• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Těsto na italskou pizzu
Napište svůj komentář k receptu

Těsto na italskou pizzu

autor: Delarue
0.0
moje hodnoceni
2.9
hodnotilo: 9
doba přípravy: 30 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Těsto na italskou pizzu
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 1
      kostka droždí
    • 2
      lžička cukr
    • 200
      ml teplá voda
    • 250
      g polohrubá mouka
    • oregáno

Postup přípravy receptu

1
V misce s vodou rozpustíme droždí a cukr, přidáme prosátou mouku a sůl a promícháme.
2
Na moukou posypaném vále hněteme těsto asi 10 minut, dokud není hladké a poddajné.
3
Vytvoříme z něho kruh a vložíme do kulatého pekáčku na pizzu. Těsto potřeme kečupem či jinou rajčatovou omáčkou, posypeme kořením a zdobíme na nudličky pokrájenou šunkou, sýrem… Dle své fantazie.
4
Pečeme v předehřáté troubě 180°C asi 20 minut.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Špagety s rukolou,sušenými rajčaty,italskou šunkou posypané parmazánem

Špagety s rukolou,sušenými rajčaty…

Linguine s italskou klobásou salsicciou

Linguine s italskou klobásou…

Nekynuté těsto na pizzu

Nekynuté těsto na pizzu

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Mirek | 18. 7. 2016 08:32

    Kostka droždí na čtvrt kila mouky a na to dvě deci vody, to tedy musí být bomba, ani bych to nezkoušel. Ani na buchty.

  • nytka | 9. 1. 2016 20:40

    Jednoduché a dobré...jen jsem musela dát víc mouky, bylo to dost řídké.

  • Di | 13. 1. 2015 09:10

    Při té troše mouky a haldě kvasnic a cukru to asi tenká křupavá pizza nebude, spíš těsto na české buchty. :-(

  • Kamila B.
    Kamila B. | 13. 1. 2015 06:53

    Vaše hodnocení bylo vymazáno, můžete recept ohodnotit znovu. :-)

  • jiri.kajzar(a)gmail.com | 12. 1. 2015 22:49

    špatně jsem ohodnotil recept, podařil se mi báječně měl by dostat 1, omlouvám se za chybné hodnocení.

  • xyx | 30. 9. 2014 12:53

    super :-) :-[ ;-)

  • MNO | 23. 9. 2014 15:30

    Nenechá ani těsto odpočinout ;-)

  • Karel | 7. 8. 2014 18:25

    Autor moc fantazie nemá...

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Slané pečení
Pokrmy Pečivo Leden Únor Březen Duben Květen Červen Červenec Srpen Září Říjen Listopad Prosinec Dopolední svačina Oběd Svačina Večeře Pozdní večeře Pečení Děti Narozeniny Oslava Silvestr Návštěva Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cukr Droždí Oregáno Polohrubá mouka Teplá voda
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Tradiční tažený štrůdl

Tradiční tažený štrůdl

Pikantní nakládaný hermelín II.

Pikantní nakládaný hermelín II.

Panna Cotta s pomeranči

Panna Cotta s pomeranči

Jablečné vdolečky - kynuté, pečené

Jablečné vdolečky - kynuté, pečené

Podzimní polévka s houbami

Podzimní polévka s houbami

Noky se špenátem a ricottou

Noky se špenátem a ricottou

Noky se špenátem

Noky se špenátem

Velikonoční kopřivová nádivka

Velikonoční kopřivová nádivka

Listové šátečky (závin) se špenátem

Listové šátečky (závin) se špenátem

Doporučujeme

50 minut
Francouzské brambory s pórkem

Francouzské brambory s pórkem

50 minut
Šakšuka v praprikách

Šakšuka v praprikách

40 minut
Cuketové hranolky

Cuketové hranolky

30 minut
Ostružiny s mandlovou drobenkou

Ostružiny s mandlovou drobenkou

80 minut
Ratatouille

Ratatouille

80 minut
Cuketová bábovka

Cuketová bábovka

40 minut
Kuřecí prsa Caprese

Kuřecí prsa Caprese

40 minut
Krémová polévka s fazolkami a koprem

Krémová polévka s fazolkami a koprem

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

Poslední sledované recepty

86
Dršťková z bedel
Dršťková z bedel
54
Vánoční punč II.
Vánoční punč II.
23
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
19
Bezpřílohové pečené plněné papriky v rajské omáčce
Bezpřílohové pečené…
15
Maďarský guláš po našem
Maďarský guláš po našem

Zajímavé články

Jak ještě zužitkovat rajčata? Vyrobte z nich místo kečupu výbornou omáčku nejen na těstoviny
Jak ještě zužitkovat rajčata? Vyrobte z nich…
Štrúdl je lahůdka! S receptem od Laďky Něrgešové ho zvládnete jedna báseň
Štrúdl je lahůdka! S receptem od Laďky Něrgešové…
Zažijte hvězdy F.O.O.D. pikniku
Zažijte hvězdy F.O.O.D. pikniku
Aronie je trpká, ale velmi zdravá: Tipy, jak ji využít v kuchyni, aby vám chutnala
Aronie je trpká, ale velmi zdravá: Tipy, jak ji…
Máte velkou úrodu rajčat? 3 recepty, jak je uchovat na zimu
Máte velkou úrodu rajčat? 3 recepty, jak je…
AHA.cz Kate vyděsila svým vzhledem: NEMOC SE VRÁTILA

Kate vyděsila svým vzhledem: NEMOC SE VRÁTILA

Mimibazar Královna pozdního léta: Vše, co jste nevěděli o švestkách

Královna pozdního léta: Vše, co jste nevěděli o švestkách

Dáma.cz Tchyně podle zvěrokruhu: Nač se připravit před prvním setkání?

Tchyně podle zvěrokruhu: Nač se připravit před prvním setkání?

Blesk pro ženy Trendy podzimní šaty podle stylistky: Které jsou kritické k postavě a co jí naopak lichotí?

Trendy podzimní šaty podle stylistky: Které jsou kritické k postavě a co jí naopak lichotí?

Ženy.cz 7 maličkostí, které mě zaručeně vytočí. Máte to stejně?

7 maličkostí, které mě zaručeně vytočí. Máte to stejně?

Blesk.cz Růžovovlasá zpěvačka Mašková: Chlubí se těhotenským bříškem

Růžovovlasá zpěvačka Mašková: Chlubí se těhotenským bříškem

SportRevue.cz FOTO: 24 žhavých zápasnic z MMA. Sexy kočky, které by vám zlámaly kosti, nos i sny

FOTO: 24 žhavých zápasnic z MMA. Sexy kočky, které by vám zlámaly kosti, nos i sny

Maminka.cz Porod v detailu a bez příkras. Podívejte se na 102 snímků, které vás ohromí svou krásou i syrovostí

Porod v detailu a bez příkras. Podívejte se na 102 snímků, které vás ohromí svou krásou i syrovostí

Blesk Horoskopy Zdravotní problémy podle horoskopu: Jaké bylinky se hodí pro jednotlivá znamení zvěrokruhu?

Zdravotní problémy podle horoskopu: Jaké bylinky se hodí pro jednotlivá znamení zvěrokruhu?

Další doporučené recepty:

Těsto na bagetky, housky...
Těsto na bagetky, housky...
Těsto na domácí chleba
Těsto na domácí chleba
Těsto na francouzské bagety
Těsto na francouzské bagety
Těsto na ovocné knedlíky
Těsto na ovocné knedlíky
Těsto na palačinky
Těsto na palačinky
Těsto na palačinky
Těsto na palačinky
  • Recepty.cz
  • Těsto na italskou pizzu
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact