysmátá bývalka a zachmuřený Adam! Co bavičův potomek řekl?

Syna Krause u soudu po obvinění ze znásilnění: Vysmátá bývalka a zachmuřený Adam! Co bavičův potomek řekl?

SportRevue.cz FOTO: 41 fotbalových děv, Které jsme mohli vidět v roce 2014 na mistrovství světa v Brazílii

FOTO: 41 fotbalových děv, Které jsme mohli vidět v roce 2014 na mistrovství světa v Brazílii

Maminka.cz Herečka Brigitte Nielsen po deseti umělých oplodněních a následném porodu v 54 letech: Frida je moje největší výhra!

Herečka Brigitte Nielsen po deseti umělých oplodněních a následném porodu v 54 letech: Frida je moje největší výhra!

Blesk Horoskopy Prokletý pátek třináctého: Proč z něj máme strach a přináší opravdu smůlu?

Prokletý pátek třináctého: Proč z něj máme strach a přináší opravdu smůlu?

  • Recepty.cz
  • Těstoviny se špenátem a tuňákem
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact