• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Těstoviny - co nám lednička dala
Napište svůj komentář k receptu

Těstoviny - co nám lednička dala

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
3.5
hodnotilo: 2
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Těstoviny - co nám lednička dala
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • těstoviny špagety, vrtulky
    • olivový olej
    • česnek
    • kečup - jemný
    • hermelín nebo Niva
    • mléko
    • olivy nebo konzervovaná kukuřice
    • bazalka

Postup přípravy receptu

1
Těstoviny klasicky uvaříme.
2
Omáčka: na trošce olivového oleje osmažíme česnek, přidáme kečup - nejlépe domácí, přidáme sýr (když přidávám nivu, dávám jen olivy), necháme dokud se nerozpustí, přilijeme trošku mléka, aby omáčka byla řidší a aby jí bylo víc. Potom přidáme bazalku, pokud chceme štiplavější chuť, přidáme trošku chilli omáčky, plus kukuřici.
3
Trošku povaříme, smícháme s těstovinami. Můžeme posypat sýrem.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Bun bo Nam Bo

Bun bo Nam Bo

Bun Bo Nam Bo – Nudle s hovězím a zeleninou

Bun Bo Nam Bo – Nudle s hovězím a…

Krémové těstoviny se šunkou a hráškem

Krémové těstoviny se šunkou a hráškem

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • niobe nightingale | 7. 1. 2009 17:36

    s tim plesnivym eidamem to byl bezpochyby vtip a navíc anonym neřekl, že je to snad chyba receptu, ne? ... podle "co nám dům/lednička dala" je název spíš pro nějakej "mišmaš" typu eintopf a né surovin jako jsou olivy nebo niva/hermelín... je to jenom můj názor, někomu doma zbývají tyhle suroviny, já mám doma zase tuny zavařenin...... takže to prosím vás nezvšeobecňujte a nezlobte se, na někoho, když napíše, že těmhle surovinama nedisponuje! jinak k receptu - tohle je docela tradiční, s malýma obměnama dělám (když koupím suroviny ;ox )

  • Zora Manasová | 7. 1. 2009 13:48

    V recepte je "olivy anebo kukuřice" takže je na výber, a olivový olej chladnička nedá ani mne, neskladujem ho v nej. Používam väčšinou olivový olej, treba sledovať akcie, a keďže ho treba menej, nie je ten rozdiel v cene nakoniec až taký veľký. Ale treba kupovať kvalitný, lacný neznámy sa z hrnca vyparí, treba ho viac a nakoniec je vlastne drahší.

  • ladislava staffenová | 7. 1. 2009 13:24

    S Terezkou musím jen souhlasit.Mám vedle olivového oleje i slunečnicový. Olivový mám jen do salátů a na nakládání hermelínu, využívám akčních nabídek a určitě ho nekupuju denně, samozřejmě, že ale nekupuju paskvily, ale zas aby byl opravdu kvalitní.Nebo si z obyčejného oleje vyrobím bylinkový a určitě se to neprodraží. No a sýr taky můžu použít, jaký mám.

  • Tereza J. | 7. 1. 2009 13:16

    Tak neviem, ľudkovia, ale seknúť 4 len preto, že ja osobne nemám všetky ingrediencie v chladničke, to je trocha nefér. Aj keď je možné, že oznámkoval niekto, kto komentár nenapísal... Tá omáčka na ceastoviny nie je zlá, olivový olej ten, kto sa snaží variť zdravo, väčšinou má, pretože nič lepšie na zeleninové šaláty nie je ako panenský olivový olej. Ak nie, tak proste použijem taký aký mám. A čo mi chýba, tak si to jednoducho dokúpim, aký problém ? A neodpustím si poznámku, ak mi niečo v chladničke splesnivie, tak je to moja chyba, nie chyba receptu, nie ?

  • Anonym | 7. 1. 2009 12:13

    no tak olivový olej mi dá lednička zřídkakdy,olivy taktéž,nivu jedině že by mi tam zplesnivěl eidam.opravdu tyto suroviny nemám dennodeně,olivový olej je drahý a olivy nikdo nejí.

  • Malvína | 28. 2. 2008 17:41

    Mě tedy sýr a mléko dá lednice sama od sebe zřídka... Jsem ráda když ze sebe vydá plesnivý citrón a kus tvrdého salámu... :-D Kdo někdy bydlel na privátě s kamarádama, pochopí... :-) Přeju dobrou chuť

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Těstoviny & rizota
Pokrmy Ostatní Z těstovin Oběd Večeře Smažení Vaření Vegetariáni Rychlá večeře Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Bazalka Česnek Hermelín Kečup - jemný Mléko Olivový olej Olivy Těstoviny
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Krabí pomazánka

Krabí pomazánka

Rebarborový džem s ananasem

Rebarborový džem s ananasem

Jogurtový koláč II.

Jogurtový koláč II.

Cizrnové kari

Cizrnové kari

Pečený králík se žampiony

Pečený králík se žampiony

Kuřecí maso na rajčatech s bylinkami

Kuřecí maso na rajčatech s bylinkami

Salát z červeného zelí IV.

Salát z červeného zelí IV.

Zeleninové ratatouille

Zeleninové ratatouille

Česneková polévka (česnečka) s pohankou

Česneková polévka (česnečka) s…

Doporučujeme

50 minut
Ostré řízky z krkovice

Ostré řízky z krkovice

10 minut
Krémová dýňová polévka dle časopisu F.O.O.D.

Krémová dýňová polévka dle časopisu F…

45 minut
Vepřové s mrkví, hráškem a bylinkovými bramborami

Vepřové s mrkví, hráškem a…

55 minut
Jablka v těstíčku s vanilkovou omáčkou

Jablka v těstíčku s vanilkovou omáčkou

10 minut
Vejmrda

Vejmrda

30 minut
Mexická tortilla se zelným salátem

Mexická tortilla se zelným salátem

65 minut
Jablkový koláč s drobenkou

Jablkový koláč s drobenkou

45 minut
Bramboračka s bylinkovými noky

Bramboračka s bylinkovými noky

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

Poslední sledované recepty

122
Kýta v žampionové omáčce
Kýta v žampionové omáčce
36
Dresing na hlávkový salát
Dresing na hlávkový salát
29
Houbovo-smetanová krkovička
Houbovo-smetanová…
27
Šunkové kapsy se špenátem
Šunkové kapsy se špenátem
19
Dušená jehněčí kolínka s gremolatou
Dušená jehněčí kolínka s…

Zajímavé články

Restaurant Week se vrací: Láká na výhodná menu do luxusních hotelových restaurací i k Pohlreichovi
Restaurant Week se vrací: Láká na výhodná menu do…
Houby s octem: 3 vynikající recepty, jak si uchovat hříbky a další poklady z lesa na zimu
Houby s octem: 3 vynikající recepty, jak si…
Velký houbový speciál: Vše, co potřebujete vědět o houbách + nejlepší recepty z hub
Velký houbový speciál: Vše, co potřebujete vědět…
Skořicové šneky 2x jinak: Upečte si voňavé podzimní blaho!
Skořicové šneky 2x jinak: Upečte si voňavé…
Zapomeňte na kuře! Květákové kung-pao chutná lépe než originální verze s masem
Zapomeňte na kuře! Květákové kung-pao chutná lépe…
AHA.cz Krach vztahu u Dolanských! Syn Max promluvil

Krach vztahu u Dolanských! Syn Max promluvil

Mimibazar Muzikál „Taťkové“: Rozlučka se svobodou, jak ji nečekáte! Recenze představení plného mužských emocí

Muzikál „Taťkové“: Rozlučka se svobodou, jak ji nečekáte! Recenze představení plného mužských emocí

Dáma.cz 10 žen, o kterých neuvěříte, že existují: Jsou dílem přírody, nebo plastických chirurgů?

10 žen, o kterých neuvěříte, že existují: Jsou dílem přírody, nebo plastických chirurgů?

Blesk pro ženy Proměna stylu Moniky Babišové za 10 let: V 51 letech může inspirovat daleko mladší ročníky!

Proměna stylu Moniky Babišové za 10 let: V 51 letech může inspirovat daleko mladší ročníky!

Ženy.cz Ženy, nebojte se říct ne. Kde končí flirt a začíná obtěžování?

Ženy, nebojte se říct ne. Kde končí flirt a začíná obtěžování?

Blesk.cz Herečka Kateřina Janečková překvapuje: Návrat Ošklivky Katky!

Herečka Kateřina Janečková překvapuje: Návrat Ošklivky Katky!

SportRevue.cz FOTO: Jaromír Jágr a jeho 6 bejvalek. Která z nich byla nejhezčí?

FOTO: Jaromír Jágr a jeho 6 bejvalek. Která z nich byla nejhezčí?

Maminka.cz Holčička váží v pěti letech 44 kilogramů. Udržet ji, aby se neujedla k smrti, je úkol na celý den, říká její maminka

Holčička váží v pěti letech 44 kilogramů. Udržet ji, aby se neujedla k smrti, je úkol na celý den, říká její maminka

Blesk Horoskopy Velký horoskop zdraví na říjen: Kdo bude náchylnější k virózám a koho potrápí záněty močových cest?

Velký horoskop zdraví na říjen: Kdo bude náchylnější k virózám a koho potrápí záněty močových cest?

  • Recepty.cz
  • Těstoviny - co nám lednička dala
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact