• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Těstoviny s restovanou zeleninou
Napište svůj komentář k receptu

Těstoviny s restovanou zeleninou

autor: F.O.O.D.
0.0
moje hodnoceni
2.9
hodnotilo: 44
doba přípravy: 30 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Těstoviny s restovanou zeleninou
Těstoviny s restovanou zeleninou
Těstoviny s restovanou zeleninou
Těstoviny s restovanou zeleninou
Těstoviny s restovanou zeleninou
Těstoviny s restovanou zeleninou
Těstoviny s restovanou zeleninou
5fotografií
Nahrát fotku
 

Jednoduchý, rychlý a chutný pokrm - to jsou penne s krémovou omáčkou, kterou tvoří restovaná mrkev, celer, cibule a rajský protlak. Nechybí ani strouhaný parmezán a oregano, které nejen krásně voní, ale zároveň pokrm na talíři pěkně ozdobí.

Suroviny

4 porce
    • 2
      ks mrkev
    • 2
      ks řapíkatý celer
    • 1
      ks cibule
    • olivový olej
    • 600
      g těstoviny penne
    • 2
      stroužek česnek
    • 1
      lžička oregáno - 2
    • 4
      lžíce rajský protlak
    • sůl dle chuti
    • pepř mletý dle chuti
    • parmazán k posypání
    • oregáno čerstvé na posypání

Postup přípravy receptu

1
Mrkve oloupejte a nastrouhejte nahrubo, řapíkatý celer očistěte a nakrájejte na drobné kousky, cibuli pokrájejte nadrobno. Vše zprudka restujte na olivovém oleji asi 10 minut, aby zelenina chytila barvu.

RADA: VIDEO, jak správně krájet cibuli

2
Mezitím dejte vařit těstoviny. Do omáčky přidejte nadrcený česnek, oregano, rajský protlak, sůl a pepř. Přilijte asi naběračku vody z těstovin a dobře rozmíchejte, aby omáčka měla krémovou konzistenci.
3
Těstoviny uvařte podle návodu na obalu, aby byly na skus. Slijte je a promíchejte s omáčkou. Rozdělte na talíře a podávejte s nastrouhaným parmazánem, trochou olivového oleje, čerstvě mletého pepře a několika lístky čerstvého oregana.

RADA: Jak vařit těstoviny, aby se neslepily? Mrkněte na VIDEO

4
Recept pro vás připravil časopis F.O.O.D.

RADA: Chci si koupit aktuální číslo nebo předplatit časopis F.O.O.D.

Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Těstoviny po Italsku

Těstoviny po Italsku

Těstovinový salát s ořechy

Těstovinový salát s ořechy

Těstoviny s květákovou omáčkou

Těstoviny s květákovou omáčkou

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.
Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Těstoviny & rizota Rigatoni FOOD
Vaření Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Česnek Cibule Mrkev Olivový olej Oregáno Parmazán Pepř mletý Rajský protlak Řapíkatý celer Sůl Těstoviny

Jak vařit těstoviny, aby se neslepily

Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Koláčky ze 100% tuku

Koláčky ze 100% tuku

Margot dort - lehoučký

Margot dort - lehoučký

Sedlácký guláš

Sedlácký guláš

Flíčky se zelím

Flíčky se zelím

Báječný hruškový (jablečný) koláč s tvarohem

Báječný hruškový (jablečný) koláč s…

Jerky - sušené maso

Jerky - sušené maso

Dip z červené řepy

Dip z červené řepy

Výborné domácí Koka sušenky

Výborné domácí Koka sušenky

Portobello s nivou a šunkou

Portobello s nivou a šunkou

Doporučujeme

30 minut
Mexický hrnec s rýží

Mexický hrnec s rýží

55 minut
Švestkové knedlíky z bramborového těsta

Švestkové knedlíky z bramborového…

20 minut
Klasické lečo

Klasické lečo

Domácí kečup

Domácí kečup

15 minut
Cuketové bramboráky

Cuketové bramboráky

300 minut
Švestková povidla bez míchání

Švestková povidla bez míchání

65 minut
Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Houbová omáčka s bramborovými buchtami

30 minut
Nepečený ovocný dort

Nepečený ovocný dort

45 minut
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Jak vařit těstoviny, aby se neslepily

Poslední sledované recepty

74
Dýňová tortila
Dýňová tortila
69
Celozrnný chléb z domácí pekárny
Celozrnný chléb z domácí…
62
Máslové řízky
Máslové řízky
45
Pórková polévka s cizrnou
Pórková polévka s cizrnou
25
Mexický hrnec s rýží
Mexický hrnec s rýží

Zajímavé články

Což takhle dát si mangold? Chutná jako špenát, září jako duha a je doslova nabitý živinami
Což takhle dát si mangold? Chutná jako špenát,…
Troufnete si na pečená povidla? Stačí vám čtyři suroviny!
Troufnete si na pečená povidla? Stačí vám čtyři…
Od pondělí do pátku: Prázdninové večeře, které připravíte do půl hodiny
Od pondělí do pátku: Prázdninové večeře, které…
Co vařit dětem o prázdninách aneb 15 tipů na recepty pro zoufalé babičky
Co vařit dětem o prázdninách aneb 15 tipů na…
Kouzlo nostalgie: Americká cukrářka slaví úspěch se starou technikou zdobení dortů
Kouzlo nostalgie: Americká cukrářka slaví úspěch…
AHA.cz 5 let po smrti Hany Krampolové (†59): O její hrob se nikdo nestará

5 let po smrti Hany Krampolové (†59): O její hrob se nikdo nestará

Mimibazar Jak a proč rozvíjet dovednosti u předškoláků?

Jak a proč rozvíjet dovednosti u předškoláků?

Dáma.cz Infarkt, autonehoda nebo otrava: Jak asi zemřete podle znamení zvěrokruhu

Infarkt, autonehoda nebo otrava: Jak asi zemřete podle znamení zvěrokruhu

Blesk pro ženy Look Jany Plodkové do chladného léta: Omladí, zeštíhlí a sluší každé věkové kategorii

Look Jany Plodkové do chladného léta: Omladí, zeštíhlí a sluší každé věkové kategorii

Ženy.cz Sex po 40: Unavená, ztracená, nebo právě na startovní čáře?

Sex po 40: Unavená, ztracená, nebo právě na startovní čáře?

Blesk.cz Rozlícená Gregorová: Drsná slova na obranu syna! Kdyby byl gay, tak idiotsky by se neoženil!

Rozlícená Gregorová: Drsná slova na obranu syna! Kdyby byl gay, tak idiotsky by se neoženil!

SportRevue.cz FOTO: Kateřina Elhotová a 30 dalších nejhezčích (ex)basketbalistek na světě

FOTO: Kateřina Elhotová a 30 dalších nejhezčích (ex)basketbalistek na světě

Maminka.cz Kdybych mu dala lahvičku, ještě by byl naživu, říká zdrcená maminka, jejíž syn zemřel tři týdny po narození na dehydrataci

Kdybych mu dala lahvičku, ještě by byl naživu, říká zdrcená maminka, jejíž syn zemřel tři týdny po narození na dehydrataci

Blesk Horoskopy 5 nejvíce empatických znamení zvěrokruhu: Kdo nemyslí jen na sebe a umí se vcítit do druhých?

5 nejvíce empatických znamení zvěrokruhu: Kdo nemyslí jen na sebe a umí se vcítit do druhých?

Další doporučené recepty:

Těstoviny s rajčaty a čočkou
Těstoviny s rajčaty a čočkou
Těstoviny s rajčaty a vodkou
Těstoviny s rajčaty a vodkou
Těstoviny s restovanou zeleninou
Těstoviny s restovanou zeleninou
Těstoviny s ricottou a  pestem
Těstoviny s ricottou a pestem
Těstoviny s ricottou a rajčaty
Těstoviny s ricottou a rajčaty
Těstoviny s ricottou, parmezánem a piniovými oříšky
Těstoviny s ricottou, parmezánem a…
  • Recepty.cz
  • Těstoviny s restovanou zeleninou
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact