• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Těstovinový hrnec
Napište svůj komentář k receptu

Těstovinový hrnec

autor: tamkuce
0.0
moje hodnoceni
0.0
hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Těstovinový hrnec
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • těstoviny
    • slanina
    • olivový olej
    • kečup - jemný
    • rajský protlak
    • podravka
    • sýr
    • masox česnek a petrželová nať, masox - bazalka a tymián, tavený sýr - 2 trojúhelníčky

Postup přípravy receptu

1
Ve vroucí vodě s kapkou oleje uvaříme těstoviny. Po uvaření je scedíme a propláchneme studenou vodou, aby se těstoviny příliš neslepily. Vrátíme do hrnce a přidáme kostku masoxu s česnekem, kostku bazalkového.
2
Na pánvi s trochou oleje osmažíme na drobno nakrájenou slaninu, až je pěkně křupavá a pustí štávu, přidáme protlak, kečup, podravku a zamícháme. Nakonec přidáme tavený sýr, mícháme do rozpuštění.
3
Pak celý obsah vsypeme do hrnce s těstovinami a důkladně promícháme. Na talíři posypeme strouhaným sýrem.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Kapustový hrnec

Kapustový hrnec

Maqlubi - obrácený hrnec s lilkem a kuřecím masem

Maqlubi - obrácený hrnec s lilkem a…

Celerovo-kuřecí placky (parní hrnec)

Celerovo-kuřecí placky (parní hrnec)

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Tamara Kučerová | 24. 4. 2007 06:29

    těstoviny ice propláchnu pod studenou vodou,ale ne dlouho zůstavaj stále teplé a když je přikryji poklicímasox se krásně rozpustí stačí občas promíchat,nevim jak kdo ale já ač přidávám olej do vody těstoviny se slepí a je z nich po chvíli hrouda není to ono a omáčka přilne i propláchnutým těstovinám dle mé zkušenosti a kdo se bojí že nebude masox rozpuštěný může ho přidat do omáčky,co se týká bylinek ne vždy sou po ruce a na rychlou večeři je ideální masox i pro mě,která s nimi moc zacházet neumí aby toho nebylo příliš moc nebo zas málo je to těžké každý sdi to může dotvořit po svém já to dělám takto a zatím si nikdo nestěžoval ani rodina a ani přátelé

  • Simča Sládková | 20. 4. 2007 13:41

    Přiznám se, že bych se toho masoxu také obávala. Není nijak provařený a v každém pádě je to zbytečná chemie - bylinky a česnek mi přijdou jako lepší varianta....

  • Hana Rožníčková | 19. 4. 2007 10:24

    Ano, Terezko, tohle vím a tak bych to taky udělala. Mě jen zajímalo, jestli se autorka ozve a vysvětlí.Pokud budu zkoušet, nebudu dávat ochucený masox, ale čerstvé bylinky a česnek.

  • Tereza Jarčušková | 19. 4. 2007 09:46

    Cestoviny, na ktoré ide omáčka, sa nepreplachujú, aby sa omáčka "prisala" na ne. Ak ich varíme s troškou oleja ako je v recepte napísané, tak sa nezlepia :)))

  • Renda *** | 19. 4. 2007 07:41

    Tak tenhle problém řeším taky...:-))

  • Hana Rožníčková | 18. 4. 2007 11:01

    A jak se nám rozpustí ta kostka masoxu, když máme propláchnuté těstoviny studenou vodou?

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Předkrmy, chuťovky & svačiny
Chuťovky Oběd Večeře Smažení Vaření Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Kečup - jemný Masox Olivový olej Podravka Rajský protlak Slanina Sýr Těstoviny
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Zapečené brambory se smetanou

Zapečené brambory se smetanou

Excelentní zážitek

Excelentní zážitek

Vepřové na karí

Vepřové na karí

Makový jablečník

Makový jablečník

Třešňové rizoto

Třešňové rizoto

Sojové maso se zeleninou

Sojové maso se zeleninou

Podzimní salát Coleslaw

Podzimní salát Coleslaw

Batátový koláč

Batátový koláč

Šťouchané brambory s jarní cibulkou

Šťouchané brambory s jarní cibulkou

Doporučujeme

30 minut
Mexický hrnec s rýží

Mexický hrnec s rýží

55 minut
Švestkové knedlíky z bramborového těsta

Švestkové knedlíky z bramborového…

20 minut
Klasické lečo

Klasické lečo

Domácí kečup

Domácí kečup

15 minut
Cuketové bramboráky

Cuketové bramboráky

300 minut
Švestková povidla bez míchání

Švestková povidla bez míchání

65 minut
Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Houbová omáčka s bramborovými buchtami

30 minut
Nepečený ovocný dort

Nepečený ovocný dort

45 minut
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Poslední sledované recepty

161
Dýňová tortila
Dýňová tortila
151
Máslové řízky
Máslové řízky
147
Celozrnný chléb z domácí pekárny
Celozrnný chléb z domácí…
104
Tvarohové řezy s mákem
Tvarohové řezy s mákem
41
Knedlíkové nebo toustové kapsy
Knedlíkové nebo toustové…

Zajímavé články

Což takhle dát si mangold? Chutná jako špenát, září jako duha a je doslova nabitý živinami
Což takhle dát si mangold? Chutná jako špenát,…
Troufnete si na pečená povidla? Stačí vám čtyři suroviny!
Troufnete si na pečená povidla? Stačí vám čtyři…
Od pondělí do pátku: Prázdninové večeře, které připravíte do půl hodiny
Od pondělí do pátku: Prázdninové večeře, které…
Co vařit dětem o prázdninách aneb 15 tipů na recepty pro zoufalé babičky
Co vařit dětem o prázdninách aneb 15 tipů na…
Kouzlo nostalgie: Americká cukrářka slaví úspěch se starou technikou zdobení dortů
Kouzlo nostalgie: Americká cukrářka slaví úspěch…
AHA.cz 5 let po smrti Hany Krampolové (†59): O její hrob se nikdo nestará

5 let po smrti Hany Krampolové (†59): O její hrob se nikdo nestará

Mimibazar Bazalkové pesto: neodolatelná chuť Itálie, kterou si snadno připravíte doma.

Bazalkové pesto: neodolatelná chuť Itálie, kterou si snadno připravíte doma.

Dáma.cz Saka a blejzry pro letošní jaro: Takto je nosí známé influencerky nad 50!

Saka a blejzry pro letošní jaro: Takto je nosí známé influencerky nad 50!

Blesk pro ženy Look Jany Plodkové do chladného léta: Omladí, zeštíhlí a sluší každé věkové kategorii

Look Jany Plodkové do chladného léta: Omladí, zeštíhlí a sluší každé věkové kategorii

Ženy.cz Sex po 40: Unavená, ztracená, nebo právě na startovní čáře?

Sex po 40: Unavená, ztracená, nebo právě na startovní čáře?

Blesk.cz Záhada jmen na parte Jiřího Krampola (†87):  Kdo jsou mecenáši pohřbu?

Záhada jmen na parte Jiřího Krampola (†87): Kdo jsou mecenáši pohřbu?

SportRevue.cz FOTO: Toto jsou Ice Girls! Sexy kočky, které v NHL baví nejen diváky

FOTO: Toto jsou Ice Girls! Sexy kočky, které v NHL baví nejen diváky

Maminka.cz Příběh Martiny, kterou expartner polil kyselinou: Svého syna nikdy neuvidím, ale představu, jak asi vypadá, mám...

Příběh Martiny, kterou expartner polil kyselinou: Svého syna nikdy neuvidím, ale představu, jak asi vypadá, mám...

Blesk Horoskopy 5 nejvíce empatických znamení zvěrokruhu: Kdo nemyslí jen na sebe a umí se vcítit do druhých?

5 nejvíce empatických znamení zvěrokruhu: Kdo nemyslí jen na sebe a umí se vcítit do druhých?

  • Recepty.cz
  • Těstovinový hrnec
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact