• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Vánoce Jedlé dárky
  • Recepty.cz
  • Těstoviny se špenátem
Napište svůj komentář k receptu

Těstoviny se špenátem

autor: cubr
0.0
moje hodnoceni
4.0
hodnotilo: 22
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Těstoviny se špenátem
Těstoviny se špenátem
Těstoviny se špenátem
2fotografie
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 500
      g těstoviny
    • 2
      lžíce rostlinný olej
    • cibule
    • sůl
    • 3
      česnek
    • 1
      zakysaná smetana
    • 300
      g špenátový protlak - mražený

Postup přípravy receptu

1
Na oleji zpěníme cibuli, přidáme rozmačkaný česnek, sůl, častečně rozmrazený špenát a podusíme asi 5 minut. Necháme trochu vychladnout a přimícháme zakysanou smetanu (již nevaříme).
2
Hned nalijeme na teplé, uvařené těstoviny promícháme a podáváme. Můžeme sypat strouhaným sýrem.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Zapečené těstoviny se špenátem a brokolicí

Zapečené těstoviny se špenátem a…

Zapečené těstoviny se špenátem

Zapečené těstoviny se špenátem

Těstoviny s kuřetem a špenátem

Těstoviny s kuřetem a špenátem

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • janula001 | 29. 5. 2014 09:53

    Ani ne..

  • terezka | 20. 2. 2014 14:19

    Super jídlo.A hlavně zdravé.Tedy aspoň já tam nedávám smetanu.Tím pádem toho můžu sníst o něco více.Dělám i kuskus se špenátem.Tyto jídla nevypadají nějak vábně,ale jde přeci o to, že jsou velmi zdravá a i levná.Špenát stojí pár korun a kvalitní těstoviny kolem 20-25kč za 500g.Já od té doby co do podobných jídel nedávám smetanu,nemusím se hlídat, co se týče váhy. ;-) stejně mi nikdy nedělala dobře a tak jí v jídle vůbec nepostrádám. :-)

  • Hani | 23. 5. 2013 19:43

    Pěknej blevajz :-$

  • 2hh18
    2hh18 | 23. 5. 2013 08:33

    Snad už druhá fotografie vypadá chutněji :-)

  • 2hh18
    2hh18 | 23. 5. 2013 08:17

    Na uvedené fotce to vypadá hrozně. Těstoviny děláme stejným postupem, ale vypadají lépe. Dodám fotografii našeho výtvoru :-)

  • lada | 9. 12. 2012 16:36

    ja jednou z nouze delala michana vajicka s tunakem - takze tato kombinace mi vazne divna neprijde :D

  • fouk | 22. 10. 2012 12:42

    hrůza

  • Artemie | 21. 6. 2012 13:51

    pravda :-D

  • XXX | 9. 10. 2011 13:56

    už jste někdy měli špenát? jak může být tolik barbarů, kteří vaří tyhle sračky..proti gustu atd., ale když je někdo prase a neumí vařit, tak ať se k tomu vůbec nemotá - tohle je klasika gastronomie v česku "částečně rozmrazený špenát".."přidáme kostku bujónu".."dochutíme kečupem" :-X :-D

  • lubor | 16. 8. 2011 11:01

    presne nevyzeraju dobre skuste tieto http://recepty.pozri.sk/recept-cestoviny-so-spenatom-251 :-))

  • Adina V.
    Adina V. | 27. 10. 2010 14:10

    Vypadá to trošku "vražedně";D

  • Dagmar Dvořáčková | 3. 6. 2008 19:04

    Toto jídlo dělám podobně - špenát + kostka masoxu+ větší množství česneku, pepř -promíchat s uvařenými těstovinami - zapeču v troubě - proliju rozkvedlaným vajíčkem a posypu strouhaným sýrem - dále peču v mírné troubě tak, aby se srazilo vajíčko. Všem moc chutná:-)

  • vilda babič | 18. 3. 2008 14:21

    výborný !!!

  • flora | 17. 2. 2008 00:04

    mňam :) fakt výborný, snědl i přítel, který nemá rád cokoliv zelenýho :-D

  • ranep | 2. 4. 2007 13:28

    Někomu to možná bude připadat divné, ale nebojte se a zkuste přimíchat plechovku tuňáka - je to delikatesa.

  • bebe | 16. 7. 2006 10:01

    Je to fakt vynikající!!! Už jsem to zkoušela několikrát a s Nivou to nemá chybu..

  • Agny | 2. 5. 2006 14:47

    Tak už jsem si dlouho nepochutnala.Od teď je budu vařit pravidelně. Díky

  • Dee | 11. 4. 2006 11:20

    Já jsem místo těstovin podával gnochi - to jsou takové ty mušličky z bramborového těsta a bylo to super.

  • Jana Steinerova | 24. 1. 2006 01:43

    Moc dobre jidlo, vsem chutnalo

  • Silvia Hartlová | 6. 7. 2005 13:12

    A když se k tomu ještě přidá Niva (méně to pak posolit), to je taky mňamka.

  • HANKA | 6. 3. 2005 12:04

    Opravdu dobrý,rychlý oběd.

  • Verka Martinkova | 18. 7. 2004 13:50

    Tento recept je opravdu vynikajici, sice nevypada nejak moc lakave, ale kdyz se k nemu pridaji jeste orestovane a nalozene kousky kureciho masa, tak je to primo k sezrani:-) zkuste to.

Vyberte, co chcete vytisknout
Zdravě i chutně Oběd Večeře Dušení Vaření Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Česnek Cibule Rostlinný olej Špenátový protlak - mražený Sůl Těstoviny Zakysaná smetana
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Marinované buřty

Marinované buřty

Pizza - základní těsto

Pizza - základní těsto

Čokoládová poleva na zmrzlinu, pudink apod.

Čokoládová poleva na zmrzlinu, pudink…

Kynutý závin

Kynutý závin

Panenky v parmském kabátku s batátovými chipsy

Panenky v parmském kabátku s…

Domácí pizza I.

Domácí pizza I.

Bílková poleva na perníčky

Bílková poleva na perníčky

Zapečené brambory 2

Zapečené brambory 2

Smetanové maso na paprice s bramborem - pečené

Smetanové maso na paprice s bramborem…

Doporučujeme

30 minut
Treska s gratinovanou brokolicí a mandlemi

Treska s gratinovanou brokolicí a…

60 minut
Mandlové vanilkové rohlíčky

Mandlové vanilkové rohlíčky

50 minut
Vánoční marokánky

Vánoční marokánky

120 minut
Masarykovo cukroví

Masarykovo cukroví

70 minut
Pudinkové cukroví

Pudinkové cukroví

30 minut
Kouzelný vaječný koňak

Kouzelný vaječný koňak

50 minut
Podvodnice

Podvodnice

20 minut
Pralinky s burisony

Pralinky s burisony

30 minut
Florentýnky

Florentýnky

Poslední sledované recepty

21
Rychlá bábovka
Rychlá bábovka
19
Výborná chlebíčková pomazánka
Výborná chlebíčková…
15
Hruškový / Jablečný rýžový nákyp
Hruškový / Jablečný…
15
Rybí směs se zeleninou a nudlemi
Rybí směs se zeleninou a…
13
Přírodní řízek se smaženou cibulí
Přírodní řízek se…

Zajímavé články

Klasické vánoční cukroví bez másla: Vyzkoušejte linecké, pracny nebo sádlovky
Klasické vánoční cukroví bez másla: Vyzkoušejte…
Vitrážové cukroví: Vypadá nádherně, děti ho milují a nemusíte ho slepovat ani zdobit!
Vitrážové cukroví: Vypadá nádherně, děti ho…
Rozteklé vanilkové rohlíčky nebo linecké? Díky těmto trikům budou při pečení krásně držet tvar
Rozteklé vanilkové rohlíčky nebo linecké? Díky…
Fantastické marokánky 3x jinak: se smetanou, salkem i arašídy
Fantastické marokánky 3x jinak: se smetanou,…
Vaječný likér podle celebrit: Jak na ten nejlepší od Josefa Maršálka, Kristíny Nemčkové nebo Florentýny
Vaječný likér podle celebrit: Jak na ten nejlepší…
AHA.cz Pokračování 13. komnaty Simony Králové: Vztahy na bodu mrazu

Pokračování 13. komnaty Simony Králové: Vztahy na bodu mrazu

Mimibazar Otestovali jste: Mluvící tablík Kvído od Albi – interaktivní hračka, která baví i učí

Otestovali jste: Mluvící tablík Kvído od Albi – interaktivní hračka, která baví i učí

Dáma.cz Jogurt, džus, müsli: Škodlivé potraviny, které byste měla vyřadit z jídelníčku

Jogurt, džus, müsli: Škodlivé potraviny, které byste měla vyřadit z jídelníčku

Blesk pro ženy Móda z tiskovky TV Nova: Kdo se předvedl ve slušivých kostýmcích a kdo naopak šlápl vedle?

Móda z tiskovky TV Nova: Kdo se předvedl ve slušivých kostýmcích a kdo naopak šlápl vedle?

Ženy.cz Hodní kluci to mají fakt těžké! Milujeme je – ale spíš jako bráchu

Hodní kluci to mají fakt těžké! Milujeme je – ale spíš jako bráchu

Blesk.cz Kristýnka z Bachelora: Vážila jsem 27 kilo!

Kristýnka z Bachelora: Vážila jsem 27 kilo!

SportRevue.cz FOTO: Krásky z greenů. Klára Spilková a 32 dalších nejhezčích (ex)golfistek na světě

FOTO: Krásky z greenů. Klára Spilková a 32 dalších nejhezčích (ex)golfistek na světě

Maminka.cz Ve dvou letech platila za nejkrásnější batole na světě. Jak vypadá a žije „živá panenka“ Aira Marie Brown dnes?

Ve dvou letech platila za nejkrásnější batole na světě. Jak vypadá a žije „živá panenka“ Aira Marie Brown dnes?

Blesk Horoskopy Tarotskop na prosinec: Berany čeká velké drama, Vodnáře zase změny a Ryby najdou osudovou lásku

Tarotskop na prosinec: Berany čeká velké drama, Vodnáře zase změny a Ryby najdou osudovou lásku

Další doporučené recepty:

Těstoviny se sušenými rajčaty
Těstoviny se sušenými rajčaty
Těstoviny se sýrovou omáčkou zapečené
Těstoviny se sýrovou omáčkou zapečené
Těstoviny se špenátem
Těstoviny se špenátem
Těstoviny se špenátem a kuřecím masem
Těstoviny se špenátem a kuřecím masem
Těstoviny se špenátem a masem
Těstoviny se špenátem a masem
Těstoviny se špenátem a uzeným masem
Těstoviny se špenátem a uzeným masem
  • Recepty.cz
  • Těstoviny se špenátem
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact