• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Těstoviny Pastrami
Napište svůj komentář k receptu

Těstoviny Pastrami

autor: MishaAtherton
0.0
moje hodnoceni
0.0
hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Těstoviny Pastrami
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 125
      g asparagus
    • 300
      g těstoviny kolínka, mušle, ...
    • 120
      g pastrami šunka
    • 130
      g sušená rajčata v oleji
    • 1
      lžíce citronová šťáva

Postup přípravy receptu

1
Přivedeme osolenou vodu k varu a dáme do ní na větší kousky nakrájený asparagus. Povaříme asi 1-2 minuty. Scedíme a propláchneme studenou vodou. Těstoviny uvaříme dle návodu, scedíme a dáme zpět do hrnce. Přidáme nakrájenou pastrami, rajčata, olej a asparagus. Přidáme trošku citronové šťávy a ochutíme solí a pepřem. Pořádně promícháme a podáváme.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Sýrovo-šunkové těstoviny

Sýrovo-šunkové těstoviny

Zapečené těstoviny s rajčaty, klobáskou a balkánem

Zapečené těstoviny s rajčaty,…

Těstoviny s mletým masem a brokolicí

Těstoviny s mletým masem a brokolicí

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Anna | 31. 1. 2016 18:14

    Asparagus v tomto receptu je chřest. Autor si asi nevěděl rady s překladem. Jinak moje babička na Moravě chřest pěstovala a po jarní sklizni zbytek rostlinn vyrostl a výhony byly vysoké a podobně vypadající jako ten pokojový asparagus. Na podzim mívá drobné kuličky a běžně se pěstuje jako to zelené do kytic. Určitě si to vygooglujte. :-))

  • Marsí | 10. 5. 2006 13:34

    No taky jsem si neuměla představit sekané kapradí v jídle...:o)))Díky...neumřu blbá..tohleto jsem tedy vůbec nevěděla.Mimoch. taky mám hrozně ráda chřest, ale těch receptů jak něco připravit z čerstvého je dost málo.

  • Helena | 9. 5. 2006 15:27

    Asparagus je je v Anglii chrest.Pani Svitakova mi pomohla vyresit,na co puziji konzervu chrestu pro kterou jsem nemela vyuziti.Recept se mi libi.

  • Ivana | 9. 5. 2006 14:56

    Asparagusem se myslí ta pokojová popínavá šlahounovitá květina, co se doplňuje do vázaných kytic? Děkuji za odpověď.

  • Pavlína Svitáková | 9. 5. 2006 13:48

    Chřest by se mohl použít i z konzervy ne?Lehký,rychlý pokrm a určitě bude i chutný!Suš.rajčata,chřest šunčička - paráda.Díky.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Přílohy, pečivo a luštěniny Těstoviny & rizota
Pokrmy Přílohy Z těstovin Těstoviny Oběd Večeře Vaření Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Asparagus Citronová šťáva Pastrami šunka Sušená rajčata Těstoviny
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Páteční lívanečky

Páteční lívanečky

Vynikající zapečené palačinky

Vynikající zapečené palačinky

Kávové řezy s ořechy, čokoládou a skořicí

Kávové řezy s ořechy, čokoládou a…

Jednoduché kokosky

Jednoduché kokosky

Bábovka "perníková"

Bábovka "perníková"

Zapečené brambory s listovým špenátem a balkánem

Zapečené brambory s listovým špenátem…

Bretaňský fazolový salát

Bretaňský fazolový salát

Hrnečkové knedlíky

Hrnečkové knedlíky

Rýžový nákyp s meruňkami

Rýžový nákyp s meruňkami

Doporučujeme

35 minut
Mrkvový krém se zázvorem a chilli

Mrkvový krém se zázvorem a chilli

10 minut
Krémová dýňová polévka dle časopisu F.O.O.D.

Krémová dýňová polévka dle časopisu F…

45 minut
Vepřové s mrkví, hráškem a bylinkovými bramborami

Vepřové s mrkví, hráškem a…

55 minut
Jablka v těstíčku s vanilkovou omáčkou

Jablka v těstíčku s vanilkovou omáčkou

10 minut
Vejmrda

Vejmrda

30 minut
Mexická tortilla se zelným salátem

Mexická tortilla se zelným salátem

65 minut
Jablkový koláč s drobenkou

Jablkový koláč s drobenkou

45 minut
Bramboračka s bylinkovými noky

Bramboračka s bylinkovými noky

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

Poslední sledované recepty

346
Kýta v žampionové omáčce
Kýta v žampionové omáčce
33
Kuřecí nudličky se zeleninou
Kuřecí nudličky se…
32
Vepřové kapsy se smaženicí v houbové omáčce
Vepřové kapsy se…
22
Houbové flíčky / houbofleky
Houbové flíčky /…
19
Rajská polévka (nejen) s fazolemi
Rajská polévka (nejen) s…

Zajímavé články

Od pondělí do pátku: Husté a rychlé podzimní polévky k večeři
Od pondělí do pátku: Husté a rychlé podzimní…
Vlašské ořechy dozrávají: Jak je správně skladovat a proč je dobré je namočit?
Vlašské ořechy dozrávají: Jak je správně…
Koláče jako z pohádky: Američanka ohromuje svět sladkými příběhy ukrytými v pečivu
Koláče jako z pohádky: Američanka ohromuje svět…
Rostou! 10 skvělých receptů z podzimních hub, které možná dělávala i vaše babička
Rostou! 10 skvělých receptů z podzimních hub,…
Restaurant Week se vrací: Láká na výhodná menu do luxusních hotelových restaurací i k Pohlreichovi
Restaurant Week se vrací: Láká na výhodná menu do…
AHA.cz Brzobohatý už problém neskrývá: Rodinný odkaz ohrožen závislostí

Brzobohatý už problém neskrývá: Rodinný odkaz ohrožen závislostí

Mimibazar Muzikál „Taťkové“: Rozlučka se svobodou, jak ji nečekáte! Recenze představení plného mužských emocí

Muzikál „Taťkové“: Rozlučka se svobodou, jak ji nečekáte! Recenze představení plného mužských emocí

Dáma.cz Tyto kozačky ovládnou podzim: Zvolíte rebelský styl, eleganci, nebo pohodlí?

Tyto kozačky ovládnou podzim: Zvolíte rebelský styl, eleganci, nebo pohodlí?

Blesk pro ženy Kosmetické novinky na měsíc říjen: Zpevňující krém na dekolt i revoluční termoochrana na vlasy

Kosmetické novinky na měsíc říjen: Zpevňující krém na dekolt i revoluční termoochrana na vlasy

Ženy.cz Můj názor? Zákaz tepláků ve škole je vyhlášení války hiphopové kultuře

Můj názor? Zákaz tepláků ve škole je vyhlášení války hiphopové kultuře

Blesk.cz Hvězdy v barvách podzimu očima Iny T.: Kdo umí lépe a kdo je na hraně?

Hvězdy v barvách podzimu očima Iny T.: Kdo umí lépe a kdo je na hraně?

SportRevue.cz Zrádci a krysy. 18 fotbalistů, jejichž přestupy z nich udělaly nenáviděné hráče

Zrádci a krysy. 18 fotbalistů, jejichž přestupy z nich udělaly nenáviděné hráče

Maminka.cz Příběh Martiny, kterou expartner polil kyselinou: Svého syna nikdy neuvidím, ale představu, jak asi vypadá, mám...

Příběh Martiny, kterou expartner polil kyselinou: Svého syna nikdy neuvidím, ale představu, jak asi vypadá, mám...

Blesk Horoskopy Říjnový úplněk v Beranu přinese bouřlivé emoce. Pozor na hádky a impulzivní kroky!

Říjnový úplněk v Beranu přinese bouřlivé emoce. Pozor na hádky a impulzivní kroky!

  • Recepty.cz
  • Těstoviny Pastrami
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact