• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Těstoviny se špenátem a tuňákem
Napište svůj komentář k receptu

Těstoviny se špenátem a tuňákem

autor: Veronika807642
0.0
moje hodnoceni
2.8
hodnotilo: 5
doba přípravy: 30 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Těstoviny se špenátem a tuňákem
Nahrát fotku
 

Suroviny

4 porce
    • 1
      ks cibule středně velká
    • 2
      plechovka tuňák - ve vlastní šťávě
    • 3
      lžíce olivový olej záleží na Vás
    • 1
      balíček mražený špenát případně si sami můžete spařit listový, ale mražený sekany v kuličkách je dobrý
    • 1
      balíček těstoviny doporučuji velké mušle a uvařit opravdu al dente
    • 0,50
      lžička sůl dle chuti
    • 0,50
      lžička pepř mletý dle chuti

Postup přípravy receptu

1
Těstoviny si uvaříme na skus. Potom si na větší nebo hlubší pánvi rozehřejeme olivový olej a na něm osmahneme cibulku. Když je cibulka sklovitá, tak přidáme tuňáka. Toho nemusíme dlouho smažit, stačí, aby se jen prohřál a trošku osmažil. Nakonec přidáme špenát a necháme za stálého míchání rozpustit. (Opravdu nedoporučuji protlak, kdyby to někoho napadlo =o) )
2
Osolíme a opepříme a nakonec můžeme smíchat ve větší míse nebo hrnci s těstovinami.
3
Jídlo je vydatné, lehké a prý moc dobré. Tímto děkuji mému strejdovi za recept, který už vařím cca 15 let.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Těstoviny s tuňákem a rajčaty

Těstoviny s tuňákem a rajčaty

Zapečené těstoviny s tuňákem II.

Zapečené těstoviny s tuňákem II.

Těstoviny s tuňákem po boloňsku

Těstoviny s tuňákem po boloňsku

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Irena | 23. 12. 2015 21:41

    Vařila jsem 340 g těstovin a použila 3 plechovky tuňáka, příště dám i 4, ve výsledku toho bylo málo.

  • Irena | 23. 12. 2015 21:40

    K cibulce a tuňákovi na pánvi jsem nakonec přidala listy špenátu, není nutné spařit, listy se samy "zpracují" po pár sekundách. Příště možná zkusím přidat dva stroužky česneku na plátku, nějak mě to nutí k tomu špenátu. Recept moc dobrý, určitě zkusím znovu.

  • Yveta | 22. 4. 2015 17:05

    Vyborny a jednoduchy recept, doporucuji posypat parmesanem.

  • Yveta | 22. 4. 2015 17:05

    Vyborny a jednoduchy recept, doporucuji posypat parmesanem.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Těstoviny & rizota Maso & ryby & mořské plody Ryby
Maso Pokrmy Zdravě i chutně Ostatní Z těstovin Dietní Rybí Oběd Smažení Vaření Dietní Itálie Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cibule Mražený špenát Olivový olej Pepř mletý Sůl Těstoviny Tuňák - ve vlastní šťávě
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Jihočeské Kosmatice

Jihočeské Kosmatice

Ořešáci - ořechy v karamelu - bezlepkové

Ořešáci - ořechy v karamelu -…

Domácí hranolky bez tuku

Domácí hranolky bez tuku

Okurkový salát s kysanou smetanou a česnekem

Okurkový salát s kysanou smetanou a…

Bublanina do hrníčku

Bublanina do hrníčku

Panenky v parmském kabátku s batátovými chipsy

Panenky v parmském kabátku s…

Banánová espuma v čokoládové skořepině se třtinovým želé

Banánová espuma v čokoládové…

Chalupářova vepřovka s bramborem a zeleninou

Chalupářova vepřovka s bramborem a…

Kynuté buchty z remosky

Kynuté buchty z remosky

Doporučujeme

30 minut
Citronové těstoviny s hráškem a lososem

Citronové těstoviny s hráškem a…

60 minut
Znojemské okurky

Znojemské okurky

30 minut
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.

Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.

60 minut
Domácí rybízová marmeláda

Domácí rybízová marmeláda

45 minut
Masové špízy s bramborami

Masové špízy s bramborami

50 minut
Rychlý borůvkový koláč

Rychlý borůvkový koláč

45 minut
Pikantní čatní z meruněk

Pikantní čatní z meruněk

50 minut
Bramborový koláč se zeleninou

Bramborový koláč se zeleninou

30 minut
Zapečené těstoviny se zeleninou a houbami

Zapečené těstoviny se zeleninou a…

Poslední sledované recepty

133
Výborný dresing
Výborný dresing
109
Zeleninový salát s bílým (salátovým) sýrem
Zeleninový salát s bílým…
105
Vepřové výpečky s bramboráčky a špenátem s bešamelem
Vepřové výpečky s…
71
Pasta / pesto z česnekových výhonků
Pasta / pesto z…
66
Zeleninová polévka s drožďovou zavářkou
Zeleninová polévka s…

Zajímavé články

Zavařte si meruňky: Máme recepty na domácí zavařeninu, kompot i čatní
Zavařte si meruňky: Máme recepty na domácí…
Letní koláče podle celebrit: Vyzkoušejte recept Jiřiny Bohdalové, Laďky Něrgešové nebo Haliny Pawlowské
Letní koláče podle celebrit: Vyzkoušejte recept…
Nejlepší nakládané okurky: Vsaďte na tradiční znojemský lák
Nejlepší nakládané okurky: Vsaďte na tradiční…
Velký rybízový speciál: Rady, jak rybíz zamrazit, zavařit, a recepty na rybízové koláče a další moučníky
Velký rybízový speciál: Rady, jak rybíz zamrazit,…
Nevíte, co s úrodou cuket? Vyzkoušejte těchto 6 chutných receptů
Nevíte, co s úrodou cuket? Vyzkoušejte těchto 6…
AHA.cz Národní ostuda! Jde o Karla Gotta (†80)

Národní ostuda! Jde o Karla Gotta (†80)

Mimibazar Proč je obtížné přijmout kompliment a jak na to vyzrát?

Proč je obtížné přijmout kompliment a jak na to vyzrát?

Dáma.cz Boubelky, za křivky se nestyďte: Tyto jednodílné plavky vám budou slušet!

Boubelky, za křivky se nestyďte: Tyto jednodílné plavky vám budou slušet!

Blesk pro ženy Závěr festivalu ve Varech ovládla černá! Které z hvězd to slušelo nejvíc?

Závěr festivalu ve Varech ovládla černá! Které z hvězd to slušelo nejvíc?

Ženy.cz Mezi dvěma muži: Jak vybrat toho pravého pro život

Mezi dvěma muži: Jak vybrat toho pravého pro život

Blesk.cz ONLINE: Karlovy Vary se po týdnu loučí! Slova o sexu i dojemné vzpomínky na Bartošku (†78)

ONLINE: Karlovy Vary se po týdnu loučí! Slova o sexu i dojemné vzpomínky na Bartošku (†78)

SportRevue.cz FOTO: Jaromír Jágr a jeho 6 bejvalek. Která z nich byla nejhezčí?

FOTO: Jaromír Jágr a jeho 6 bejvalek. Která z nich byla nejhezčí?

Maminka.cz Legendy mezi knížkami pro děti. Tyhle poklady možná ještě máte doma

Legendy mezi knížkami pro děti. Tyhle poklady možná ještě máte doma

Blesk Horoskopy Prázdniny podle znamení horoskopu: Panna chce poznávat kulturu, Střelec miluje adrenalin a exotiku

Prázdniny podle znamení horoskopu: Panna chce poznávat kulturu, Střelec miluje adrenalin a exotiku

  • Recepty.cz
  • Těstoviny se špenátem a tuňákem
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact