• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Těstoviny - co nám lednička dala
Napište svůj komentář k receptu

Těstoviny - co nám lednička dala

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
3.5
hodnotilo: 2
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Těstoviny - co nám lednička dala
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • těstoviny špagety, vrtulky
    • olivový olej
    • česnek
    • kečup - jemný
    • hermelín nebo Niva
    • mléko
    • olivy nebo konzervovaná kukuřice
    • bazalka

Postup přípravy receptu

1
Těstoviny klasicky uvaříme.
2
Omáčka: na trošce olivového oleje osmažíme česnek, přidáme kečup - nejlépe domácí, přidáme sýr (když přidávám nivu, dávám jen olivy), necháme dokud se nerozpustí, přilijeme trošku mléka, aby omáčka byla řidší a aby jí bylo víc. Potom přidáme bazalku, pokud chceme štiplavější chuť, přidáme trošku chilli omáčky, plus kukuřici.
3
Trošku povaříme, smícháme s těstovinami. Můžeme posypat sýrem.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Bun bo Nam Bo

Bun bo Nam Bo

Bun Bo Nam Bo – Nudle s hovězím a zeleninou

Bun Bo Nam Bo – Nudle s hovězím a…

Květákové těstoviny se šunkou a nivou

Květákové těstoviny se šunkou a nivou

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • niobe nightingale | 7. 1. 2009 17:36

    s tim plesnivym eidamem to byl bezpochyby vtip a navíc anonym neřekl, že je to snad chyba receptu, ne? ... podle "co nám dům/lednička dala" je název spíš pro nějakej "mišmaš" typu eintopf a né surovin jako jsou olivy nebo niva/hermelín... je to jenom můj názor, někomu doma zbývají tyhle suroviny, já mám doma zase tuny zavařenin...... takže to prosím vás nezvšeobecňujte a nezlobte se, na někoho, když napíše, že těmhle surovinama nedisponuje! jinak k receptu - tohle je docela tradiční, s malýma obměnama dělám (když koupím suroviny ;ox )

  • Zora Manasová | 7. 1. 2009 13:48

    V recepte je "olivy anebo kukuřice" takže je na výber, a olivový olej chladnička nedá ani mne, neskladujem ho v nej. Používam väčšinou olivový olej, treba sledovať akcie, a keďže ho treba menej, nie je ten rozdiel v cene nakoniec až taký veľký. Ale treba kupovať kvalitný, lacný neznámy sa z hrnca vyparí, treba ho viac a nakoniec je vlastne drahší.

  • ladislava staffenová | 7. 1. 2009 13:24

    S Terezkou musím jen souhlasit.Mám vedle olivového oleje i slunečnicový. Olivový mám jen do salátů a na nakládání hermelínu, využívám akčních nabídek a určitě ho nekupuju denně, samozřejmě, že ale nekupuju paskvily, ale zas aby byl opravdu kvalitní.Nebo si z obyčejného oleje vyrobím bylinkový a určitě se to neprodraží. No a sýr taky můžu použít, jaký mám.

  • Tereza J. | 7. 1. 2009 13:16

    Tak neviem, ľudkovia, ale seknúť 4 len preto, že ja osobne nemám všetky ingrediencie v chladničke, to je trocha nefér. Aj keď je možné, že oznámkoval niekto, kto komentár nenapísal... Tá omáčka na ceastoviny nie je zlá, olivový olej ten, kto sa snaží variť zdravo, väčšinou má, pretože nič lepšie na zeleninové šaláty nie je ako panenský olivový olej. Ak nie, tak proste použijem taký aký mám. A čo mi chýba, tak si to jednoducho dokúpim, aký problém ? A neodpustím si poznámku, ak mi niečo v chladničke splesnivie, tak je to moja chyba, nie chyba receptu, nie ?

  • Anonym | 7. 1. 2009 12:13

    no tak olivový olej mi dá lednička zřídkakdy,olivy taktéž,nivu jedině že by mi tam zplesnivěl eidam.opravdu tyto suroviny nemám dennodeně,olivový olej je drahý a olivy nikdo nejí.

  • Malvína | 28. 2. 2008 17:41

    Mě tedy sýr a mléko dá lednice sama od sebe zřídka... Jsem ráda když ze sebe vydá plesnivý citrón a kus tvrdého salámu... :-D Kdo někdy bydlel na privátě s kamarádama, pochopí... :-) Přeju dobrou chuť

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Těstoviny & rizota
Pokrmy Ostatní Z těstovin Oběd Večeře Smažení Vaření Vegetariáni Rychlá večeře Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Bazalka Česnek Hermelín Kečup - jemný Mléko Olivový olej Olivy Těstoviny
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Drožďové knedlíčky do polévky

Drožďové knedlíčky do polévky

Cibulový koláč z pořadu "Jak na to"

Cibulový koláč z pořadu "Jak na to"

Velikonoční beránek - fofr

Velikonoční beránek - fofr

Švýcarské fondue

Švýcarské fondue

Slané sýrové tyčinky

Slané sýrové tyčinky

Bábovka s kysanou smetanou

Bábovka s kysanou smetanou

Tvarohový švestkový koláč

Tvarohový švestkový koláč

Dýňové placičky

Dýňové placičky

Cibulovo-česneková plec

Cibulovo-česneková plec

Doporučujeme

30 minut
Cuketové stripsy s parmazánem

Cuketové stripsy s parmazánem

55 minut
Švestkové knedlíky z bramborového těsta

Švestkové knedlíky z bramborového…

20 minut
Klasické lečo

Klasické lečo

Domácí kečup

Domácí kečup

15 minut
Cuketové bramboráky

Cuketové bramboráky

300 minut
Švestková povidla bez míchání

Švestková povidla bez míchání

65 minut
Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Houbová omáčka s bramborovými buchtami

30 minut
Nepečený ovocný dort

Nepečený ovocný dort

45 minut
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Poslední sledované recepty

157
Dýňová tortila
Dýňová tortila
112
Celozrnný chléb z domácí pekárny
Celozrnný chléb z domácí…
75
Krémová houbová polévka
Krémová houbová polévka
49
Topinky se smaženicí
Topinky se smaženicí
42
Rajská polévka (nejen) s fazolemi
Rajská polévka (nejen) s…

Zajímavé články

Co ještě udělat z cuket? Zkuste tyto univerzální cuketové palačinky!
Co ještě udělat z cuket? Zkuste tyto univerzální…
Lečo: Vyzkoušejte naše osvědčené recepty na oblíbenou prázdninovou večeři!
Lečo: Vyzkoušejte naše osvědčené recepty na…
Moderní zavařování: Top 5 receptů, které letos musíte vyzkoušet
Moderní zavařování: Top 5 receptů, které letos…
Což takhle dát si mangold? Chutná jako špenát, září jako duha a je doslova nabitý živinami
Což takhle dát si mangold? Chutná jako špenát,…
Troufnete si na pečená povidla? Stačí vám čtyři suroviny!
Troufnete si na pečená povidla? Stačí vám čtyři…
AHA.cz Janda už ani nedoufal: Velká radost z následovníka

Janda už ani nedoufal: Velká radost z následovníka

Mimibazar Román Návrat do zátoky: Ideální kniha pro letní dny. Prožijte příběh plný lásky a romantiky!

Román Návrat do zátoky: Ideální kniha pro letní dny. Prožijte příběh plný lásky a romantiky!

Dáma.cz Nenávist podle znamení: Ryby nenávidí agresi, Raci kritiku a Lvi úspěch druhých

Nenávist podle znamení: Ryby nenávidí agresi, Raci kritiku a Lvi úspěch druhých

Blesk pro ženy Proměny účesu první dámy: Kadeřnice Evy Pavlové odhaluje detaily i překvapivou inspiraci

Proměny účesu první dámy: Kadeřnice Evy Pavlové odhaluje detaily i překvapivou inspiraci

Ženy.cz Opalování nahoře bez: Proč je to pořád tak kontroverzní?

Opalování nahoře bez: Proč je to pořád tak kontroverzní?

Blesk.cz Pamela Andersonová s Liamem Neesonem potvrdili v přímém přenosu: Láska jako hrom!

Pamela Andersonová s Liamem Neesonem potvrdili v přímém přenosu: Láska jako hrom!

SportRevue.cz FOTO: Krásná tenistka Anna Kurnikovová. Tak se měnila v průběhu času

FOTO: Krásná tenistka Anna Kurnikovová. Tak se měnila v průběhu času

Maminka.cz Příběh Martiny, kterou expartner polil kyselinou: Svého syna nikdy neuvidím, ale představu, jak asi vypadá, mám...

Příběh Martiny, kterou expartner polil kyselinou: Svého syna nikdy neuvidím, ale představu, jak asi vypadá, mám...

Blesk Horoskopy Kdo je ze zvěrokruhu největší sobec? Jsou to tahle znamení!

Kdo je ze zvěrokruhu největší sobec? Jsou to tahle znamení!

  • Recepty.cz
  • Těstoviny - co nám lednička dala
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact