• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Těstoviny se špenátem
Napište svůj komentář k receptu

Těstoviny se špenátem

autor: cubr
0.0
moje hodnoceni
4.0
hodnotilo: 22
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Těstoviny se špenátem
Těstoviny se špenátem
Těstoviny se špenátem
2fotografie
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 500
      g těstoviny
    • 2
      lžíce rostlinný olej
    • cibule
    • sůl
    • 3
      česnek
    • 1
      zakysaná smetana
    • 300
      g špenátový protlak - mražený

Postup přípravy receptu

1
Na oleji zpěníme cibuli, přidáme rozmačkaný česnek, sůl, častečně rozmrazený špenát a podusíme asi 5 minut. Necháme trochu vychladnout a přimícháme zakysanou smetanu (již nevaříme).
2
Hned nalijeme na teplé, uvařené těstoviny promícháme a podáváme. Můžeme sypat strouhaným sýrem.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Zapečené těstoviny se špenátem a brokolicí

Zapečené těstoviny se špenátem a…

Zapečené těstoviny se špenátem

Zapečené těstoviny se špenátem

Těstoviny s kuřetem a špenátem

Těstoviny s kuřetem a špenátem

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • janula001 | 29. 5. 2014 09:53

    Ani ne..

  • terezka | 20. 2. 2014 14:19

    Super jídlo.A hlavně zdravé.Tedy aspoň já tam nedávám smetanu.Tím pádem toho můžu sníst o něco více.Dělám i kuskus se špenátem.Tyto jídla nevypadají nějak vábně,ale jde přeci o to, že jsou velmi zdravá a i levná.Špenát stojí pár korun a kvalitní těstoviny kolem 20-25kč za 500g.Já od té doby co do podobných jídel nedávám smetanu,nemusím se hlídat, co se týče váhy. ;-) stejně mi nikdy nedělala dobře a tak jí v jídle vůbec nepostrádám. :-)

  • Hani | 23. 5. 2013 19:43

    Pěknej blevajz :-$

  • 2hh18
    2hh18 | 23. 5. 2013 08:33

    Snad už druhá fotografie vypadá chutněji :-)

  • 2hh18
    2hh18 | 23. 5. 2013 08:17

    Na uvedené fotce to vypadá hrozně. Těstoviny děláme stejným postupem, ale vypadají lépe. Dodám fotografii našeho výtvoru :-)

  • lada | 9. 12. 2012 16:36

    ja jednou z nouze delala michana vajicka s tunakem - takze tato kombinace mi vazne divna neprijde :D

  • fouk | 22. 10. 2012 12:42

    hrůza

  • Artemie | 21. 6. 2012 13:51

    pravda :-D

  • XXX | 9. 10. 2011 13:56

    už jste někdy měli špenát? jak může být tolik barbarů, kteří vaří tyhle sračky..proti gustu atd., ale když je někdo prase a neumí vařit, tak ať se k tomu vůbec nemotá - tohle je klasika gastronomie v česku "částečně rozmrazený špenát".."přidáme kostku bujónu".."dochutíme kečupem" :-X :-D

  • lubor | 16. 8. 2011 11:01

    presne nevyzeraju dobre skuste tieto http://recepty.pozri.sk/recept-cestoviny-so-spenatom-251 :-))

  • Adina V.
    Adina V. | 27. 10. 2010 14:10

    Vypadá to trošku "vražedně";D

  • Dagmar Dvořáčková | 3. 6. 2008 19:04

    Toto jídlo dělám podobně - špenát + kostka masoxu+ větší množství česneku, pepř -promíchat s uvařenými těstovinami - zapeču v troubě - proliju rozkvedlaným vajíčkem a posypu strouhaným sýrem - dále peču v mírné troubě tak, aby se srazilo vajíčko. Všem moc chutná:-)

  • vilda babič | 18. 3. 2008 14:21

    výborný !!!

  • flora | 17. 2. 2008 00:04

    mňam :) fakt výborný, snědl i přítel, který nemá rád cokoliv zelenýho :-D

  • ranep | 2. 4. 2007 13:28

    Někomu to možná bude připadat divné, ale nebojte se a zkuste přimíchat plechovku tuňáka - je to delikatesa.

  • bebe | 16. 7. 2006 10:01

    Je to fakt vynikající!!! Už jsem to zkoušela několikrát a s Nivou to nemá chybu..

  • Agny | 2. 5. 2006 14:47

    Tak už jsem si dlouho nepochutnala.Od teď je budu vařit pravidelně. Díky

  • Dee | 11. 4. 2006 11:20

    Já jsem místo těstovin podával gnochi - to jsou takové ty mušličky z bramborového těsta a bylo to super.

  • Jana Steinerova | 24. 1. 2006 01:43

    Moc dobre jidlo, vsem chutnalo

  • Silvia Hartlová | 6. 7. 2005 13:12

    A když se k tomu ještě přidá Niva (méně to pak posolit), to je taky mňamka.

  • HANKA | 6. 3. 2005 12:04

    Opravdu dobrý,rychlý oběd.

  • Verka Martinkova | 18. 7. 2004 13:50

    Tento recept je opravdu vynikajici, sice nevypada nejak moc lakave, ale kdyz se k nemu pridaji jeste orestovane a nalozene kousky kureciho masa, tak je to primo k sezrani:-) zkuste to.

Vyberte, co chcete vytisknout
Zdravě i chutně Oběd Večeře Dušení Vaření Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Česnek Cibule Rostlinný olej Špenátový protlak - mražený Sůl Těstoviny Zakysaná smetana
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Salát z červeného zelí

Salát z červeného zelí

Volské topinky

Volské topinky

Turecký chléb Ramadan Pide (Ramazan Pidesi)

Turecký chléb Ramadan Pide (Ramazan…

Rychlá kuřecí roláda z řízků

Rychlá kuřecí roláda z řízků

Dort srdce

Dort srdce

Jerky - sušené maso

Jerky - sušené maso

Tuňáková pomazánka s olivami

Tuňáková pomazánka s olivami

Perníkové řezy s marcipánovým krémem

Perníkové řezy s marcipánovým krémem

Řízky z hlívy

Řízky z hlívy

Doporučujeme

30 minut
Smažená rýže se zeleninou a krůtím masem

Smažená rýže se zeleninou a krůtím…

20 minut
Dýňová polévka s hruškami

Dýňová polévka s hruškami

40 minut
Houbová omáčka II.

Houbová omáčka II.

40 minut
Lamington

Lamington

30 minut
Topinky se smaženicí

Topinky se smaženicí

40 minut
Nepečený jablkový dort

Nepečený jablkový dort

30 minut
Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem

Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem

40 minut
Houbový guláš

Houbový guláš

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

Poslední sledované recepty

45
Pasta / pesto z česnekových výhonků
Pasta / pesto z…
41
Pórková polévka s cizrnou
Pórková polévka s cizrnou
34
Čerstvé těstoviny s chřestem
Čerstvé těstoviny s…
30
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
24
Dresing na hlávkový salát
Dresing na hlávkový salát

Zajímavé články

Tortilla wrap hack: Naučte se populární trik, jak složit naplněnou tortillu
Tortilla wrap hack: Naučte se populární trik, jak…
Jablečný štrúdl 4x jinak: Výborný je z listového, taženého, pivního i mrkvového těsta
Jablečný štrúdl 4x jinak: Výborný je z listového,…
Brigitte Bardot: Slavná vegetariánka, která obzvlášť miluje jeden koláč
Brigitte Bardot: Slavná vegetariánka, která…
Cookies 4x jinak: Upečte si sladké domácí sušenky, které jsou perfektní k snídani i svačině
Cookies 4x jinak: Upečte si sladké domácí sušenky…
Proč milovat špagetovou dýni? Dá se v jídle skvěle zamaskovat a vařit s ní je legrace
Proč milovat špagetovou dýni? Dá se v jídle…
AHA.cz Bavič Petr Novotný: Nehezká slova na adresu odsouzeného syna

Bavič Petr Novotný: Nehezká slova na adresu odsouzeného syna

Mimibazar Muzikál „Taťkové“: Rozlučka se svobodou, jak ji nečekáte! Recenze představení plného mužských emocí

Muzikál „Taťkové“: Rozlučka se svobodou, jak ji nečekáte! Recenze představení plného mužských emocí

Dáma.cz Největší smolaři ve vztazích: Znamení, která nikdy nepoznají pravou lásku

Největší smolaři ve vztazích: Znamení, která nikdy nepoznají pravou lásku

Blesk pro ženy Melania vs. Kate: Kdo ovládl podzimní megahit lépe?

Melania vs. Kate: Kdo ovládl podzimní megahit lépe?

Ženy.cz Co si pustit, když venku prší? Podzimní filmy a seriály, které vás zahřejí víc než čaj

Co si pustit, když venku prší? Podzimní filmy a seriály, které vás zahřejí víc než čaj

Blesk.cz Dancingerová pár měsíců po rozchodu: Růže, k lásce schůdeček…

Dancingerová pár měsíců po rozchodu: Růže, k lásce schůdeček…

SportRevue.cz FOTO: Nahota na golfu? Nic zvláštního. Hřiště s jamkami naháče přitahují

FOTO: Nahota na golfu? Nic zvláštního. Hřiště s jamkami naháče přitahují

Maminka.cz Tady hlídám já! 40 momentek, na kterých převzali mateřské povinnosti kočičí parťáci

Tady hlídám já! 40 momentek, na kterých převzali mateřské povinnosti kočičí parťáci

Blesk Horoskopy Co slibují karty pro první podzimní týden? Blesk z čistého nebe pro jedno znamení! A kdo bude krotit vášně?

Co slibují karty pro první podzimní týden? Blesk z čistého nebe pro jedno znamení! A kdo bude krotit vášně?

Další doporučené recepty:

Těstoviny se sušenými rajčaty
Těstoviny se sušenými rajčaty
Těstoviny se sýrovou omáčkou zapečené
Těstoviny se sýrovou omáčkou zapečené
Těstoviny se špenátem
Těstoviny se špenátem
Těstoviny se špenátem a kuřecím masem
Těstoviny se špenátem a kuřecím masem
Těstoviny se špenátem a masem
Těstoviny se špenátem a masem
Těstoviny se špenátem a uzeným masem
Těstoviny se špenátem a uzeným masem
  • Recepty.cz
  • Těstoviny se špenátem
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact