• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Těstovinová polévka Hoover stew, základní recept
Napište svůj komentář k receptu

Těstovinová polévka Hoover stew, základní recept

autor: Čstava Dobreta
0.0
moje hodnoceni
0.0
hodnotilo: 0
doba přípravy: 50 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Těstovinová polévka Hoover stew, základní recept
Těstovinová polévka Hoover stew, základní recept
Těstovinová polévka Hoover stew, základní recept
2fotografie
Nahrát fotku
 

Suroviny

1 porce
    • 100
      g těstoviny
    • 65
      g fazole
    • 65
      g hrách
    • 50
      g kukuřice Hominy, parchedová
    • 100
      g mrkev
    • 1500
      ml voda
    • 10
      špetka sůl 1,5 lžičky
    • 1
      lžička máslo (šmolc, ghee)

Postup přípravy receptu

1
Namočit přebraný hrách na 5-12 hodin, fazole namočit na 12-18 hodin (malé, tvrdší fazole potřebují delší namočení, po 8-10 hodinách vyménit vodu). Hominy kukuřici namočit na 6-14 hodin.
2
Těstoviny (kolínka) namočit ve sklenici na 20-30 minut. Déle ne, nepřijaly by sůl z vody.
3
Scezený hrách a fazole nasypat do 500 ml nové vody, přivést k varu, osolit a vařit mírným varem 20 minut.
4
Vyprané namočené těstoviny vsypat do vařící osolené vody 1 l. Vypnout ohřev po začátku mírného varu těstovin slabým ohřevem. Není nutný var. Nechat odstát po potřebnou dobu dle návodu.
5
Nakrájet mrkev na tenké čtvrtky. V míse 1,4 l promíchat s uvařeným hrachem, fazolemi, kukuřicí. Omastit.
6
Slít vodu z vaření těstovin do hrnce po vaření lušténin. Přidat scezené těstoviny do mísy, promíchat. Dále přidat vodu po vaření těstovin, pod úroveň promíchaných potravin.
7
Poznámka autora receptu: Názvy stew for two, one pot stew, vegetable ..., vegetarian ..., vegan ..., veggie ... . Může být kombinováno s rajčaty, párky. Jde o jídlo z doby Velké krize po r. 1929 v USA. Popis zní: Do hrnce s vodou dejte zeleninu, kterou máte po ruce, a povařte ji. Pro rychlejší přípravu více porcí lze použít konzervovaný hrách, fazole, rajčata, kukuřici.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Mulligan stew, základní recept

Mulligan stew, základní recept

Těstovinová smaženice

Těstovinová smaženice

Gallo pinto karibské, základní recept

Gallo pinto karibské, základní recept

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.
Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Polévky
Vaření Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Fazole Hrách Kukuřice Máslo Mrkev Sůl Těstoviny Voda
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Léčivý med malé vyděračky

Léčivý med malé vyděračky

Sýrová roláda II.

Sýrová roláda II.

Polévka z uzeného masa II.

Polévka z uzeného masa II.

Hrstkové ovocné knedlíky

Hrstkové ovocné knedlíky

Drobenkový mazanec (bochánek)

Drobenkový mazanec (bochánek)

Ryba z trouby: na zelenině a těstovinách

Ryba z trouby: na zelenině a…

Vanilkovo-jablečná pohádka

Vanilkovo-jablečná pohádka

Smažený bílý chřest

Smažený bílý chřest

Makový dort s malinami

Makový dort s malinami

Doporučujeme

50 minut
Dýňová laksa s rýžovými nudlemi a kuřetem

Dýňová laksa s rýžovými nudlemi a…

50 minut
Cuketové kuličky v rajčatové omáčce

Cuketové kuličky v rajčatové omáčce

30 minut
Smažená rýže se zeleninou a krůtím masem

Smažená rýže se zeleninou a krůtím…

40 minut
Hrnková dýňová roláda

Hrnková dýňová roláda

40 minut
Polévka z pečené mrkve a červené čočky

Polévka z pečené mrkve a červené čočky

50 minut
Makovec se švestkami

Makovec se švestkami

15 minut
Huevos rancheros

Huevos rancheros

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

65 minut
Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Poslední sledované recepty

485
Těstoviny se smetanovou omáčkou, zeleninou a kuřetem
Těstoviny se smetanovou…
306
Troubový segedinský guláš
Troubový segedinský guláš
250
Arašídovo-banánové chia
Arašídovo-banánové chia
113
Losos na pomerančích
Losos na pomerančích
40
Camembert s hruškami a ořechy
Camembert s hruškami a…

Zajímavé články

Jak rychle rozmrazit maso? Zkuste trik, se kterým to zvládnete raz dva
Jak rychle rozmrazit maso? Zkuste trik, se kterým…
Zázračný jablečný ocet: Na co je dobrý a jak si ho můžete vyrobit doma?
Zázračný jablečný ocet: Na co je dobrý a jak si…
5 nejlepších receptů na dýňovou polévku: Se smetanou, kokosovým mlékem, kari i opečenou slaninou
5 nejlepších receptů na dýňovou polévku: Se…
Nejlepší snídaně pro školáka: Zapomeňte na cereálie a koláče, máme 5 lepších tipů!
Nejlepší snídaně pro školáka: Zapomeňte na…
Všechny chutě F.O.O.D. pikniku
Všechny chutě F.O.O.D. pikniku
AHA.cz Skandál Rolins s Nedvědem: Drsný ortel Soukupa nad Méďou

Skandál Rolins s Nedvědem: Drsný ortel Soukupa nad Méďou

Mimibazar Zpevněte tělo elektřinou a pak se zmrazte: Co je EMS trénink a proč ho vyzkoušet?

Zpevněte tělo elektřinou a pak se zmrazte: Co je EMS trénink a proč ho vyzkoušet?

Dáma.cz Saka a blejzry pro letošní jaro: Takto je nosí známé influencerky nad 50!

Saka a blejzry pro letošní jaro: Takto je nosí známé influencerky nad 50!

Blesk pro ženy A zase ta Aňa! Česká herečka tentokrát ovládla červený koberec v Torontu

A zase ta Aňa! Česká herečka tentokrát ovládla červený koberec v Torontu

Ženy.cz Proč vám „já-pohled“ ničí vztahy a jak to změnit?

Proč vám „já-pohled“ ničí vztahy a jak to změnit?

Blesk.cz Princ Harry a král Karel III.: Setkání po 19 měsících!

Princ Harry a král Karel III.: Setkání po 19 měsících!

SportRevue.cz FOTO: Leryn Franco – (bývalá) oštěpařka s postavou sexy modelky

FOTO: Leryn Franco – (bývalá) oštěpařka s postavou sexy modelky

Maminka.cz Pobuřující a zvrhlé? Nikoli, takhle se vychovávalo za dob našich prababiček. Neuvěřitelné fotografie jsou důkazem!

Pobuřující a zvrhlé? Nikoli, takhle se vychovávalo za dob našich prababiček. Neuvěřitelné fotografie jsou důkazem!

Blesk Horoskopy Největší šprti zvěrokruhu: Kdo má nejlepší předpoklady pro studium a musí uspět za každou cenu?

Největší šprti zvěrokruhu: Kdo má nejlepší předpoklady pro studium a musí uspět za každou cenu?

Další doporučené recepty:

Těsto na pizzu
Těsto na pizzu
Těsto na štrůdl - velice jednoduché
Těsto na štrůdl - velice jednoduché
Těsto z naší pizzerie
Těsto z naší pizzerie
Těstovinová smaženice
Těstovinová smaženice
Těstovinové placky
Těstovinové placky
Těstovinovo-houbová omeleta
Těstovinovo-houbová omeleta
  • Recepty.cz
  • Těstovinová polévka Hoover stew, základní recept
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact