• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Těstovinová polévka Hoover stew, základní recept
Napište svůj komentář k receptu

Těstovinová polévka Hoover stew, základní recept

autor: Čstava Dobreta
0.0
moje hodnoceni
0.0
hodnotilo: 0
doba přípravy: 50 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Těstovinová polévka Hoover stew, základní recept
Těstovinová polévka Hoover stew, základní recept
Těstovinová polévka Hoover stew, základní recept
2fotografie
Nahrát fotku
 

Suroviny

1 porce
    • 100
      g těstoviny
    • 65
      g fazole
    • 65
      g hrách
    • 50
      g kukuřice Hominy, parchedová
    • 100
      g mrkev
    • 1500
      ml voda
    • 10
      špetka sůl 1,5 lžičky
    • 1
      lžička máslo (šmolc, ghee)

Postup přípravy receptu

1
Namočit přebraný hrách na 5-12 hodin, fazole namočit na 12-18 hodin (malé, tvrdší fazole potřebují delší namočení, po 8-10 hodinách vyménit vodu). Hominy kukuřici namočit na 6-14 hodin.
2
Těstoviny (kolínka) namočit ve sklenici na 20-30 minut. Déle ne, nepřijaly by sůl z vody.
3
Scezený hrách a fazole nasypat do 500 ml nové vody, přivést k varu, osolit a vařit mírným varem 20 minut.
4
Vyprané namočené těstoviny vsypat do vařící osolené vody 1 l. Vypnout ohřev po začátku mírného varu těstovin slabým ohřevem. Není nutný var. Nechat odstát po potřebnou dobu dle návodu.
5
Nakrájet mrkev na tenké čtvrtky. V míse 1,4 l promíchat s uvařeným hrachem, fazolemi, kukuřicí. Omastit.
6
Slít vodu z vaření těstovin do hrnce po vaření lušténin. Přidat scezené těstoviny do mísy, promíchat. Dále přidat vodu po vaření těstovin, pod úroveň promíchaných potravin.
7
Poznámka autora receptu: Názvy stew for two, one pot stew, vegetable ..., vegetarian ..., vegan ..., veggie ... . Může být kombinováno s rajčaty, párky. Jde o jídlo z doby Velké krize po r. 1929 v USA. Popis zní: Do hrnce s vodou dejte zeleninu, kterou máte po ruce, a povařte ji. Pro rychlejší přípravu více porcí lze použít konzervovaný hrách, fazole, rajčata, kukuřici.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Mulligan stew, základní recept

Mulligan stew, základní recept

Těstovinová smaženice

Těstovinová smaženice

Gallo pinto karibské, základní recept

Gallo pinto karibské, základní recept

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.
Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Polévky
Vaření Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Fazole Hrách Kukuřice Máslo Mrkev Sůl Těstoviny Voda
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Šlehačkový koláč

Šlehačkový koláč

Buchta z meruněk

Buchta z meruněk

Melounový salát

Melounový salát

Jemné tvarohové lívance - kynuté

Jemné tvarohové lívance - kynuté

Bramborový salát s řepou

Bramborový salát s řepou

Žampionové placičky (karbanátky)

Žampionové placičky (karbanátky)

Pomazánka z červené řepy I.

Pomazánka z červené řepy I.

Čokoládová buchta z cukety

Čokoládová buchta z cukety

Vanilkové řezy "POLÁRKA" z remosky

Vanilkové řezy "POLÁRKA" z remosky

Doporučujeme

20 minut
Letní bramboračka s rajčaty

Letní bramboračka s rajčaty

45 minut
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Domácí kečup

Domácí kečup

30 minut
Klasické lečo

Klasické lečo

15 minut
Cuketové bramboráky

Cuketové bramboráky

300 minut
Švestková povidla bez míchání

Švestková povidla bez míchání

30 minut
Nepečený ovocný dort

Nepečený ovocný dort

65 minut
Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Houbová omáčka s bramborovými buchtami

15 minut
Originální řecké tzatziki

Originální řecké tzatziki

Poslední sledované recepty

125
Čočkové placičky ala bramboráčky
Čočkové placičky ala…
106
Fazolková rýže - (nejen) příloha
Fazolková rýže - (nejen)…
37
Těstoviny se smetanovou omáčkou, zeleninou a kuřetem
Těstoviny se smetanovou…
36
Žloutkové řezy jako vánek
Žloutkové řezy jako vánek
34
Grilovaná zelenina s omáčkou chimichurri a fetou
Grilovaná zelenina s…

Zajímavé články

KVÍZ: Jak zdatný jste houbař? Otestujte se!
KVÍZ: Jak zdatný jste houbař? Otestujte se!
Osvěžující snídaňová smoothie: Odstartujte horký letní den svěžím a zdravým drinkem
Osvěžující snídaňová smoothie: Odstartujte horký…
Dokonalý smažák: 4 triky, aby se neroztekl na pánvi
Dokonalý smažák: 4 triky, aby se neroztekl na…
10 nejlepších receptů z letních rajčat: Od polévky až po šťavnatý koláč
10 nejlepších receptů z letních rajčat: Od…
Tipy na večeři nebo oběd na všední dny: 5 snadných receptů od pondělí do pátku
Tipy na večeři nebo oběd na všední dny: 5…
AHA.cz Šeredová odtajnila soukromí: Dcera jako princeznička!

Šeredová odtajnila soukromí: Dcera jako princeznička!

Mimibazar Ostružiny: Proč využít jejich sezónu naplno

Ostružiny: Proč využít jejich sezónu naplno

Dáma.cz Nejpohodlnější boty roku musíte mít: Jaké tenisky letos nebudete chtít zout?

Nejpohodlnější boty roku musíte mít: Jaké tenisky letos nebudete chtít zout?

Blesk pro ženy Outfit podle oslavenkyně Táni Pauhofové: Tyhle kousky vás zachrání v největších vedrech!

Outfit podle oslavenkyně Táni Pauhofové: Tyhle kousky vás zachrání v největších vedrech!

Ženy.cz Mít, nebo nemít dítě? Nerozhodnost se ženám neodpouští

Mít, nebo nemít dítě? Nerozhodnost se ženám neodpouští

Blesk.cz Pořád dokola a stejně milované? České seriály jsou trvalým fenoménem našich obýváků

Pořád dokola a stejně milované? České seriály jsou trvalým fenoménem našich obýváků

SportRevue.cz FOTO: Gabriela Koukalová a 49 dalších největších krásek zimních sportů tohoto tisíciletí

FOTO: Gabriela Koukalová a 49 dalších největších krásek zimních sportů tohoto tisíciletí

Maminka.cz Princezna Kate se pochlubila zbrusu novými snímky ze soukromí. Podívejte se, jak dovádí s dětmi

Princezna Kate se pochlubila zbrusu novými snímky ze soukromí. Podívejte se, jak dovádí s dětmi

Blesk Horoskopy Tarotoskop na srpen: Berany, Lvy a Ryby čekají žhavé milostné zážitky, Střelci ukončí jednu životní etapu

Tarotoskop na srpen: Berany, Lvy a Ryby čekají žhavé milostné zážitky, Střelci ukončí jednu životní etapu

Další doporučené recepty:

Těsto na pizzu
Těsto na pizzu
Těsto na štrůdl - velice jednoduché
Těsto na štrůdl - velice jednoduché
Těsto z naší pizzerie
Těsto z naší pizzerie
Těstovinová smaženice
Těstovinová smaženice
Těstovinové placky
Těstovinové placky
Těstovinovo-houbová omeleta
Těstovinovo-houbová omeleta
  • Recepty.cz
  • Těstovinová polévka Hoover stew, základní recept
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact