• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Vánoce Jedlé dárky
  • Recepty.cz
  • Těstoviny s restovanou zeleninou
Napište svůj komentář k receptu

Těstoviny s restovanou zeleninou

autor: F.O.O.D.
0.0
moje hodnoceni
2.8
hodnotilo: 46
doba přípravy: 30 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Těstoviny s restovanou zeleninou
Těstoviny s restovanou zeleninou
Těstoviny s restovanou zeleninou
Těstoviny s restovanou zeleninou
Těstoviny s restovanou zeleninou
Těstoviny s restovanou zeleninou
Těstoviny s restovanou zeleninou
5fotografií
Nahrát fotku
 

Jednoduchý, rychlý a chutný pokrm - to jsou penne s krémovou omáčkou, kterou tvoří restovaná mrkev, celer, cibule a rajský protlak. Nechybí ani strouhaný parmezán a oregano, které nejen krásně voní, ale zároveň pokrm na talíři pěkně ozdobí.

Suroviny

4 porce
    • 2
      ks mrkev
    • 2
      ks řapíkatý celer
    • 1
      ks cibule
    • olivový olej
    • 600
      g těstoviny penne
    • 2
      stroužek česnek
    • 1
      lžička oregáno - 2
    • 4
      lžíce rajský protlak
    • sůl dle chuti
    • pepř mletý dle chuti
    • parmazán k posypání
    • oregáno čerstvé na posypání

Postup přípravy receptu

1
Mrkve oloupejte a nastrouhejte nahrubo, řapíkatý celer očistěte a nakrájejte na drobné kousky, cibuli pokrájejte nadrobno. Vše zprudka restujte na olivovém oleji asi 10 minut, aby zelenina chytila barvu.

RADA: VIDEO, jak správně krájet cibuli

2
Mezitím dejte vařit těstoviny. Do omáčky přidejte nadrcený česnek, oregano, rajský protlak, sůl a pepř. Přilijte asi naběračku vody z těstovin a dobře rozmíchejte, aby omáčka měla krémovou konzistenci.
3
Těstoviny uvařte podle návodu na obalu, aby byly na skus. Slijte je a promíchejte s omáčkou. Rozdělte na talíře a podávejte s nastrouhaným parmazánem, trochou olivového oleje, čerstvě mletého pepře a několika lístky čerstvého oregana.

RADA: Jak vařit těstoviny, aby se neslepily? Mrkněte na VIDEO

4
Recept pro vás připravil časopis F.O.O.D.

RADA: Chci si koupit aktuální číslo nebo předplatit časopis F.O.O.D.

Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Těstoviny po Italsku

Těstoviny po Italsku

Těstovinový salát s ořechy

Těstovinový salát s ořechy

Těstoviny s květákovou omáčkou

Těstoviny s květákovou omáčkou

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.
Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Těstoviny & rizota Rigatoni FOOD
Vaření Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Česnek Cibule Mrkev Olivový olej Oregáno Parmazán Pepř mletý Rajský protlak Řapíkatý celer Sůl Těstoviny

Jak vařit těstoviny, aby se neslepily

Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Závin z listového těsta se špenátem

Závin z listového těsta se špenátem

Lehký těstovinový salát

Lehký těstovinový salát

Vepřové maso ve vlastní šťávě

Vepřové maso ve vlastní šťávě

Plněný bramborák II.

Plněný bramborák II.

Slané tyčinky se šunkou

Slané tyčinky se šunkou

Holubce v bešamelu - plněné zelné listy

Holubce v bešamelu - plněné zelné…

Meruňkový dort (řez) - nepečený

Meruňkový dort (řez) - nepečený

Mleté maso se zeleninou II.

Mleté maso se zeleninou II.

Ořechové řezy s polevou z remosky

Ořechové řezy s polevou z remosky

Doporučujeme

40 minut
Zelňačka s bramborovou kaší

Zelňačka s bramborovou kaší

180 minut
Vláčná máslová vánočka

Vláčná máslová vánočka

30 minut
Rumové kuličky nepečené a snadné

Rumové kuličky nepečené a snadné

40 minut
Malinová vosí hnízda

Malinová vosí hnízda

30 minut
Vídeňský bramborový salát

Vídeňský bramborový salát

40 minut
Nepečené lotus kuličky

Nepečené lotus kuličky

90 minut
Vánoční jihočeský kuba

Vánoční jihočeský kuba

40 minut
Rafaelo kuličky

Rafaelo kuličky

40 minut
Bramborový salát

Bramborový salát

Jak vařit těstoviny, aby se neslepily

Poslední sledované recepty

130
Rumové kuličky nepečené a snadné
Rumové kuličky nepečené…
63
Klasický recept na polevu na perníčky
Klasický recept na…
20
Domácí houstičky ze sušeného droždí
Domácí houstičky ze…
17
Vosí hnízda
Vosí hnízda
16
Raffaelo koule
Raffaelo koule

Zajímavé články

Vánoce v barvách exotiky: Zapojte do příprav ovoce, které oživí klasiku
Vánoce v barvách exotiky: Zapojte do příprav…
Jak uplést vánočku? Není to nic těžkého. Naučte se to podle video návodu
Jak uplést vánočku? Není to nic těžkého. Naučte…
Dokonalá vánočka podle cukráře Josefa Maršálka: Recept a 8 rad, díky kterým se vám určitě povede
Dokonalá vánočka podle cukráře Josefa Maršálka:…
Rychlé nepečené cukroví na poslední chvíli: Udělejte sladký salámek, roládu nebo kuličky
Rychlé nepečené cukroví na poslední chvíli:…
Bramborový salát podle Pavla Berkyho: Rozbouchnuté brambory a domácí majonéza z něj dělají opravdový skvost
Bramborový salát podle Pavla Berkyho:…
AHA.cz Nečekané rozhodnutí Matušových: Bohuš balí kufry!

Nečekané rozhodnutí Matušových: Bohuš balí kufry!

Mimibazar Otestovali jste: Mluvící tablík Kvído od Albi – interaktivní hračka, která baví i učí

Otestovali jste: Mluvící tablík Kvído od Albi – interaktivní hračka, která baví i učí

Dáma.cz Nenávist podle znamení: Ryby nenávidí agresi, Raci kritiku a Lvi úspěch druhých

Nenávist podle znamení: Ryby nenávidí agresi, Raci kritiku a Lvi úspěch druhých

Blesk pro ženy Sylvie Grateau je skutečnou ikonou Emily in Paris: Inspiruje ženy 50+ i 60+! Čím okouzlila?

Sylvie Grateau je skutečnou ikonou Emily in Paris: Inspiruje ženy 50+ i 60+! Čím okouzlila?

Ženy.cz 3 osvědčené tipy, jak o Vánocích nepřibrat

3 osvědčené tipy, jak o Vánocích nepřibrat

Blesk.cz Rána pro Varteckého: Zemřel bubeník Krpálek (†55) z kapely Kurtizány z 25. Avenue!

Rána pro Varteckého: Zemřel bubeník Krpálek (†55) z kapely Kurtizány z 25. Avenue!

SportRevue.cz FOTO: Krásky z ringů aneb 10 nejkrásnějších zápasnic všech dob

FOTO: Krásky z ringů aneb 10 nejkrásnějších zápasnic všech dob

Maminka.cz Kuriozita: Podívejte se, jak vypadaly klece zavěšené z okna, v nichž se děti povinně větraly

Kuriozita: Podívejte se, jak vypadaly klece zavěšené z okna, v nichž se děti povinně větraly

Blesk Horoskopy Vánoční smůla podle znamení zvěrokruhu: Koho čeká pořádný chaos?

Vánoční smůla podle znamení zvěrokruhu: Koho čeká pořádný chaos?

Další doporučené recepty:

Těstoviny s rajčaty a čočkou
Těstoviny s rajčaty a čočkou
Těstoviny s rajčaty a vodkou
Těstoviny s rajčaty a vodkou
Těstoviny s restovanou zeleninou
Těstoviny s restovanou zeleninou
Těstoviny s ricottou a  pestem
Těstoviny s ricottou a pestem
Těstoviny s ricottou a rajčaty
Těstoviny s ricottou a rajčaty
Těstoviny s ricottou, parmezánem a piniovými oříšky
Těstoviny s ricottou, parmezánem a…
  • Recepty.cz
  • Těstoviny s restovanou zeleninou
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact