• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Těsto na italskou pizzu
Napište svůj komentář k receptu

Těsto na italskou pizzu

autor: Delarue
0.0
moje hodnoceni
2.9
hodnotilo: 9
doba přípravy: 30 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Těsto na italskou pizzu
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 1
      kostka droždí
    • 2
      lžička cukr
    • 200
      ml teplá voda
    • 250
      g polohrubá mouka
    • oregáno

Postup přípravy receptu

1
V misce s vodou rozpustíme droždí a cukr, přidáme prosátou mouku a sůl a promícháme.
2
Na moukou posypaném vále hněteme těsto asi 10 minut, dokud není hladké a poddajné.
3
Vytvoříme z něho kruh a vložíme do kulatého pekáčku na pizzu. Těsto potřeme kečupem či jinou rajčatovou omáčkou, posypeme kořením a zdobíme na nudličky pokrájenou šunkou, sýrem… Dle své fantazie.
4
Pečeme v předehřáté troubě 180°C asi 20 minut.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Špagety s rukolou,sušenými rajčaty,italskou šunkou posypané parmazánem

Špagety s rukolou,sušenými rajčaty…

Linguine s italskou klobásou salsicciou

Linguine s italskou klobásou…

Nekynuté těsto na pizzu

Nekynuté těsto na pizzu

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Mirek | 18. 7. 2016 08:32

    Kostka droždí na čtvrt kila mouky a na to dvě deci vody, to tedy musí být bomba, ani bych to nezkoušel. Ani na buchty.

  • nytka | 9. 1. 2016 20:40

    Jednoduché a dobré...jen jsem musela dát víc mouky, bylo to dost řídké.

  • Di | 13. 1. 2015 09:10

    Při té troše mouky a haldě kvasnic a cukru to asi tenká křupavá pizza nebude, spíš těsto na české buchty. :-(

  • Kamila B.
    Kamila B. | 13. 1. 2015 06:53

    Vaše hodnocení bylo vymazáno, můžete recept ohodnotit znovu. :-)

  • jiri.kajzar(a)gmail.com | 12. 1. 2015 22:49

    špatně jsem ohodnotil recept, podařil se mi báječně měl by dostat 1, omlouvám se za chybné hodnocení.

  • xyx | 30. 9. 2014 12:53

    super :-) :-[ ;-)

  • MNO | 23. 9. 2014 15:30

    Nenechá ani těsto odpočinout ;-)

  • Karel | 7. 8. 2014 18:25

    Autor moc fantazie nemá...

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Slané pečení
Pokrmy Pečivo Leden Únor Březen Duben Květen Červen Červenec Srpen Září Říjen Listopad Prosinec Dopolední svačina Oběd Svačina Večeře Pozdní večeře Pečení Děti Narozeniny Oslava Silvestr Návštěva Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cukr Droždí Oregáno Polohrubá mouka Teplá voda
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Zapečené flíčky se šunkou

Zapečené flíčky se šunkou

Pikantní fazolky

Pikantní fazolky

Kotlety na cibuli

Kotlety na cibuli

Mřížkový koláč s tvarohem

Mřížkový koláč s tvarohem

Karamelové řezy od Gizky

Karamelové řezy od Gizky

Sejkory

Sejkory

Těstíčko jako od vietnamců

Těstíčko jako od vietnamců

Borůvkový dort

Borůvkový dort

Salát Caprese

Salát Caprese

Doporučujeme

50 minut
Francouzské brambory s pórkem

Francouzské brambory s pórkem

50 minut
Dršťková z bedel

Dršťková z bedel

45 minut
Vepřové s mrkví, hráškem a bylinkovými bramborami

Vepřové s mrkví, hráškem a…

55 minut
Jablka v těstíčku s vanilkovou omáčkou

Jablka v těstíčku s vanilkovou omáčkou

45 minut
Nakládané houbičky

Nakládané houbičky

30 minut
Mexická tortilla se zelným salátem

Mexická tortilla se zelným salátem

65 minut
Jablkový koláč s drobenkou

Jablkový koláč s drobenkou

45 minut
Bramboračka s bylinkovými noky

Bramboračka s bylinkovými noky

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

Poslední sledované recepty

38
Houbová omáčka jednoduchá
Houbová omáčka jednoduchá
30
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
21
Kuřecí miso polévka s nudlemi a zeleninou
Kuřecí miso polévka s…
20
Vepřové s mrkví, hráškem a bylinkovými bramborami
Vepřové s mrkví, hráškem…
19
Rychlá bábovka
Rychlá bábovka

Zajímavé články

Zapomeňte na kuře! Květákové kung-pao chutná lépe než originální verze s masem
Zapomeňte na kuře! Květákové kung-pao chutná lépe…
Dýňová semínka nepatří do koše! Ukážeme vám, jak se dají zpracovat
Dýňová semínka nepatří do koše! Ukážeme vám, jak…
Nepřekonatelný dýňový krém: Uvařte si skvělou polévku podle známé foodblogerky
Nepřekonatelný dýňový krém: Uvařte si skvělou…
Vesnické polévky 7x jinak: Poctivé české recepty, které se dědí po generace
Vesnické polévky 7x jinak: Poctivé české recepty,…
Víte, co je „rozcuchaná nevěsta"? Ochutnejte sladký recept ze starých krajových kuchařek
Víte, co je „rozcuchaná nevěsta"? Ochutnejte…
AHA.cz Brzobohatá shodila masku: VYHROCENÉ EMOCE A PAK POTOKY SLZ

Brzobohatá shodila masku: VYHROCENÉ EMOCE A PAK POTOKY SLZ

Mimibazar Muzikál „Taťkové“: Rozlučka se svobodou, jak ji nečekáte! Recenze představení plného mužských emocí

Muzikál „Taťkové“: Rozlučka se svobodou, jak ji nečekáte! Recenze představení plného mužských emocí

Dáma.cz Jaký strom vám přiřadili druidové? Najděte svou povahu v keltském horoskopu

Jaký strom vám přiřadili druidové? Najděte svou povahu v keltském horoskopu

Blesk pro ženy Kosočtverce, kam se podíváš: Komu ale nejžádanější vzor sezony nebude slušet?

Kosočtverce, kam se podíváš: Komu ale nejžádanější vzor sezony nebude slušet?

Ženy.cz Odvrácená strana žen-superhrdinek. Když je síla vaše největší slabina

Odvrácená strana žen-superhrdinek. Když je síla vaše největší slabina

Blesk.cz ŽIVĚ: Pavel Novotný opouští po 3 měsících vězení! Domů ho veze Blesk!

ŽIVĚ: Pavel Novotný opouští po 3 měsících vězení! Domů ho veze Blesk!

SportRevue.cz 16 nejdražších přestupů českých fotbalistů v historii. Králem je (stále) Pavel Nedvěd

16 nejdražších přestupů českých fotbalistů v historii. Králem je (stále) Pavel Nedvěd

Maminka.cz Holčička váží v pěti letech 44 kilogramů. Udržet ji, aby se neujedla k smrti, je úkol na celý den, říká její maminka

Holčička váží v pěti letech 44 kilogramů. Udržet ji, aby se neujedla k smrti, je úkol na celý den, říká její maminka

Blesk Horoskopy Numeroložka o říjnu: Vaše kroky ovlivní celý příští rok! Který týden bude výjimečný?

Numeroložka o říjnu: Vaše kroky ovlivní celý příští rok! Který týden bude výjimečný?

Další doporučené recepty:

Těsto na bagetky, housky...
Těsto na bagetky, housky...
Těsto na domácí chleba
Těsto na domácí chleba
Těsto na francouzské bagety
Těsto na francouzské bagety
Těsto na ovocné knedlíky
Těsto na ovocné knedlíky
Těsto na palačinky
Těsto na palačinky
Těsto na palačinky
Těsto na palačinky
  • Recepty.cz
  • Těsto na italskou pizzu
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact