• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Tenoučká pizza z listového těsta
Napište svůj komentář k receptu

Tenoučká pizza z listového těsta

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
3.3
hodnotilo: 3
doba přípravy: 30 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Tenoučká pizza z listového těsta
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
  • Varianta I.
    • listové těsto
    • rajský protlak
    • česneková pasta
    • oregáno
    • slanina
    • cibule
    • sýr niva nebo parmazán
    • sýr gouda nebo eidam
  • Varianta II.
    • bazalkové pesto
    • česneková pasta
    • oregáno
    • kuřecí prsa nebo kuřecí šunka
    • zelené olivy
    • sýr niva nebo gouda
    • parmazán nebo eidam

Postup přípravy receptu

1
Listové těsto do tenka rozválíme, pokud možno do kruhového tvaru, dáme-li ho na pečící papír, usnadníme si práci s přenášením a vytahováním hotové pizzy, potřeme rajčatovým protlakem, česnekovou pastou, mám k dispozici domácí, nevím, zda je k dostání i v obchodě, ale stejně dobře se dá nahradit prolisovaným česnekem nebo sušeným česnekem, posypeme oregánem. Na to poklademe plátky slaniny, kroužky cibule a posypeme nastrouhanou (nadrobenou) nivou. Vložíme do vyhřáté trouby, těsto je tenoučké, a tedy hotové hned, vytahuji "od oka", když je sýr rozteklý a okraje křupavé. Pizza je výborná, tenká stejně jako z pizzerie.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Cibulová pizza z listového těsta

Cibulová pizza z listového těsta

Salámová Pizza z listového těsta

Salámová Pizza z listového těsta

Pizza z listového těsta

Pizza z listového těsta

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Honza | 31. 3. 2014 18:58

    Jako svobodný mládenec, je toto moje oblíbené jídlo. Pizza vydrží i 2 dny v ledničce a těsto nestvrdne. Já mám rád smetanový základ a používám 31% smetanu do které prolisuji česnek a přidám koření dle chuti.DOPORUČUJI

  • Jindřich | 2. 3. 2014 23:12

    S přítelkyní jsme si nevidomky místo těsta na pizzu koupili listové a nakonec to tak špatné nebylo, ale listové těsto příště už ne-e ;-) ;-)

  • Jindřich | 2. 3. 2014 23:12

    S přítelkyní jsme si nevidomky místo těsta na pizzu koupili listové a nakonec to tak špatné nebylo, ale listové těsto příště už ne-e ;-) ;-)

  • Martina Štěpánková | 16. 2. 2010 17:16

    Milá Lenko, troubu stačí na 180 (alespoň ta naše to zvládá:), ale na tomto receptu není co zkazit - když budeš péct na 200, budou rychleji křupavější okraje...

  • lenka galvasová | 6. 2. 2010 18:30

    Mám mít troubu rozehřátou na 200 C,anebo stačí 180?

  • Miroslava Severová | 5. 2. 2010 21:35

    souhlasím, taky dělám z lístového, zrovna včera byla k večeři a dala jsem zavařené papriky a rajské - jako na lečo, kousek uzeniny a hodně sýra.Nemá chybu.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Předkrmy, chuťovky & svačiny Pizza
Chuťovky Pizza a langoše Oběd Svačina Večeře Pozdní večeře Pečení Rychlovka Itálie Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Bazalkové pesto Česneková pasta Cibule Kuřecí prsa Listové těsto Oregáno Parmazán Rajský protlak Slanina Sýr Gouda Sýr Niva Zelené olivy
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Langoše II.

Langoše II.

Makové rohlíčky (Rakousko)

Makové rohlíčky (Rakousko)

Makovec V.

Makovec V.

Raubířovy zapečené těstoviny

Raubířovy zapečené těstoviny

Lotrinský koláč

Lotrinský koláč

Jednoduchá krkovička s kapustičkami - minutka

Jednoduchá krkovička s kapustičkami -…

Švestkové šátečky s povidly

Švestkové šátečky s povidly

Vepřová kýta na rajčatech

Vepřová kýta na rajčatech

Melounový nanuk

Melounový nanuk

Doporučujeme

30 minut
Cuketové stripsy s parmazánem

Cuketové stripsy s parmazánem

55 minut
Švestkové knedlíky z bramborového těsta

Švestkové knedlíky z bramborového…

20 minut
Klasické lečo

Klasické lečo

Domácí kečup

Domácí kečup

15 minut
Cuketové bramboráky

Cuketové bramboráky

300 minut
Švestková povidla bez míchání

Švestková povidla bez míchání

65 minut
Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Houbová omáčka s bramborovými buchtami

30 minut
Nepečený ovocný dort

Nepečený ovocný dort

45 minut
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Poslední sledované recepty

91
Dýňová tortila
Dýňová tortila
78
Máslové řízky
Máslové řízky
58
Celozrnný chléb z domácí pekárny
Celozrnný chléb z domácí…
40
Švestkové knedlíky z bramborového těsta
Švestkové knedlíky z…
39
Mexický hrnec s rýží
Mexický hrnec s rýží

Zajímavé články

Moderní zavařování: Top 5 receptů, které letos musíte vyzkoušet
Moderní zavařování: Top 5 receptů, které letos…
Což takhle dát si mangold? Chutná jako špenát, září jako duha a je doslova nabitý živinami
Což takhle dát si mangold? Chutná jako špenát,…
Troufnete si na pečená povidla? Stačí vám čtyři suroviny!
Troufnete si na pečená povidla? Stačí vám čtyři…
Od pondělí do pátku: Prázdninové večeře, které připravíte do půl hodiny
Od pondělí do pátku: Prázdninové večeře, které…
Co vařit dětem o prázdninách aneb 15 tipů na recepty pro zoufalé babičky
Co vařit dětem o prázdninách aneb 15 tipů na…
AHA.cz 5 let po smrti Hany Krampolové (†59): O její hrob se nikdo nestará

5 let po smrti Hany Krampolové (†59): O její hrob se nikdo nestará

Mimibazar Jak a proč rozvíjet dovednosti u předškoláků?

Jak a proč rozvíjet dovednosti u předškoláků?

Dáma.cz Vzpomínáte? Takto vypadaly oblíbené potraviny za komunismu. Mnohé milujeme dodnes

Vzpomínáte? Takto vypadaly oblíbené potraviny za komunismu. Mnohé milujeme dodnes

Blesk pro ženy Look Jany Plodkové do chladného léta: Omladí, zeštíhlí a sluší každé věkové kategorii

Look Jany Plodkové do chladného léta: Omladí, zeštíhlí a sluší každé věkové kategorii

Ženy.cz Sex po 40: Unavená, ztracená, nebo právě na startovní čáře?

Sex po 40: Unavená, ztracená, nebo právě na startovní čáře?

Blesk.cz Rozlícená Gregorová: Drsná slova na obranu syna! Kdyby byl gay, tak idiotsky by se neoženil!

Rozlícená Gregorová: Drsná slova na obranu syna! Kdyby byl gay, tak idiotsky by se neoženil!

SportRevue.cz FOTO: Divoké kočky z ringů a klecí. Podívejte se na 22 nejkrásnějších zápasnic všech dob

FOTO: Divoké kočky z ringů a klecí. Podívejte se na 22 nejkrásnějších zápasnic všech dob

Maminka.cz GALERIE: Když se dítě narodí v plodovém vaku, je to zázrak! Kterým slavným maminkám se to poštěstilo? A jak to vypadá?

GALERIE: Když se dítě narodí v plodovém vaku, je to zázrak! Kterým slavným maminkám se to poštěstilo? A jak to vypadá?

Blesk Horoskopy 5 nejvíce empatických znamení zvěrokruhu: Kdo nemyslí jen na sebe a umí se vcítit do druhých?

5 nejvíce empatických znamení zvěrokruhu: Kdo nemyslí jen na sebe a umí se vcítit do druhých?

  • Recepty.cz
  • Tenoučká pizza z listového těsta
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact