• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Těsto z naší pizzerie
Napište svůj komentář k receptu

Těsto z naší pizzerie

autor: majlika3
0.0
moje hodnoceni
5.0
hodnotilo: 1
doba přípravy: 20 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Těsto z naší pizzerie
Těsto z naší pizzerie
Těsto z naší pizzerie
Těsto z naší pizzerie
Těsto z naší pizzerie
Těsto z naší pizzerie
4fotografie
Nahrát fotku
 

Suroviny

10 porce
    • 1
      kg pizza mouka Hladká vysokolepková mouka
    • 1
      lžíce olej
    • 0,50
      l horká voda stačí z vodovodu
    • 1
      špetka sůl
    • 1
      špetka cukr
    • 1
      plechovka nakládaná loupaná rajčata
    • česnek
    • bazalka čerstvá
    • koření v kostce-bazalka-oregano sušené
    • droždí

Postup přípravy receptu

1
Do dostatečně velké mísy vysypu tak 3/4 mouky, přidám sůl, dosypu mouku, rozdrobím droždí, lžičku cukru a oleje a půl litru horké vody. Na 1 kg mouky dávám tak 1/3 droždí, víc ne.

RADA: Podívejte se na VIDEO, jak udělat vynikající pizzu

2
Zadělám těsto klasicky, jako na knedlíky, přikreju igelitem, nechám tak 1-2 hod odpočívat, pak znovu prohnětu, vrátím do mísy a obmotám potravinářskou fólii velmi na pevno a dám do lednice - takto připravené těsto používáme až druhý den.
3
Na standardní velkou pizzu (35 cm) beru tak 210-250 g těsta. Péct v co nejvíce rozpálené troubě - běžně pečeme 7 minut při 450 °C.
4
Salsa - rozmixuji rajčata z plechovky, přidám trošku soli a jeden nastrouhaný česnek.

RADA: Jak rychle loupat česnek? Koukněte na VIDEO

5
Na konec: po upečení pizzy okraje potřu utřeným česnek s olivovým olejem a z lehka zasypu sušenými bylinkami.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Pizza těsto z pizzerie

Pizza těsto z pizzerie

Ořechové řezy naší babičky

Ořechové řezy naší babičky

Mřížkový koláč naší babi

Mřížkový koláč naší babi

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.
Vyberte, co chcete vytisknout
Oběd Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Bazalka Česnek Cukr Droždí Horká voda Koření v kostce-Bazalka-Oregano Nakládaná loupaná rajčata Olej Pizza mouka Sůl
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Višňový šlehačkový dort

Višňový šlehačkový dort

Výborná ořechová bábovka

Výborná ořechová bábovka

Pečený losos

Pečený losos

Zavařování hub

Zavařování hub

Perníková buchta s jablky

Perníková buchta s jablky

Rychlá broskvová buchta

Rychlá broskvová buchta

Sedlácký guláš

Sedlácký guláš

Papriky plněné sýrovou nádivkou

Papriky plněné sýrovou nádivkou

Přírodní maso se žampionovým přelivem

Přírodní maso se žampionovým přelivem

Doporučujeme

30 minut
Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem

Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem

300 minut
Švestková povidla

Švestková povidla

45 minut
Pravé maďarské lečo

Pravé maďarské lečo

20 minut
Cukeťák z trouby

Cukeťák z trouby

80 minut
Švestkový koláč s vanilkovým krémem

Švestkový koláč s vanilkovým krémem

50 minut
Roláda s mletým masem a zeleninou

Roláda s mletým masem a zeleninou

30 minut
Cuketovomrkvové placky

Cuketovomrkvové placky

20 minut
Kelímkový jogurtový koláč s ovocem

Kelímkový jogurtový koláč s ovocem

30 minut
Nepečený ovocný dort

Nepečený ovocný dort

Poslední sledované recepty

231
Řecký salát s cizrnou
Řecký salát s cizrnou
126
Maďarský guláš po našem
Maďarský guláš po našem
107
Trojí sladká ovesná kaše
Trojí sladká ovesná kaše
75
Broskvové knedlíky - bez vajec
Broskvové knedlíky - bez…
38
Pórková polévka s cizrnou
Pórková polévka s cizrnou

Zajímavé články

Recepty ze švestek nasladko i naslano. Zkuste povidla bez míchání, koláč i marinádu
Recepty ze švestek nasladko i naslano. Zkuste…
Broskvová marmeláda 4x jinak: Zkuste variantu s voňavým kořením, bylinkami nebo dalším ovocem
Broskvová marmeláda 4x jinak: Zkuste variantu s…
Velký cuketový speciál: Rady, tipy a recepty, jak chutně naložit s úrodou cuket
Velký cuketový speciál: Rady, tipy a recepty, jak…
Rychlé buchty s broskvemi: 5 receptů na sladké letní moučníky, které mají šťávu
Rychlé buchty s broskvemi: 5 receptů na sladké…
Domácí vepřová konzerva: Pochoutka k letní večeři nebo na cesty, kterou zvládnete připravit i v paneláku
Domácí vepřová konzerva: Pochoutka k letní večeři…
AHA.cz Zhrzená pomsta Kuchařové! Brzobohatý šel konečně s pravdou ven

Zhrzená pomsta Kuchařové! Brzobohatý šel konečně s pravdou ven

Mimibazar Bazalkové pesto: neodolatelná chuť Itálie, kterou si snadno připravíte doma.

Bazalkové pesto: neodolatelná chuť Itálie, kterou si snadno připravíte doma.

Dáma.cz Vzpomínáte? Takto vypadaly oblíbené potraviny za komunismu. Mnohé milujeme dodnes

Vzpomínáte? Takto vypadaly oblíbené potraviny za komunismu. Mnohé milujeme dodnes

Blesk pro ženy Jiřina Bohdalová je pro mě Tina Turner, říká její kadeřnice. Ukázala poklady z archivu!

Jiřina Bohdalová je pro mě Tina Turner, říká její kadeřnice. Ukázala poklady z archivu!

Ženy.cz Profesionální trenér otestoval 10 běžných sportů. Při kterém z nich spálíte nejvíc tuku?

Profesionální trenér otestoval 10 běžných sportů. Při kterém z nich spálíte nejvíc tuku?

Blesk.cz Vrátí se na místa, kde točil Ano, šéfe? Pohlreich otevřeně: Tohle pojistka nepokryje!

Vrátí se na místa, kde točil Ano, šéfe? Pohlreich otevřeně: Tohle pojistka nepokryje!

SportRevue.cz Zrádci a krysy. 18 fotbalistů, jejichž přestupy z nich udělaly nenáviděné hráče

Zrádci a krysy. 18 fotbalistů, jejichž přestupy z nich udělaly nenáviděné hráče

Maminka.cz Kdyby pohled zabíjel... 25 fotek naštvaných miminek, která vás zaručeně rozesmějí

Kdyby pohled zabíjel... 25 fotek naštvaných miminek, která vás zaručeně rozesmějí

Blesk Horoskopy Kniha podle znamení zvěrokruhu: Jaké letní čtení si máte přibalit na dovolenou?

Kniha podle znamení zvěrokruhu: Jaké letní čtení si máte přibalit na dovolenou?

Další doporučené recepty:

Těsto na palačinky
Těsto na palačinky
Těsto na pizzu
Těsto na pizzu
Těsto na štrůdl - velice jednoduché
Těsto na štrůdl - velice jednoduché
Těstovinová polévka Hoover stew, základní recept
Těstovinová polévka Hoover stew,…
Těstovinová smaženice
Těstovinová smaženice
Těstovinové placky
Těstovinové placky
  • Recepty.cz
  • Těsto z naší pizzerie
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact